Strumfi & prichindei de iul-aug 2011 (40)
Raspunsuri - Pagina 19
v_florina spune:
Citit, revenit :)
Noi am lipsit cateva zile. Razvan este in delegatie de miercuri, si eu cu Stefan ne-am plimbat pe la ai mei si socri. Azi stam acasa sa-l asteptam pe tati.
Ce facem noi, la aproape 5 luni:
- nu se intoarce decat in laterale
- culcat pe spate, se sprijina in coate ca sa se ridice
- pus pe burta, ridica fundul ca sa se deplaseze
- vrea sa topaie
- tinut de manute, se ridica in fundulet.
Cam atat, si sunt multumita. In fund nu l-am pus inca, as mai astepta o vreme.
Am fost iar la baby gym, a fost tot cu plansete, mai putin insa. Ideea este ca incepea sa planga ori de cate ori chiraia vreun copil mai ciudat. Am remarcat si acasa ca se sperie de unele zgomote cate-i sunt necunoscute, de regula cand imitam noi vreun animal :)
Noi nu ne plictisim niciodata noptile. Nu exista constanta. Acum doua nopti s-a trezit la fiecare ora. Azi noapte insa s-a trezit la 4 si la 6.
Ah, am cumparat saculet din acela de pus fructe in el, l-am gasit chiar pe ultimul. Abia astept sa vad daca accepta ceva, caci el este super-dependent de la lapte si tzitzi.
In rest...
Lulusor, va doresc multa santate. Abia asteptam si noi sa incepeti la clinica si sa ne spui cum evolueaza totul. Cred ca iti este si tie greu cu asa regim alimentar. Insa esti optimista si foarte tare, sa ramai tot asa pentru puiul tau. Si clar nu tu il stresezi, ci tu il relaxezi.
Arianna, ce bine ca ai o fata mancacioasa! Spor la gatit, vad ca are un meniu foarte variat si apetisant.
Oana, voi ce mai faceti, sunt toate bune cu Eliza?
Lori si Ruxiii de la Pitesti, felicitari pentru achizitii, sa le stapaniti sanatoase!
Ilida, nu mai retin daca ai incercat asa ceva. Ma gandeam sa incerci sa-i amesteci ceva, de ex mar copt, cu foarte multe lapte, parca tu pompezi la greu. Si progresiv sa maresti cantitatea de aliment si sa o micsorezi pe cea de lapte?
crisspy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alexia_ada Crisspy poate faci si tu analizele legate de lactoza noi astazi am papat asa la 5 dim - 80ml lapte, la 8 dim 80ml lapte , la 12 mar cu para( copt) 100gr, 15 - 100ml lapte , la 18 supa de lume 100gr si acum la 21, 100 ml lapte |
Vad ca mici voi nu mancati cantitati mari, dar macar se lipeste de voi ceva. Nu mananca deloc peste noapte?
Andra a mancat mai bine lapticul azi, mai putin fructele. La urmatoarea masa o incerc cu piure de morcov plus pastarnac sa vedem daca ii plac.
Gabrielita81 spune:
Lulu ce fel de dermatita are Eric al tau?atopica cumva?
daca da cu ce puneti comprese?si fata mea are tenul atopic deocamdata nu are nimic pe piele dar daca apare din nou sa stiu .....
lulusor77 spune:
Florina, fix asa se comporta si Eric la Baby-massage. Cum auzea o voce de bebe, cum incepea el si mai tare sa tipe. Era cel mai plangacios din grupa. La fel se speria si el la sunete mai stridente(de ex. cand se loveau farfuriile una de alta, cand stranuta unul dintre noi, etc.), acum vad ca i-a mai trecut. A urmat o perioada in care zambea cu toata lumea. Acum de vreo luna iar a inceput sa planga la fete straine, dar cred ca e normal, au si ei perioade. Nu-ti mai face griji din cauza asta.
Legat de performante, si eu sunt de parere ca e o mare greseala sa-i comparam intre ei. Si Eric e in urma cu multe, dar nu-mi fac griji. De ex. nu se intoarce decat de pe burta pe spate, si f. rar, iar invers inca nu s-a intors. De stat in fund nu poate, dar nici nu incerc prea mult. Si el vrea in picioruse cand il ridic de maini. Sunt copii si copii, unii fac mai devreme decat altii anumite lucruri, alte lucruri mai tarziu.
lulusor77 spune:
citat din mesajul lui Gabrielita81 Lulu ce fel de dermatita are Eric al tau?atopica cumva? daca da cu ce puneti comprese?si fata mea are tenul atopic deocamdata nu are nimic pe piele dar daca apare din nou sa stiu ..... |
dermatita atopica, insa am pus comprese in locurile unde supura si vad ca usuca pielea in locurile respective. Ceaiul e un amestec special care dezinfecteaza si usuca ranile. Pt. hidratare sunt o gramada de creme si uleiuri, noi suntem acum in plin proces de incercare. Deocamdata vad ca la el cel mai bine merge uleiul de kimen si o crema cu particule de microargint. Laura si Andy iti pot da sigur mai multe informatii.
Tu de unde stii ca are ten atopic dacanu are inca semne?
LORIALEX spune:
La multe lunite pline de bucurii,fericire si sanatate pentru:
Imogen de Miha
Anastasia de al3xutza
Andra de lushk
LORIALEX spune:
citat din mesajul lui Gabrielita81 Multumesc mult andreea si noi azi facem 5 luniteeeee!!!!!!!!La multi ani comoara mamii!!!!!!!!! La multi ani!! si din partea noastra sarbatoritilor de azi... |
La multe lunite cu sanatate!
PS-pune semnatura cu numele copilului si data de nastere sa stim si noi data de nastere
LORIALEX spune:
citat din mesajul lui lulusor77 'Neata buna fetelor! Eu iar am lipsit cateva zile ca iar a avut Eric un puseu de dermatita. Asa ca toata ziua am pus comprese pe zonele infectate, am cremuit la greu. Lenjeria de pat a trebuit s-o schimb de 2-3 ori pe zi, asa ca am avut bineinteles si mai mult de spalat si calcat. Plus ca a trebuit sa-l alaptez mai des si si sa ma mulg intre alaptari ca sa stimulez lactatia. Azi-noapte pentru prima data dupa 3 sapt. mi-am simtit din nou sanii plini. O sa continui asa (si cu ceaiurile si berea fara alcool), se pare ca da rezultate. Cu diversificarea mai astept pana merg la clinica, poate va trebui sa incep altfel la el. Ieru i-am dat o bucatica de mar s-o molfaie, dupa care a vomitat. Se pare ca nu-mi va fi usor sa-l obisnuiesc cu altceva in afara de laptic. Doamne-ajuta sa fie cat mai mult! Am fost si eu la coafor in sfarsit. L-am lasat pe Eric 4 ore cu socrii (din care 3 ore jum. a dormit). Iar m-am enervat pe ei, cica de-aia a dormit atat, ca s-a relaxat c-am plecat. De parca eu tare l-as stresa. M-am mai ocupat putin de mine si am mers la cumparaturi..pe net. Mi-am luat niste chestii dragute, deja marimea dinainte de sarcina, si am inceput sa ma simt mai bine. Incerc sa mai intru azi sa mai si citesc din urma. lulusor77 mami fericita de Eric (10.08.2011) |
Multa sanatate puiului!
Felicitari pentru timpul pe care ai putut sa ti-l acorzi
anaemi spune:
fetele
eu nu am avut vreo 2 zile net, asa ca sunt in urmaaaa raaau cu cititul, asa ca va rog sa nu va suparati pe mine ca nu va raspund.
Nici nu am dispozitia necesar sa citesc din urma ; de joi cam sunt intr-un butoi, incep sa ies incet incet, dar am avut niste zile f aiurea.
Vroiam sa va intreb, unde va duceti voi la baby gym, ce anume faceti , daca sunt mai multi bebei deodata si cu ce anume il ajuta pe bebe, daca ati vazut schimbari...chestii d'astea.
pupici multi si multa sanatate!
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...
anaemi spune:
La multe lunite Imi, Anastasia si Andra!
Anamaria cu Filip (06.03.2007) & Anastasia (03.08.2008) & Petru (29.06.2011)
Dragostea [...] toate le sufera, toate le crede, toate le nadajduieste, toate le rabda.
Dragostea nu cade niciodata...