Clubul "babelor" FIV-oase 2
Raspunsuri - Pagina 7
samira33 spune:
elenusho,buna treaba cu Unicornu...ar fi super sa ne livreze...hai sa vedem ce zic si fetele.
eu am trimis ieri un mail la un magazin din asta cu suplimente de prin UK si au zis ca nu mai comercializeaza produsul.
maria,te asteptam.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
samira33 spune:
eeeee....si ca sa fie treaba...treaba in toata regula....mi-a raspuns si Taifunu'....si mi-a scris EXACT ce imi doream sa aud/vad.
PK si Ozan la fel, nu cedeaza si rezista cu stoicism asaltului meu de intrebari.
de unde ziceam ca ii sacai pana cedeaza unu dintre ei...cred ca am sa cedez eu pana la urma.
ooofff...nu ma recunosc...eu am stiut mereu ce vreau,am fost mereu hotarata...acum zici ca sunt al om....poate ca trebuie sa mai las ceva timp sa treaca.
in acest moment PK mi se pare prea conservator,Taifunul prea increzator iar Ozan cel mai echilibrat.
hai va pup...ma duc sa fac de mancare.
o sa ajung sa-i visez pe astia 3.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
samira33 spune:
loretta,ai fost maxima cu treaba asta!!!!
recunosc cinstit:din perspectiva asta nu vizualizasem problema...io m-am dus cu gandul la nopti de cosmar
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
aristica spune:
Citat: |
citat din mesajul lui loretta76 Samira, iti dai seama ce vis va fi...ca pana acum l-ai visat doar pe PK... |
samiruta asa eram eu prin decembrie, indecisa...nu te teme, vei alege pana la urma. Oricum, poti sa-i vezi pe ambii turci cand zbori spre Istanbul. Si vezi ca ti-a mai indicat simonia un al treilea turcalet. fara numar, soro, exact cum veneau peste stramosii nostri: "cata frunza, cata iarba"
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
loretta76 spune:
Pai cred ca de asta a deschis Ari topicul asta sa ne mai gandim si noi si la altceva decat la proceduri si injectii si probleme.
Eu recunosc ca la asta m-am gandit, si avand in vedere ca nu prea poti inca sa te decizi incotro o vei apuca...eu zic ca ai toate sansele sa-i visezi pe toti trei in acelasi vis.
loretta76 spune:
Na chestia asta cu Samira si cu visul ei m-a facut sa evaluez si eu subiectul asta. Imi place mult ca aici suntem mult mai degajate si putem vorbi despre orice...
samira33 spune:
mi-am rezervat bilet pe 25 Aprilie...ma duc sa-l platesc.
gata!!!convoc turcii la discutii bilaterale.
imi trec niste ganduri razlete prin cap pe care nu vreau inca sa le iau in seama.
nu mai vreau sa aud de alta varianta
fete...a ramas ora 18,00-Excalibur Mihail Kogalniceanu,da???
sa nu uit sa-i spun si Adinei.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
adrianaady spune:
Samira te invidiez tare daca ii visezi pe toti trei important este sa il alegi pe ala care sa te ajute sa ramai gravida si vorba lui Ari ti se va arata el care e.... stii ce e important : ca ai de unde alege
Eu vin luni, e perfect pt mine. o sa te sun sa iti aduc aminte sa iei si merionalele, mai am un raft liber in frigider
morena29 spune:
Buna tuturor ,
Aristica , voiam sa te intreb in cat timp ti-au raspuns cei de la clinica Acibadem ? Eu le-am scris miercuri (18 ian) si nu am primit nici un raspuns .Tu la ce clinica din turcia te-ai hotarat ?
Va pup pe toate ...si va doresc distractie placuta luni...(as fi venit si eu dar am multa treaba la servici....)