Clubul "babelor" FIV-oase 2
Raspunsuri - Pagina 11
smaick spune:
neata fetele
vin si eu luni
vis-a-vis de ovulatie, concomitent ar fi normal, dar eu ovulez mai multe luni la rand pe stangul, dreptul nu vrea sa mai dea semne de 2 ani indiferent cati hormoni au bagat in mine
o zi buna sa aveti!
QiaoBing spune:
aadina la mine cat am monitorizat ovulatia a fost regula, o luna pe dr, o luna pe stg.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
adijo spune:
fetelor, am si eu o problema: ati avut careva spotting periovulator ( acel midcycle spotting)? exista asa ceva? Luna asta am avut un spotting de vreo 2 zile in perioada cand ar fi trebuit sa fie ovulatia si nu stiu daca e in regula sau e o dereglare hormonala sau sunt alte probleme; la ultimul control si eco de acum 2 luni totul parea in regula. Si problema e ca ciclul urmator as face Fet...pe net am gasit ca acest midcycle spotting ar fi un semn de superfertilitate ! dar nu stiu ce sa zic , avand invedere ca ma chinui de 7 ani....
aadina spune:
Adjo, poate se intampla o minune si folosesti embrionii congelati peste vreo 2-3 ani. Ce zici de asta?
tamys spune:
adijo draga mea acel spotting l-am avut si eu ani de zile inecepea cu 7-8 zile inainte de ciclu si dupa ciclu mai continua inca vreo 3 zile, pe cati doctori am intrebat nu am primit niciodata un raspuns clar, iar din cat m-am documentat pe internet ar fi o dereglare hormonala puternica, dar slava Domnului de cand am ramas insarcinata nici urma de spotting.
12+ cu
adijo spune:
Tamys! cum mai esti? Da, stiu despre ce spotting zici tu , cel dinainte de ciclu, am avut si din acela ( era de la lipsa de progesteron), dar acum a fost altfel si a durat doar 2 zile. acum s-a oprit. categoric nu e spotting-ul dinainte de ciclu. totusi mi-e frica sa nu fie ceva nasol..
tamys spune:
adijo draga mea poate esti graviduta nu se stie, dupa atatea tratamente urmate sa nu ramai si natural totul e posibil.
Eu sunt bine, bebelusii unu e mai cumintel si unu mai nazdravan ce sa facem nu sunt gemeni identici au caractere diferite iar eu pana acum m-am simtit foarte bine sper si de acum incolo sa fie la fel, iti doresc din tot sufletul sa vi cu vestea cea mare intr-o buna zi pup fata.
12+ cu
simonia spune:
lyly, cati ani ai tu?
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite
lyly_mar spune:
ai uitat?doar 42
Citat: |
citat din mesajul lui simonia lyly, cati ani ai tu? LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite |
simonia spune:
eu 43. la mine a aparut dupa al 2-lea fiv, si nu inteleg care este cauza
LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite