Clubul "babelor" FIV-oase 2

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns smufurash spune:

Qiao, Simonia, Lyly_mar, ma alatur si eu voua - in curand voi implini 42 de ani si, dupa cum m-am tot laudat, ma pregatesc pentru (a 2-a) tinerete.

Qiao, eu n-am apucat pana acum sa-ti urez felicitari pentru ET! Sa-ti ajute Dumnezeu sa-ti ramana bebeii in burtica si sa se nasca sanatosi!

------------------------------------------------------------------------------
FIV 1 (noiembrie 2010) --> 5 ovocite --> 4 embrioni transferati --> nereusit
FIV pe ovulatie naturala (ianuarie 2011) --> nefinalizat
FIV 2 (februarie 2011) --> 4 ovocite --> 3 embrioni transferati --> sarcina oprita din evolutie la 5s
FIV 3 (aprilie 2011) --> 9 ovocite --> 6 embrioni --> 3 criogenati + 3 transferati --> sarcina oprita din evolutie la 8s
FET (noiembrie 2011) --> 3 embrioni decongelati si transferati --> nereusit

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Distractie placuta ,gacici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns daniela74 spune:

fetele,distractie placuta ,am vazut si eu restauranul,super
va astept cu impresii si poate o pozica,doua (pe unele dinte voi v-am mai vazut)
Qiao mult noroc,abia astept sa ne dai vestea cea mare

daniela,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adijo spune:

Citat:
citat din mesajul lui simonia

adija, nu trebuie sa te ingrijoreze acel spoting din timpul ovulatiei, este explicat prin cresterea rapida a foliculului, asa scrie in cartile de ginecologie.
toate fetele

LA pozitiv, PS la limita inferioara, Mutatia factor XIII heterozigot, MTHFR-mutatiile C677T si A1298C ambele heterozigote, o sarcina oprita la 10 saptamani, doua FIV-uri nereusite

Simonia ! mersi! am inteles ca acest spotting mai poate fi generat si de variatiile mari ale estrogenului in perioada ovulatiei. Sper sa fie asta si sa nu fie altceva grav.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cris_25 spune:

Ce m-as fi intalnita si eu cu voi ... dar e tare departe ... La unele dintre voi am o imagine destul de clara in minte ... as fi curioasa sa vad cat de mult seamana cu realitatea!

Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Am facut o scurta inspectie la intalneala, fetele erau cuminti, beau limonada . Nu am stat mult sa nu ii invat pe aia micii cu carciumile inca de pe acum
party !!!!

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rica69 spune:

Fetelor cucuietelor,
A fost o mare placere sa va cunosc face to face.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

buna dimineata
rica69

pupici multi pt toate

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Dragelor a fost o intilnire foarte frumoasa si mi-a facut mare placere sa revad fetele mele dragi si sa cunosc altele noi adevarul este ca eu am mancat cam multa carne dar ma detoxific azi ...
Aristico cum te-ai trezit azi? vreun sentiment ceva?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aristica spune:

Mai fetelor, dar ce-au halit lighioanele mele resturile aseara, zici ca nu le daduse ta-su' de mancare. Ma urc in masina aseara si sotul: Ai fumat? Ai baut? Ai mancat gras? Si eu: Da, Da, Da, spasita...Si el: Asa o sa fie si fiimea!

bruni chiar mi-ar fi placut sa vi. Si, cred ca ti-ar fi placut si tie sa cunosti o groaza de fete care au un tel comun...bine, si pe samiroiu care a fost bonus. Cred ca tannoo citeste randul asta si se oftica fara limita

daniela, aadina chiar ne-am simtit bine, de fapt, de fiecare data cand ne intalnim, ne simtim bine, ca ne spunem toate ofurile, mai ales cele pe care nu le putem exprima deschis pe forum si schimbam impresii si impartasim idei, planuri.

PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite

"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"

Mergi la inceput