Clubul "babelor" FIV-oase 2

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

cam liniste pe aici

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

munceste lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

smaik nu putem deschide capitol nou, fiindca nu avem username-ul si parola Laurei.
maria pai ne-am zis aseara muuulte, asa ca azi luam o scurta pauza de la taclale...bine, mie mi-a rmas in cap ce mi-a zis samira - ca pot gasi cazare mai buna decat ceea ce mi-au oferit cei de la Acibadem si acum, ca m-am eliberat la munca, vreau sa ma uit putin dupa apartamente in kadikoy

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns smaick spune:

merci de raspuns aristica; nu stiam ca numai cine deschide topicul il poate si inchide; am vazut ca la un moment dat exista un user comun pe la un FIV dar nu mai stiu la care

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

Capitole noi tehnic poate deschide oricine, dar tb sa isi asume si responsabilitatea actualizarii informatiilor din primul mesaj. Asta daca nu se supara initiatorul subiectului.
De inchis se ocupa moderatorii.

Mergi la inceput

1.wild yam extract (diosgenin) and U.S.P. progesterone - progesteronul "natural" care este cel mai bine asimilat de catre organism;
2. false unicorn - am mai citit putin (in loc sa caut cazare la turci) si-am vazut ca tinctura ar fi benefica si dupa ce ramanem gravidute, pentru a evita pierderea sarcinii (pentru ca discutam in urma cu cateva pagini despre forma sub care o vom comanda - pastile sau tinctura - cred ca ar fi mai bine sa luam tinctura, pentru ca are multiple intrebuintari, adica o luam si inainte, si dupa ET)

Haideti sa vedem cine doreste. Puteti sa cautati pe net termenii in engleza, cum i-am scris mai sus, sa vedeti cum se consuma, sa vedeti ce scriu fetele de pe forumurile straine si sa facem planul: de unde comandam (din USA, asta-i clar), ce cantitate, cat ne costa.

Si comanda va ajunge in tara in MARTIE, prin bunavointa lui rica

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

Mergi la inceput

bombiiiii ai revenit!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns samira33 spune:

hello girls
ce faceti???

nush' de ce pana mea Regsitru Comertului are activitatea suspendata pana pe 6 Februarie.

am ajuns si eu acasa mai devreme azi.
maine am de mers de rezolvat cu contractele de munca noi.

miroseam aseara toata a OSPATUL REGELUI...de undeati scoc-o pe aia cu haiducii???!!!
asaaaa....azi sunt gospodina...am o gaina de tara care ma asteapta in bucatarie...pun sa fac o supa si un pilaf...ca altfel nu scap de barbat...se tine dupa mine lihnit de foame cum a facut aseara.
a zis ca nu mai vine ever la intalniri cu mine...ca vorbim mult si tare si in acelasi timp toate ...si ca nu intelege cum putem sa vorbim acleasi si aceleasi lucruri si pe forum si la telefon si la intallniri...deh...barbat ,nu are cum sa ne inteleaga!!!

rica,ai vazut site-ul postat d emine cu vreo 3-4 pagini in urma???ala livreaza numai in US.

in alta ordine de idei...am scapat telefonul intr-o balta cu apa si noroi-in general,cand sunt la volan imi tin telefonul in poala si tot in general uit ca-l am in poala cand ma dau jos din masina...asa ca azi a aterizat in noroi cu apa.
am fugit pana in casa...l-am desfacut,l-am sters si l-am pus la uscat pe calorifer...vad ca merge da daca o sa ma zuizit ciudat la tel...sa stiti de ce.

mi-am cumparat azi 2 jachete-una neagra si un zmeurie si am maai ochit un pulover verde pe care ma duc sa-l iau maine.
si mi-am mai cumparat mop din ala smecherit...cu galeata si dsipozitiv din ala de centrifugare...sa nu mai spal mopul cu mana ca mi-e scarba..sa dau doar la pedala si sa se stoarca singur...sa fac si eu curatenie ca o diva.

hai ca fug la treaba...am stat si eu o ora la tv...mi-am satisfacut 2 placeri vinovate:m-am uitat la Tanar si Nelinistit si in timpul asta am ....spart seminte d-alea de tigan,negre,fara sare.
mi-am oripilat soata cu treburile astea 2...ca nu suporta serialul asta si nu-i place sa ma vada cu seminte

3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Lyly mi a dat link ul de dimineata la prima ora
Iar eu l am si transmis mai departe.
De fapt am si vorbit la tel.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Samiruta tot respectul pt al tau sot, a rezistat el 2-3 ore sa asculte atitea femei vorbind si ce discutii .... Al meu fugea rupand pamintul dupa citeva minute ...
Eu m-am simtit oricum ca o "regina" mancand, doar miroseam la sfarsit ca un haiduc
Eu sunt pentru tincturi si toate cele sa vezi ce copii frumosi si cu mentalitati americane facem, frumoase suntem slava Domnului, inteligenta nu ne lipseste .... modestia ne caracterizeaza... ce mai 'dive"
seara buna

Mergi la inceput