Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (208)
Raspunsuri - Pagina 7
Lorich spune:
Aliinaaaaaaaaaa 

nu doar ca am vazut un bebe baietel super, dar am vazut niste momente, o inimitate superba aoclo!!!! Sara e topita!!!!
Va pup!
Victoria_mami spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Lorich Aliinaaaaaaaaaa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() nu doar ca am vazut un bebe baietel super, dar am vazut niste momente, o inimitate superba aoclo!!!! Sara e topita!!!! Va pup! Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
Sara e topita? Ia uita-te la mami cand se uita la Sara.
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008 VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia
cleo78 spune:
la multi multi ani, Belleane, sa fii sanatoasa si fericita si implinita! sa ai fiecare zi plina de rasete si veselie!

gabitzam spune:
Am intrat sa-i spun la multi ani lui Belleane !! Sanatate multa, draga noastra, iti doresc o viata frumoasa si linistita cu fetele tale si toata familia, visele tale sa ajunga realitate si sa te bucuri de tot ce te inconjoara!
Si am vazut si pozele Alinei, mi-au dat lacrimile de emotie ! Cat e de frumos Filip si cata emotie in pozele acelea! Ma bucur enorm pentru tine, Alina!! Ai doi copii minunati.
alina_anto spune:
LA MULTI ANI BELLEANE!!! 

da, fetelor, suntem tare fericiti cu amandoi copiii acasa. 

Deocamdata Filip e foarte cumintel, iar Sara e mamoasa, grijulie cu el.
va pupam
Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008) si Filip-Andrei(14.01.2012)
Lorich spune:
La multi ani Belleane!!!Sanatate si fericire multa!!

ALINA da, eram sigura ca va fi asa Sara!!! Va pup si tin pumnii sa nu vina colici peste puiul Filip!!!
mi_bebelina spune:

Belleane, sa fii fericita si sa ai parte numai de impliniri!
Diana, mamica fericita de Deliutza broscuta si
cu fratior sau surioara?
Victoria_mami spune:
La multi ani Belleane!!!
_
Mami si Daddy lupta impotriva leucemiei, impreuna cu Printesa Victoria Isabella
22.05.2008
VICTORIA
www.facebook.com/pages/Acute-Lymphoblastic-Leukemia/178051842277685" target="_blank">Acute Lymphoblastic Leukemia