Clubul "babelor" FIV-oase 2

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Am facut rezervare la excalibur, orele 18:00, Luni - 23 ianuraire -, pe numele "ARISTICA", masa de 10 persoane

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

morena si mie mi-au raspuns greu - le-am scris intr-o vineri si cred ca mi-au raspuns intr-o zi de miercuri (le-a luat 5-6 zile). Eu am ramas la Acibadem-Istanbul, dr. Tayfun Bagys, FIV-ul va fi in aprilie (probabil ca prima zi de stimulare va fi 17 aprilie) - deci sigur sunt acolo cand vine samiruta. Am protocol scurt, IMSI, AHA, prednisolon si banui ca niste imunoglobulina dupa punctie. In ultima perioada si mie mi-au raspuns teribil de greu, motiv pentru care i-am sunat si am discutat la telefon.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

morena,daca nu-i cu suparare iti pot spune cum au decurs lucrurile la mine cu cei de la Acibadem:le-am scris mail,am primit raspuns a2a zi de la Liliana,in care imi cerea sa le trimit istoricul nostru medical in lb. engleza si toate analizele scanate.
am facut treaba asta, am trimis tot ce trebuia....si nu am mai primit raspuns timp de vreo 10 zile.
am retrimis mailu si iar am asteptat degeaba vreo 5-6 zile.
am trimis a3a oara mailu si dupa 24 de ore am primit raspunsu de la Taifun via Liliana.

acum urmeaza sa le spun eu cand vreau sa fac procedura numai ca eu am sa le spun ca ii vizitez pe 25 Aprilie mai intai ca nu prea mi se pare ok mie sa ma duc hodoronc-tronc direct la Fiv,fara sa ne cunoastem inainte.

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

aristico,la telefon ai vorbit direct cu Liliana???

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

pentru endometrul care nu creste, ati auzit de un leac minune?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns FridaCalo spune:

Salutare,
Sunt si eu o "baba", candidata la primul FIV. Motivul este varsta, asadar lupta mea abia incepe . Analizele sunt OK ...

Mergi la inceput

simonia,la 2 dintre FIV-uri eu mi-am crescut endo foarte frumos-11,5 si 12,5 cu urmatoarea combinatie:

-laptisor de matca pur-2 gr/zi
-vit E-300mg/zi
-L-arginina-3000 mg/zi

luate timp de 10 zile in luna cu procedura,incepand cu ziua 3-4.

3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui samira33

aristico,la telefon ai vorbit direct cu Liliana???

Da, la primul nr. de telefon din semnatura ei. Am sunat-o de pe fix de la munca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonia spune:

laptisor de matca de matca am luat si eu, Royal jelly 350x3/zi
vitamina e 1/zi, nu stiu ce doza are,
l'arginina 1000/zi, si nu a dat nici un rezultat. folicul de 20mm si endometreu de 6,5mm
si acest fenomen se intampla de la fiv. nu mai creste endometrul.
astazi sunt in z.14 sa iau in continuare?

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns morena29 spune:

Va multumesc frumos pentru raspuns . Samira nu e deloc cu suparare , din potriva sunt incantata ca vad mai multe fete care sunt la aceasta clinica . eu am scris mail-ul in lb. romana (sunt maiincepatoare la scris engleza) si de aia imi e teama ca acesta sa fie motivul pentru care nu imi raspund la mail. Va pup si o seara excelenta !

Mergi la inceput