Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (42)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Oana, eu in plimbarile mele cu mara prin cartier am vazut o gradinita si de curiozitate i-m cautat siteul : http://www.puiutulpufos.ro/alimentatia.html
Acum, n-am fost atenta daca tu cauti cresa sau gradi. Din cate imi amintesc astia parca ziceau ca primesc copii de la 3 ani. Dar poate fac exceptii

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

Alina, asa face si mara ouuuuu :))))
Azi dim aveam niste sosete de-a lui marius in picioare si ea repede " a u tata"

Mami de Mara Nicolle (20.08.2010) si Radu Stefan (27.12.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tina_80 spune:

Hellooo

Aseara am scris un mesaj si mi am propus sa l continui azi....l am pierdut!

OCHIDUT, tinem pumnii sa treca Larisei raceala si tie spor sa cumparaturi!

HISTAMINA, parerea mea e ca nu e o regula ca un prematur sa fie mai agitat si sa aibe probleme cu somnul.
R este nascut la 34 sapt si nu are probleme cu somnul, doarme In fiecare noapte fara nici o trezire si singur in patutul lui de jr
Agitat este pt ca e un copil energic si zic eu ca e normal....

MYCYA, cat am mai ras cand am citit zilele trecute ca ai uitat sa pui scuecel

BTZ, hai capul sus, trage aer in piept si ia fiecare problema cu calm si rabdare. Solutii exista pt fiecare

BUMBLEBEE, sunt aici! Prezent

CRYSSY, ii dau lui R, lapte de vaca la micul dejun in fiecare zi, fie cu ou( R mananca 4-5 oua pe sapt) fie cu cereale sau o banana, almette, pateu, unt, cascaval, si bea o cana normala de lv cu paiul.
Lactate( branza cu smantana sau iaurt) mai mananca uneori la masa de la ora 18 cand nu am felul II altceva si fac rapid o mamaliguta cu branza de Fagaras
Si laptele de seara care este de 150 lp + 200 lv

ALICE, si eu am luat Augmentin in timp ce alapam. Multa sanatate!

CRISPRO, si eu as pleca si n as mai sta pe ganduri

Ma ducsa mai citesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee

Nazdravanul nostru ne face capul damburi cu PAPA. Bre', parca-i foamete in casa asta si mananca doar martea si vinerea. Trebuie sa terminam in acelasi timp de mancat, ca de nu e client sigur la portia noastra si tb sa ne mutam sa mancam la blat, unde se catara ca o maimuta pe noi si iar incepe PAPAPAPA.

Alina si Victor Andrei - 23.07.2010 1+

Sa-l ajutam pe Vlad!!
Suc de NONI - Pt. Vlad

Ei bine exact asa suntem si noi!!!!! Cand ne intalnim la MI2, poate ne mananca astia 2 urechile
Nici Larisa nu are rabdare sa ii fierb oul, trebuie sa o fac pe ascuns, ca altfel e aproape imposibil sa ii distrag atentia.
Cele mai mari urlete si crize la noi sunt tot de la mancare, mai capata cate un biscuite integral, fara zahar. Acum stie unde sunt si cum o apuca cum se duce si imi arata dulapul. Degeaba incerc sa ii explic, sa ii distrag atentia, ca daca nu ii dau face niste crize.....Si e si perseverenta, chiar daca vede ca nu ma indupleca, tot nu renunta.

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Alice, merci de link. Am vazut ca intr-adevar doar de la 3 ani primesc, eu vreau sa o dau din toamna, deci va avea 2 si un pic.

Am uitat sa va zic de lunganca mea, ca ne-am masurat si cantarit si noi in sfarsit, la medic: 87 cm si 12,5 kg. Este pe aceeasi curba greutatea cu inaltimea, insa corespund unei fetite de 2 ani si 1 luna

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

ochidut sa aveti un concediu frumos si sa te relaxezi ca Larisa e pe maini bune!

crissteo multumim de carticica, sper ca te simti mai bine acum. Ai reusit sa-ti faci programare la Micomi?

bumblebee, baby, michelle ce m-am amuzat cu povestile despre delfinasi... desi stiu ca uneori nu prea iti vine sa razi atunci pe loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns paula_m spune:

Salutare
Ce imi place sa citesc despre delfinasi. Adevarul e , ca in ultimul timp destul de putin ati mai povestit de ei...

Oana, sa veniti odihniti din concediu si banuiesc ca pot sa zic si bronzati..., si cu multe cumparaturi!!

Noi mergem la munte, la Sovata, sa o sarbatorim pe Ramona. I-am luat sanie la pitic, desi prima experienta cu sania nu a fost una reusita, si a costat si o gramada de bani , dar sper sa ii placa totusi.

Sa aveti un week-end frumos.

Paula, mamica Raul Ionut, nascut la 24.07.2010
Am implinit un anisor!!!

poze iarna 2011-2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns saddie spune:

Vreau sa va cer un sfat, nu e o situatie grava sau ceva dar e ceva ce ma racaie si nu stiu cum sa abordez problema delicat, ca sa spun asa.

Am o prietena buna care are fetita cam de o seama cu Medeea si ne vedem cu ele in fiecare zi aproape de cand erau fetele mici. Acum de cand e mai rece afara vin cam in fiecare zi in vizita ca sa se joace fetele. La noi e spatiu mai mult si mai sunt si pisicile care sunt atractia nr. 1.

Fetita respectiva e ceva mai posesiva astfel incat daca vrea o jucarie i-o ia Medeei din mana sau o impinge, cateodata a incercat sa o si loveasca dar si eu si mama ei am intervenit promt. De asemenea ii place sa acapareze toata atentia. De exemplu cand e in vizita ma ia de mana si ma duce in camera Medeei sa stau acolo sa ma joc cu ea sau imi pune in mana creionul sa-i desenez sau imi da cuburile sa ii construiesc. Nici o problema pana aici dar am vrut sa intru putin in contextul problemei.

Cum spuneam, fetita e putin mai posesiva si nu suporta sa vada alt copil in bratele sau pe langa mama ei. Incepe sa planga rau de tot, tipa, loveste, etc. Si problema de aici incepe. Medeea daca vede ca sunt ocupata cu fetita respectiva se duce la mama ei si ii cere s-o ia in brate sau sa-i arate din carte, chestii la care de multe ori cealalta incepe sa planga. Acum mama fetitei a inceput sa-i spuna Medeei "nu pot sa ma joc cu tine ca se supara fetita mea", "nu pot sa te iau in brate, ca se supara..." si tot asa.

Pe mine asta ma deranjeaza cel mai mult, refuzurile mamicii sa se joace si cu Medeea si faptul ca Medeea ramane cu buza umflata si de multe ori incepe si ea sa planga ca se vede nebagata in seama.

Nu stiu daca gresesc ca ma deranjeaza situatia sau daca ar trebui sa abordez problema in vreun fel, nu stiu cum sa fac. Ele 80% din timp se joaca frumos iar eu cu mamica cealalta ne intelegem f. bine in rest. De asta as vrea sa abordez problema finut, fara sa supar dar nu stiu cum?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

Oana tu intrebai d epaine neagra?
eu fac asa: paine de 1500gr,pare multa dar fiind neagra ea nu prea creste si e mai indesata.oricum trece in 2 zile,noah max 3 fie(eu pap in mare parte din ea):
405ml apa2
2 1/2 lg ulei
2 1/2 lg miere
2 lgt sare
2 1/2 lg lapte
550 gr faine secara
200 gr faina alba
2 lg drojdie uscata sau 18gr drojdie proaspata

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carla_2008 spune:

noi acum ne impachetam sa mergem la Stana de vale sa duc picii la sanius,sper sa le placa ca ultima oara Carla a urlat intruna

Denisa-cea mai fericita mamica din lume cu 2 comori:
Carla Maria si Mateo Cristian- 06 iulie 2010

Sa-l ajutam pe Vladut

produse la bazar

Mergi la inceput