Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (208)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Adriana_78 spune:

aici sunt ... si noi ca Alysh, raciti cobza
Lara a adus de la scoala martea trecuta un virusache, Annika l-a luat vineri, eu ieri, mama zi si tot asa, tuse, febra, nas mucios, tot tacamul - da o gripa d-asta incapatanata, nu s-a lasat usor.
Pe Lara abia azi am dus-o la scoala ... dar a tusit ieri mititica, fara oprire, seara imi zicea: " mama, da-mi ce vrei tu(adica ceai sau medicament) numai sa nu mai tusesc. ASeara a adormit la 8 instantaneu, era epuizata de atata tusit.
Azi e Annika la rand cu tusea

Da, eu am fost cu Lara la doct. Popescu, la el. Mi-a placut de el, ultima oara am fost de curand, avea Annika 2 pete care nu mai treceau, o dermatita ceva ... de data asta nu prea ne-a lamurit.

La bucatarit nici eu nu ma bag - avem si noi niste feluri pe care le tot rulam

De Osso bucco asta nici eu n-am auzit - si nici linkul lui Lorich nu m-a lamurit - carne cu os, sau ce e aia?

Adriana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luminel spune:

chiar, ce e osso bucco asta?

sanatate multa, Adriana!

update: Cristi e bine; am vb la cresa; nu mai acuza nici o durere, e vesela si zvapaiata; doar mucii verzi cica au revenit in forta

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Salutare,

Adriana: sanatate multa va doresc!!!

Oso buco -eu zic ca-s rasoale

Asa, fetele bateti-ma ca va trezesc poftele, am primit de curand niste pui de tara/gaini. Am dezghetat azi unul.E intreg asa ca trebuie sa-l gatesc integral. Ce sa fac din ele? Supa/ciorba din start dar ce sa fac din restul?
Ati facut sau are rost sa fac pilaf de pui de tara cu orez integral?

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui BELLEANE

Salutare,

Adriana: sanatate multa va doresc!!!

Oso buco -eu zic ca-s rasoale

Asa, fetele bateti-ma ca va trezesc poftele, am primit de curand niste pui de tara/gaini. Am dezghetat azi unul.E intreg asa ca trebuie sa-l gatesc integral. Ce sa fac din ele? Supa/ciorba din start dar ce sa fac din restul?
Ati facut sau are rost sa fac pilaf de pui de tara cu orez integral?

Te iubim, printesa Victoria!!!

eu am facut pilaf de orez cu bob lung, cu pui de tara "belicios"...vorba Cristianei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Lorich

mai, daca nici acum nu pricepeti...

Belle, eu asta am facut , un pilaf cu muuulte, multe legume, nu e f sofisticat, dar aia e! Alte idei nu am acum.

Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011

Cum mi s-au intamplat doua minuni, Robertsi Ana Isabela

Va iubesc pana la cer si dincolo de el...

merci Lori ca m-ai "luminat" si pe mine...muream "proasta"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorich spune:

mai, daca nici acum nu pricepeti...

Belle, eu asta am facut , un pilaf cu muuulte, multe legume, nu e f sofisticat, dar aia e! Alte idei nu am acum.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns belleane spune:

Lumi: pentru mucii aia verzi da-i niste ser, de fapt cat mai mult sa se curete. Elena-si pune singura ser in nas cand e cazul si e mandra foc.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Adriana, sanatate multa, e o viroza urata tare! Eu sunt foarte rezistenta si iata, m-a rapus! Insanatosire grabnica!!

Lumi, deci faci pilaf "belicios", ha? Haioasa Cristiana.
Tot am vrut sa te intreb dar uitam: ai primit docomentul?

Fetelor , pofta buna la pilafuri, osso-buccouri si gaini de tzara, eu abia am mancat un snitzel cu doi castraveti acri si urlam de durere cand inghiteam

Mergi la inceput

Aly, primit! la momentul oportun, il plasez unde trebuie!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Citat:
citat din mesajul lui Luminel

Aly, primit! la momentul oportun, il plasez unde trebuie!

Lumi si www.facebook.com/photo.php?v=332043703489671" target="_blank">balerina Elena Cristiana (26.05.2008)

www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj

thanks a lot!

Mergi la inceput