Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (42)
Raspunsuri - Pagina 5
Alice_Elena spune:
Denisa, inainte sa fac febra cu o seara, aveam sanii pietroi si un nodul la sanul stang. Inainte sa ma culc m-am muls, dar degeaba. Toata noaptea l-am tinut pe raduc la san, mai mult la stangu, apoi a doua zi febra 39, am fost la doc dar pana ajuns la el imi golise copilul sanii si nu mai sunt tari si durerosi de atunci dar frig
Mi-a zis ginecologul cum se numeste ce am facut dar nu am retinut
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)
carla_2008 spune:
Da Nicole cam asa trebuie sa fac. sa mi se rupa pe romaneste,dar usor de zis...
Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010
Sa-l ajutam pe Vladut
produse la bazar
histamina spune:
e singura ta solutie.iti spun din experienta.e oribil de greu.gandeste-te ca soacra-mea ne-a facut 80 de plangeri la Politie, 11 dosare penale.le retrageam dupa a doua infatisare,dar innebuneai sa alergi dupa dovezi etc.
atunci am invatat sa ma protejez de rautati.
matusa77 spune:
o sa va zapacesc...
Uite eu sunt educatoare, titulara, cu def in 2006, inspectii grad II date fara examen motiv Ducu pot lua gr II in 2013 apoi I in 2016. Dupa liceu am facut SSD 3 ani prin 2009.Ministerul face echivalari de studii in anumite conditii, vechime, gr I si credite transferabile, chiar si pt cei cu liceul daca indeplinesc conditiile ceilalti acasa di 2015.
Crissy intri si tu la evaluarea competentelor daca esti profesoar.
puiutz_mic spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Alice_Elena Denisa, inainte sa fac febra cu o seara, aveam sanii pietroi si un nodul la sanul stang. Inainte sa ma culc m-am muls, dar degeaba. Toata noaptea l-am tinut pe raduc la san, mai mult la stangu, apoi a doua zi febra 39, am fost la doc dar pana ajuns la el imi golise copilul sanii si nu mai sunt tari si durerosi de atunci dar frig Mi-a zis ginecologul cum se numeste ce am facut dar nu am retinut Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011) |
probabil ai sanii angorjati, Alice! Cu mulsul cu pompa nu prea obtii rezultate...mulsul manual este de baza. Lichide putine pana scapi de furia laptelui, teoretic nu ar trebui sa tina mai mult de 4-5 zile...la mine a tinut aproape 3 saptamani
Elena, mami de Raducu cel cumintel
12.08.2010
Sunt Raducu si am implinit 1 AN !!!
ochidut spune:
Alice, varza aia chiar face bine, cand nu mai gaseam solutii am apelat si eu la ea. plus comprese reci, plus comprese cu ceai de musetel. Intr-adevar daca ai sanii angorjati, mare grija pompa nu face nimic, ba chiar poate inrautati. Eu am ajuns la un masaj manual foarte dureros. dar daca o sa ai probleme cu sanii/o sa ai nevoie de masaje- iti pot recomanda moasa care a facut minuni la mine...ce-i drept minuni dureroase....dar m-a salvat.
Matusa, imi pare tare rau...totusi poate se gaseste o solutie. CIC reprezinta acum vechime in munca plus nu te pot concedia pe perioada lui.
Fetelor, multumesc de sustinere. Eadeea, nu e prima oara cand plec, am mai fost anul trecut in Spania si la fel a fost. Cred ca asa va fi mereu.
Oana, si eu deabia astept sa ne vedem. Sper sa devina situatia mai usoara la birou, sa te acomodezi rapid.
Bumblee, deci intelegi partea cu "examene"
Crispo, plecam o saptamana, de duminica seara pana luni dimineata, avem un orar nasol de zbor...Oricum cred ca vom ajunge morti de oboseala, in seara asta vom pleca la munte si o sa ajungem tarziu tare. Maine stam cu clienti, Paul probabil va sta pana tarziu la receptie iar eu o voi stresa pe mama. duminica plecam de dimineata ca asa ajungem in buc, sa ne luam bagajele si apoi la aeroport. zborul e de la 18 la 01.30. Partea cea mai interesanta este ca ca nu au reusit sa ne gaseasca cazare de pe 22 (desi practic npoi tot pe 23 ne cazam, la 03 dimineata), ca se ocupase tot si intrarea noastra se face pe 23, la pranz. Deci aterizam la 01 si nu stiu ce vom face...mai pierdem vremea prin aeroport si ne ducem apoi sa stam pe capul alora la hotel la receptie, poate li s-a elibera ceva si isi fac mila de noi cu un early check in, ca il platim numai sa ne gaseasca.
de Larisa Ioana 24.06.2010
baby78 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui bumblebee Baby, ia mai pove si tu ceva despre Tudor si despre burtica. Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+ Sa-l ajutam pe Vlad!! Suc de NONI - Pt. Vlad |
Tudor este un nazdravan....Se catara peste tot...Era sa imi rupa robinetul de la calorifer...Se urca pe o noptiera..se sprijina de robinet si vrea sa inhate tot de pe pervaz.....
Ii place tot ce e cu butoane...Are o pasiune la imprimanta sotului si pana nu o scot din priza nu se lasa ( o scot din priza pentru ca apasa pe toate butoanele si se aprind toate becurile de toate culorile )
In rest la capitolul vorbit e tare zgarcit dar...daca ii spun un cuvant si il repet pe silabe il repeta si el...De exemplu spune deget, zebra....etc
Mai nou face talente la mancare si nu prea mai stiu ce sa ii dau sa manance...Daca ar fi dupa el ar manca numai paine cu cascaval
Cu somnul stam foarte bine...Dormim pe la 22-22.30 si ne trezim la 10-10.30 iar la prinz doarme cam 1.5-2h
Bebe din burtica imi da senzatii de rau cum nu am avut la Tudor....Azi a fost prima oara cand am vomat (e prima oara in viata mea)...Abea pe 08.02 merg la doctor...si am mari emotii....Sper sa fie totul bine....
Tu ce faci? Cum e buricul?...Poti pune cercelusul?....Si nazdravanul tau...ce ispravi a mai facut? ..apropo...a inceput si Tudor sa faca "vai vai...." si sa se tina de cap...E asa de dulce si mereu ma gandesc la filmultetul cu Victor cand facea asa
Iuliana mami fericita de minune Tudor
9+
crispro spune:
Lui vlad nu ii place poezia cu piticul, iar candzic"vai, vai" se uita sa vada daca imi pun mainile in cap. Daca da, maraie :)
Sa-l ajutam pe Alex
bumblebee spune:
Nazdravanul nostru ne face capul damburi cu PAPA. Bre', parca-i foamete in casa asta si mananca doar martea si vinerea. Intr-o zi am pus la fiert un ou. Cat m-am foit cu luat ibric (evident a urlat si ca vrea ibricul), pus oul (timp in care spune OUUU, si isi tuguie buzele parca-i maimutel) si dup-aia incepe: OCUL, PAPA, PAPA, PAPAPAPAPAPAPAPA si da-i si cu bocete, UFF UFF, ca deh, frige, iar repeta PAPA fara numar, iar smiorcaieli, asta pana a fiert outul, l-am curatat, nici nu a apucat sa se raceasca cum trebuie ca a si fost inghitit de micul fomist.
Daca stam cu totii la masa si nu suntem pe faza ne trezim cu diferite chestii in farfurie, gen telefoane, jucarii mici, alta data cate un papuc . O data m-am trezit cu un telefon in ciorba aburinda, bon apetit! Trebuie sa terminam in acelasi timp de mancat, ca de nu e client sigur la portia noastra si tb sa ne mutam sa mancam la blat, unde se catara ca o maimuta pe noi si iar incepe PAPAPAPA.
Casa noastra este mereu ca dupa o tornada, ordinea tine fix 5 minute.
Hainele lui si le imprastie cu dragoste peste tot, sertarele noastre cu chiloti/sosete resimt schimbari zilnic, mai cate-o lingura, mai cate-o pereche de chiloti prin hol , face schimb intre ele. Majoritatea usilor, sertarelor sunt legate sau lipite cu banda scotch. Arunca absolut orice in WC, inclusiv haine abia spalate din masina de spalat .
Nu mi-a stricat (inca) robinete de la calorifere, dar le opreste. Nu suporta sa ma vada la laptop si de cand se trezeste vrea sa mearga PA. Cam atat pot spune sub impresia experientelor recente.
E certat rau cu somnul, nu prinde 9h de somn pe noapte, dar ziua macar 2h le doarme..
Am vazut aseara o fetita care la nici 2 ani impliniti vorbea destul de corect, spunea deja cateva poezioare , cerea voie sa se joace cu jucariile altora. Nu era vreo cumincioara, tot o mare figura, simpatica foc (se pupa cu V , m-a uimit, parintii sunt superrelaxati, in niciun caz nu si-au facut un scop in viata sa faca nu stiu ce chestii fata. Dar mie mi s-a parut superdezvoltata. Era asa simpatica, V vroia sa se joace cu jucaria ei (de fapt i-o smulgea din mana) si ea spunea : COPIII NU AU VOIE! dar si altele.
Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad
michelle1981 spune:
Si Bianca face vai vai, dar ii iese ceva de genul uai, uai. Si tot asa face si cand se minuneaza, in loc de uau, uau zice tot uai, uai.
Bumble, pai ce sa facem, azi am iesit o ora pe afara la joaca, de la 11 la 12, ca tot s-a mai inmuiat vremea, apoi papat (ou + branzica + smantana + spanac + rosie + cascaval la cuptor 15 minute) si bors.
Dupa ce mancam ne mai jucam vreo jumatate de ora, timp in care face kk si acum nani de la 14. Cam asta e programul nostru zi de zi
Am fost la pediatru ca i-am luat analizele la sange si e foarte bine (adica are o usoara viroza, niste mucisori nesemnificativi, nu ne deranjeaza defel), a zis sa luam 2 zile calciu, ca urmeaza sa ne iasa caninii si premolarii, vigantol 3 picaturi/zi
Avem 11 kg, insa am uitat sa ii zic sa o masore in inaltime, dar banuiesc ca avem in jur de 80cm
Referitor la meniurile pentru varsta asta, a zis sa nu ii fac meniuri complicate, ci simple, copiilor le place monotonia, sa nu variez chiar ff mult.
Ce mancam noi de obicei: cand ne trezim, dupa 9.30-10 cam asa luam mic dejun/gustare (2 in 1) o felie unsa cu ceva sau iaurt cu un fruct, sau lapte cu cereale, apoi iesim afara. Pe la 12.30-13 luam pranzul cu felul 2 (paste cu legume, legume cu lactate, ou, branza cu smantana) si apoi ciorbica. Dupa somnul de dupa amiaza ii dau 1-2 fructe (mar, para sau i-am mai dat piersici din compot - Olympia). La cina in jur de 19-20 mancam impreuna (aseara i-am facut pizza cu carne de gaina, spanac, sos de rosii, cascaval, o mana de legume mexicane - morcov, porumb, pastai), acum 2 seri am facut o reteta din cele trimise pe mail de Nicole (“Omlet#259;” cu legume la cuptor) sau daca mi-e lene sa gatesc fac rapid o mamaliga cu branza si smantana.
Ar trebui sa incep sa gatesc si eu mai "vegan" dar inca nu m-am documentat suficient.
Mami de www.pregnancy-duedate.com/tickers/ffa0jvmdze07utwv.png" target="_blank">Bianca Maria (04.08.2010) si www.pregnancy-duedate.com/tickers/rinqxxxvmaz2dwoj.png" target="_blank">11+