Fluturasi de Martie-Aprilie 2011 (110)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ioanna16 spune:

fetele, am gasit un link cu retete pt bebei http:// www.copilul. ro/retete-bebelusi/ poate va ajuta...eu sunt cam in pana de idei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

catank, ti-am zis tb sa fie rosu-grena
ce bine ca papa sfecla.... ia sa iau si eu...tu o coci? sau o fierbi?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AlexinaA spune:

Citat:
citat din mesajul lui alehiam

fetelor care mai utilizati produse Johnson & Johnson's cititi si aici: http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2011/11/14/johnson-johnson-baby-products-toxic.aspx

madutza asta cu bine dispunerea ca e vineri e tare fain. Si cred ca e bine sa incerci sa dai separat fructele de iaurt si dupa somnic. Si eu ii mai dau fructe dupa amiaza, dar la mine e si din cauza ca evitam iaurtul.

Mad cu Robert Stefan (09.09.2007) si Luiza Alexandra (05.03.2011)

hmmm..interesant dar eu nu cred. Asa gasim o groza de articole negative si de lapte praf,borcanele,cereale, etc.
parerea mea

Mamica de printesica - Teea Maria (14.04.2011)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns catank spune:

Multam fetele!

yvyana prima data cand am incercat orez l-am pasat si mi-a dat pas al el...acum incerc asa.E fiert bine ...sper sa-i placa

Puiul cu smantana succes total doar ca se stramba la inceput, mi-a respins o lingura cu toata presiunea. Daca stiti cum arata ...I-am facut si o poza inainte sa o curat...

Ma intreba cinevacum fac smantana.
Pun lapte crud la prins la un loc caldut...si dupa o zi juma strang smantana cu o lingura deasupra vasului apoi o depozitez la frigider. Practie e nepasteurizata, dar eu am fiert-o impreuna cu legumele si carnita de pui.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanales

hello,
da vroiam sa ti scriu sa i dai si ei si puiu meu a papat f bine sfecla me coapta data prin razatoare cu un pic de lamaie si ulei

Mami de Ioan

Ficat cred ca i-am dat de 3-sau 4 ori pana acum, insa sfecla la 3 zile o are in meniu. Asa simpla nu incercasem....

Mergi la inceput

Astazi sfecla am preparat-o la steamer, dar e f buna si coapta.

Si ficat ii dau doar atunci cand taiem noi pasare proaspata, altfel nu cumpar. Deci, faptul ca era galben stia sotul ce stia. Eu l-am ascultat si nu l-am preparat. Atat de mult ii place ficatul ca in ziua cu pricina ptr aia taiase sotul mai mult gaina. Dar na...surpriza....

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui scrish

catank mie doctorita mi a explicat ca tb sa fie grena, dar nu spre negru sau spre galben. de asemenea sa te uiti dupa punctele negre, daca are prea multe inseamna ca are multe toxine

Mami fericita de Luca Andrei 22.03.2011

Multam scrish. Mamici, va multumesc tuturor ptr raspunsurile la intrebarile mele!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ioanna16

catank - pupici pentru Ioana cea pofticioasa.imi si imaginez ce era la gurita ei

multumesc pentru raspunsurile legate de peste

mamica fericita de Rebeca Stefania (19.04.2011)

Nasterea piticei mele

Hotararea de a avea un copil e cea mai importanta.Este ca si cum ai decide ca inima ta sa fie pentru totdeauna in afara corpului.

multam mami! Ehei...se alinta...facea bulbuluci pana mi-a respins in explozie tot. Am facut pauza doua minute, am ingnorat-o...si am reluat. Papa fata mea la pas dupa...ii trecuse ''partagu''

Hai ca pun o foto cu ea in actiune, dar sa nu radeti, clar?!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lalely07 spune:

Buna fetele,

Nici eu nu am apucat sa mai scriu..nu stiu cum faceti voi de puteti intra si aici sa scrieti doua randuri...eu cateodata abia astept seara sa ma "dau putin pe net"
Astazi am dormit si eu cu Dav la pranz..nu am iesit din casa de 2 zile,este prea frig..am inghetat acum 2 zile,nu mai imi simteam nici capul...

In rest,suntem bine momentan.Sper sa fim asa si in continuare si sa nu racim caci tb sa plecam si noi..altfel..

Mie mi-a iesit un nodul in exterior la o mana,cred ca am ceva reumatic..tb sa merg la medic!!!!Si asta din timpul alaptarii...Nu stiu prea multe,dar sper sa pot tine sub control...

Mamica de comoara David Andrei 15.04.2011
Doamne iti multumim pt acesta minune!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

lalaely, ce bine ca ai dormit si tu! parca te plangeai de nosdulul ala si mai de mult, nu?.....

Mergi la inceput