Clubul "babelor" FIV-oase 2
Raspunsuri - Pagina 10
samira33 spune:
simonia,nu stiu sa-ti spun.
eu am luat doar 10 zile si doar in luna cu procedura.
ca o parere persoanala: nu as tine tratamentul asta mau mult de 10 zile si nu l-as repeta in fiecare luna.
l-am facut prima data in Mai,la Fet si a2a oara in Decembrie la Fiv.
la procedurile trecute cand am folosit cantitatile scrise de tine nu am obtinut niciun rezultat cu ele.
laptisor de matca pur gasesti in plafarele mari...nu-i musai sa comanzi pe Net.eu am luat de la Plafarul de langa Biserica Sf.Anton si de la Piata Timpuri Noi.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
QiaoBing spune:
samira oare scap si de firele albe ?!?
simo vezi ca laptisorul ala e din cel care sta la frigider !
fetelor, vad ca se intoarce roata istoriei, invadati Turcia !!!!
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
lyly_mar spune:
fete,aveti dreptate cu crescutul parului mai repede
qiao,nu cred ca scapieu nu am scapat
cred ca la mine e si embololizarea..si natura si alte dude
qioa, ai avut un rezultat f bun
Brava!!sa fie bine...
Citat: |
citat din mesajul lui QiaoBing samira oare scap si de firele albe ?!? simo vezi ca laptisorul ala e din cel care sta la frigider ! fetelor, vad ca se intoarce roata istoriei, invadati Turcia !!!! --------------------------------------------- MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6 IA mai 2011 Medlife - nereusita Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran) |
QiaoBing spune:
si eu care credeam ca am dat de sursa tineretii fara batranete m-a prins schema nevopsita si credeam ca rezolv problema fara sa ma chimizez.
sa fie bine, ceea ce va doresc la toate ! fac eu pe curajoase, dar imi tremura "lenjeria" de frica
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
simonia spune:
cand am fost astazi la eco, dr. mi-a spus sa iau in continuare vit. e asa ca am sa o iau. de l'arginina ma mai gandesc, dar daca nu da dereglari hormonale am sa iau mai departe, parca am vazut intr-un plafar la mine in oras ceva in frigider, laptisor de matca. dau o tura maine la magazin sa vad ce am vazut atunci.
si totusi, nu v-a spus nimeni nici o cauza?
la mine a aparut dupa ultimul fiv, cand totul a luat-o razna. inainte nu am avut niciodata aceasta problema.
cand citesc pe net pe site-uri medicale, se evita explicatiile in jurul fenomenului (se sugereaza ca ar fi o insuficienta de faza luteala ), se discuta numai despre endometrul ingrosat din premenopauza, datorat excesului de estrogen comparativ cu progesteronul,
dar ce este cu adevarat?
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite
elenus26 spune:
Seara buna babutelor!
Am rasfoit ce-ati scris astazi da n-am apucat sa rontai tot. Acum sunt la curs si anume in pauza
Mai am o ora de stat, dar deja casc de-mi crapa falcile.
Na ca ma pregateam sa ies. Cand colo... ne-a fugit proful, asa ca mai bantui in urma sa vad ce-ati mai barfit, pe cine...
Pup si de abia astept sa ne vedem...tinere si nelinistite ce suntem noi
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
aadina spune:
Sa va intreb ceva: o femeie normala ovuleaza alternativ, o data pe ovarul stang, o data pe ovarul drept, sau nu e o regula ?
samira33 spune:
adina,eu asa stiu...dar sunt si cazuri cand o femeie poate ovula cu ambele ovare concomitent.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
aadina spune:
Revin cu teoria ovulatiei dupa ce-mi iau rezultatul de la progesteron, pe care il fac maine
samira33 spune:
ce faceti gagici???
pe unde sunteti???
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite