Clubul "babelor" FIV-oase 2

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

Smaick si elenus ce matinale sunteti

samira si eu am acelasi tabiet "Tanar si Nelinistit"
Eu in fiecare zi intre 16.00 - 17.00 ma relaxez.Abia dupa ora 17.00 ma apuc de treaba.

eu mai confirm inca odata pt Unicorn

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maria81 spune:

de ieri sunt solidara cu aristica beau si eu ceai de cretisoara, o cana pe zi si as vrea sa beau si de napraznic, ce parere aveti de el?

Mutatia MTHFR 1298 A>C heterozigota
Mutatia 1691 G>A in Factorul V heterozigota
Mutatia 675 4G in gena PAI - I homozigota
3 IA nereusite, 2 FIV-uri nereusite

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aadina spune:

Buna
Dati-va, va rog , cu parerea:
Din constatarile mele, ovarul meu stang e cam varza. La fiv 1, din cele 6 ovocite, niciunul nu a fost de pe ovarul stang.
La fiv2, din cele 22 ovocite, 9 au fost de pe stanga, din care au rezultat cei prosti embrioni(fata de dreptul)
De 3 luni, fac tratament cu duphaston, cate 10 zile.
In decembrie, in Z21, progesteronul era 1.97 nmol (normal 5.3-86)
Acum, in ianuarie , in Z21 , progesteronul este 31.57.
Luna asta am facut si eco, iar foliculul dominant era pe dreapta.
Ce inseamna asta? In decembrie foliculul era pe stanga, si fiind si prost, si.. nu stiu din ce cauze nu am ovulat, iar acum in ianuarie fiind pe dreapta am ovulat?

Si acum dilema: de unde sa stiu eu ca in luna februarie cand tr. sa fac fiv , foliculii mai multi, mai buni...sau cum or fi, sunt selectati de pe stanga???

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adrianaady spune:

Vai ce pofta imi e de o ciulama cu "inlocuitori"
Elenus buna zumba,buna Bravo
Maria nu stiu prea multe despre napraznic, dar cretisoara e buna.
Samira
Aristica azi cum sunt sentimentele?
O zi frumoasa dragelor si sa speram ca ajungem cu bine diseara acasa. zapada asta imi facu o pofta de o zi pe partie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns balanta_tm spune:

aadina, eu nu as face FIVul in luna in care in mod normal foliculul dominant pica pe stanga. As mai astepta o luna si as face FIV in luna in care ovarul drept trebuie sa ovuleze. Ai asteptat atata, ce mai conteaza daca mai amani o luna? Mai bine sa nu ai ce sa iti reprosezi, decat sa regreti ca nu ai mai avut rabdare cateva saptamani.
Vad ca Progesteronul din Z21 incepe sa creasca, ceea ce e bine. Insa deocamdata este tot insuficient.

Mergi la inceput

Adina tu stii sigur ca ovulezi in z14? ecografic ai vazut ca in z14 ai ovulatia? pentru ca progesteronul este relevant la 7 zile de la ovulatie. Pe de alta parte sa dozezi progesteronul in timp ce iei duphaston nu stiu daca spune foarte multe, esti sub tratament deci nu este cel real. de ce faci acest tratament cu duphaston?
Din datele tale da, se pare ca un ovar este evident mai lenes si mai problematic, se intimpla destul de frecvent sa sti, si la mine dreptul e cel harnic mereu
Acum ca raspuns la intrebarea ta, ti-as zice ca nu poti stii cu siguranta pe care ovar vor crese foliculi cei buni si cei mai multi , dar poti sa te duci in primele zile de ciclu la un ecografist bun si sa numeri foliculi antrali,vezi citi ai pe fiecare ovar..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sper spune:

Aadina progesteronul are aceeai unitate de masura? E facut la acelas laborator? Era bine daca luai un reglator hormonal , vitex fruit timp de 3 luni inainte de fiv. Acesta este un reglator dar inclina balanta spre progesteron.

Sper... sa devin mamica

MTHFR C677T homozigot, Fact V Leiden heterozigot, 3 sarcini pierdute prin RUAM
Tratam pana la FIV= Femibion+ acifol+aspenter
O ultima incercare apr/mai 2012

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adipapazi spune:

m-am linistit, credeam ca nu m-ati amintit prin discutii!
mamai_vreau e cu cracii in sus pe patul cu caramizi si i s-a mai lungit colul. vestea e super buna. dar o tine in spital pana pe la 28 de sapt cel putin, adicatalea inca o luna.

fug la bucatarie ca arde zucchini umplut cu vita si hrisca si puddingul cu fructe pt pricinosii mei dragi.

Mergi la inceput

Adina - multumim de vesti, ma bucur ca e bine Laura, niste luptatori si ea si piticu
PS - Si eu ma uitam la tinar si nelinistit, dar din pacate nu sunt acasa la ora aia....dar sper sa ma gravidesc repede si sa stau relaxata la tv curand

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

'neata babetelor dragi!
foarte multa activitate p-acilea si multe chestiuni de discutat si gandit

samira foarte repede te-ai mobilizat! succes la discutia cu turcii! si-mi place mult ideea de combinare a unei vacante cu una bucata fiv

imi place si ca va-ntalniti si vorbiti, tot ce vorbiti si pe forum si la telefon pe cand o intalneala la cluj?

maria ceaiul de napraznic se bea pana la ovulatie, printre altele stimuleaza ovulatia...cretisoara se bea dupa ovulatie, are efect progesteronic...
va pupic

Mergi la inceput