Clubul "babelor" FIV-oase 2
Raspunsuri - Pagina 16
bombi spune:
Citat: |
citat din mesajul lui aristica bombiiiii ai revenit! |
eee, am fost tot timpul prin zona, dar nu aveam nimic de declarat
samira33 spune:
nu prea am chef de treaba.
facem copchii frumosi...ne pastilam,bem...facem tot ce trebuie.
luam tinctura daca gasim...daca nu...luam si pastile!!!
sa vedem ce zice sotul ricai...sau noi tre' sa zicem ceva???
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
lyly_mar spune:
hello fetele
eu am trimis link-ul catre rica de la 7 dimineata, sa ii dea consoartei de munca de la prima ora romaneasca
eu parca as lua pastile ,,ca imi e lene cu tincuri..
samiro,dar despre ce vroia samiroiu sa vorbim ?despre moda?s-ar fi priceput mai tare?sau despre fotbal?ca sa ne dea el lectii
poate facem un repetir al intalnirii de 1-8 Martie..
fetele
samira33 spune:
m-am gandit si eu la varianta asta cu o urmatoare intlanire in perioada 1-8 Martie.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
samira33 spune:
pastile sa fie atunci.
fetelor,haideti sa vorbim putin si sa ne "numaram" sa vedem ce comandam.
deci,pana acum suntem urmatoarele doritoare sigure:
-Samira
-Aristica
-Adrianady
-Lyly
-Maria
-Simonia-confirmi???
de altcineva nu-mi mai aduc aminte...sa-mi fie cu iertare...mai veniti si voi cu completari.
am citit ca trebuie sa luam 2 pastile pe zi,deci pentru o cura de 3 luni ne trebuiesc 180 de pastile pentru fiecare.
cutia cu 600 de pastile am vazut ca e in jur de 160$.
pana acum ar fi cam 2 cutii.
rica,pentru ca sunt destul de multi banuti ar trebui sa ti-i dam inainte.
si asa iti multumim ca ne ajuti cu transportul si ramanem datoare de cinste....cu un Ospat Regesc.
3 sarcini extrauterine
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
samira33 spune:
babutelor,unde sunteti???
am fost si am cumparat mandarine pufoase.
mancare nu am facut
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
adipapazi spune:
baaaaaaaaaaaaai, dar zgarcite mai sunteti. lipsesc si io o SINGURA DATA si nimeni, ba da'nimeni nu face un proces-verbal al intalnelii. aia spala ca diva cu pulover verde, aialalta se infuzeaza cu busuioc, tannoo nush de ce peneplena mea nu e activ la clubul babelor (si al moshului), asa ca lesin de curiozitate si deduc ca m-ati barfitara si d-aia taceti ca pestii.
varsati tot!
elenus26 spune:
Neata divelor si multi pupici matinali
A venit si la noi zapada!
Adino te-am "barfit" numai de bine...adica toata lumea intreba cum venea: Adina nu vine? Tovarasa profesoara sa stii ca ne-ai lipsit.
Hai sa spun asa pe scurt ce facuram noi: intalnit la orele 18 ale zilei de 23 ianuarie si sarbatorit Marea Unire in stil regesc (eu am scos-o cu haiducia Samiruta...sa-mi fie cu iertare pentru maritul platou regesc). De fapt, in primul rand, ne-am adunat sa mancam si sa bem.
Temele dezbatute au fost: ceaiul de busuioc, unicoarnele de peste ocean, turcii, ungurii, care ce planuri de viitor mai are, mici barfe (ca altfel nu puteam)
Le-am cunoscut pe Smaick si Rica pe care le
Qiao a trecut de a luat pulsul discutiei, dar a fugit ca avea sot in masina care astepta, copilasi la purtator, "copilasi" acasa care urlau de singuratate...
Samiruta pentru gaina iti recomand reteta de ciulama cu inlocitori (nu dam numele bucatarului sa nu fie considerata reclama)
Eu am fost la zumba ieri dupa o pauza de o luna si a fost chiar bine. Inca nu ma doare nimic
Va pup si sa razbateti prin nameti
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite