Clubul "babelor" FIV-oase 2
Raspunsuri - Pagina 14
aristica spune:
doamnaaaa - sentimentul de vinovatioe pentru tutunul inhalat adanc in plamani si bucurie maxima ca n-am decat 2 cutii de ceai de busuioc (4 is de cretisoara)
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"
elenus26 spune:
Neata babute dragi!
Prezent si eu la apel! Foarte frumos la intalnire
Aristico sa stii ca nu numai punga mirosea a platou haiducesc...ci si hainele noastre L-am vazut eu pe taximetrist cum isi desfacea narile si adulmeca mirosul(bine ca a fost cursa scurta ca altfel cred ca ma transa, la ce fata hamesita avea).
Da tare bunuti cartofiorii aia cu mujdei
Va pup si va imbratisez
o sarcina obtinuta natural in 2009 - oprita in evolutie la 7 saptamani
2 IA nereusite, 2 FIV nereusite
aristica spune:
aha! pai si tu ziceai ca de la mine vine mirosul, da' uite ca si tu miroseai
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
elenus26 spune:
Pai normal ca ziceam ca-i de la tine! Stateai in dreptul usii si cand se deschidea venea mirosul spre mine
Doar 2 de busuioc? Pai iti ajung?
elenus26 spune:
Ce sa mai, niste doamne bine cu aroma de haiduc
maria81 spune:
aseara nu mai simteam nici un miros "cred ca de la bere", dar de dimineata m-au luat de nas
va pup pe toate
Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite
smaick spune:
neata fetele
si pentru mine a fost o onoare sa va cunosc; sper sa mai pune-ti la cale "intalneli"
si mancarea.....
o zi buna!
aristica spune:
stiu c-o sa radeti, dar minunatul ceai de busuioc e chiar bun, c-am citit pe net: in primul rand lucreaza asupra enzimelor din ficat si iaca ce face: reduce efectele tutunului, alcoolului si E-urilor pe care le introducem uneori in organism, echilibreaza glicemia, protejeaza ficatul de componentele alea chimice pe care le contin medicamentele si stimuleaza lactatia la mamici (dar nu se consuma de catre gravide). Deci, fara sa vreau beau un ceai care-mi si face bine
smaick spune:
aristica te-ai scos
in lipsa laurei poate intra una din voi sa deschida capitol nou la donate; e activitate intensa acolo nu gluma