Clubul "babelor" FIV-oase 2
Raspunsuri - Pagina 9
samira33 spune:
simonia,ce am scris eu nu prea e totuna cu ce ai scris tu.
Royall Jelly am luat si eu si nu a functionat la mine...eu am scris laptisor de matca pur...adica asa ceva
http://www.apiland.ro/magazin.php
Vit E-300mg inseamna 3 pastile pe zi
L-arginina-3000mg inseamna 3 pastile pe zi...din aceste pastile
http://www.naturashop.ro/larginine-1000-p-964.html
cantitatile scrise de tine sunt insuficiente pentru a ajuta un endo cu probleme si intr-o perioada atat de scurta de numaii 10 zile.
treburile astea nu le-am scos din capul meu ci m-am inspirat de pe un site care a publicat rezultatele unui studiu in acest sens-doar ca eu am modificat dupa cum am considerat schema...si la mine a functionat foarte bine.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
samira33 spune:
in alta ordine de idei...fetelor,am belet de avion
Turkish Airlies-110 euro dus-intors,de pe Otopeni pe Atatutk,pecare la 6,10 dimi si intoarcere la 18,30.
mi se pare foooooooarte convenabil.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
aristica spune:
samiruta esti foarte tareeee, eu am cautat asa, de control si de la TAROM, tot pe Ataturk, plecare pe 17 aprilie, intoarcere pe 2 mai, ma ducea pe la 140 euroi (e drept, am cautat doar ca sa vad orientativ cat m-ar costa, ca la intoarcere e posibil sa vin cu masina)
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
lyly_mar spune:
mai fete?,mie mi-a zis ca PK ca am probleme cu endometrul ,ca e asa subtire,pt ca mi-am embolizat fibromul si mi-am iradiat zona..ok,am priceput..dar sunt fete care nu au facut asa ceva...care ar fi cauza?varsta?
samira33 spune:
nu neaparat varsta lyly
cauze pentru endo subtire mai pot fi si chiuretajele sau pur si simplu asa e de la natura.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
lyly_mar spune:
eu am doar 1...probabil natura e de vina
Citat: |
citat din mesajul lui samira33 nu neaparat varsta lyly cauze pentru endo subtire mai pot fi si chiuretajele sau pur si simplu asa e de la natura. 3 sarcini extrauterine FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A 3 FIV-uri nereusite 2 FET-uri nereusite urmeaza FIV4... in toamna |
samira33 spune:
lyly,pai ti-ai raspuns singura in primul mesaj...embolizarea ti-a facut cel mai mult rau.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
QiaoBing spune:
lyly eu am avut endo ok dupa chiuretaj, dar nu a mai vrut sa creasca dupa IA. i-am dar si L-aginina, si latisor de matca pur si maca si vitex si nu am reusit decat sa imi mai scada tsh=ul si asa sub nivelul marii. Albu mi-a zis ca o sa mai creasca la FIV de la tratament,a inceput bine, dar pe urma s-a lenevit.
samira abi astept sa ne povestesti visele cu turcaletii .. o sa numim seria "rapirea, de samira"
Si ca o paranteza, mie mi-a placut FIVul asta pt ca dupa muuult timp nu imi mai cade parul !!!!! Ajunsese sa imi cada masiv de imi era groaza sa ma mai pieptan sau spal pe cap. Se vede treaba ca imi lipseau niste hormonei in sange.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
simonia spune:
samira, daca iau in continuare vit. e si l'arginina, mai ajuta cu ceva? laptisor de matca nu mai am timp sa comand si sa primesc.
eu le-am luat din prima zi pana astazi, z14.
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite
samira33 spune:
qiao,in primul rand felicitari pentru puii luati acasa.
sa stii ca si eu constatat treaba asta:ca-mi creste foarte repede parul dupa FIV.
cand mi-am ales numele de user samira ma uitam la Clona si mi-a placut mult numele asta...deci,inconstient, trageam catre Orient!!!
se pare ca acum chiar o sa ajung pe acolo in interes de bebe.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite