Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (208)
Raspunsuri - Pagina 18
Adriana_78 spune:
aici sunt ... si noi ca Alysh, raciti cobza
Lara a adus de la scoala martea trecuta un virusache, Annika l-a luat vineri, eu ieri, mama zi si tot asa, tuse, febra, nas mucios, tot tacamul - da o gripa d-asta incapatanata, nu s-a lasat usor.
Pe Lara abia azi am dus-o la scoala ... dar a tusit ieri mititica, fara oprire, seara imi zicea: " mama, da-mi ce vrei tu(adica ceai sau medicament) numai sa nu mai tusesc. ASeara a adormit la 8 instantaneu, era epuizata de atata tusit.
Azi e Annika la rand cu tusea
Da, eu am fost cu Lara la doct. Popescu, la el. Mi-a placut de el, ultima oara am fost de curand, avea Annika 2 pete care nu mai treceau, o dermatita ceva ... de data asta nu prea ne-a lamurit.
La bucatarit nici eu nu ma bag - avem si noi niste feluri pe care le tot rulam
De Osso bucco asta nici eu n-am auzit
- si nici linkul lui Lorich nu m-a lamurit
- carne cu os, sau ce e aia?
Adriana
Luminel spune:
chiar, ce e osso bucco asta?![]()
sanatate multa, Adriana!
update: Cristi e bine; am vb la cresa; nu mai acuza nici o durere, e vesela si zvapaiata; doar mucii verzi cica au revenit in forta
belleane spune:
Salutare,
Adriana: sanatate multa va doresc!!!
Oso buco -eu zic ca-s rasoale 
Asa, fetele bateti-ma ca va trezesc poftele, am primit de curand niste pui de tara/gaini. Am dezghetat azi unul.E intreg asa ca trebuie sa-l gatesc integral. Ce sa fac din ele? Supa/ciorba din start dar ce sa fac din restul?
Ati facut sau are rost sa fac pilaf de pui de tara cu orez integral?
Luminel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui BELLEANE Salutare, Adriana: sanatate multa va doresc!!! ![]() Oso buco -eu zic ca-s rasoale ![]() Asa, fetele bateti-ma ca va trezesc poftele, am primit de curand niste pui de tara/gaini. Am dezghetat azi unul.E intreg asa ca trebuie sa-l gatesc integral. Ce sa fac din ele? Supa/ciorba din start dar ce sa fac din restul? Ati facut sau are rost sa fac pilaf de pui de tara cu orez integral? Te iubim, printesa Victoria!!! |
eu am facut pilaf de orez cu bob lung, cu pui de tara
"belicios"...vorba Cristianei
Luminel spune:
| citat din mesajul lui Lorich mai, daca nici acum nu pricepeti... Belle, eu asta am facut , un pilaf cu muuulte, multe legume, nu e f sofisticat, dar aia e! Alte idei nu am acum. Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si maslinuta Ana Isabela din 14.01.2011 |
merci Lori ca m-ai "luminat" si pe mine...muream "proasta"
Lorich spune:
mai, daca nici acum nu pricepeti...![]()
![]()
Belle, eu asta am facut , un pilaf cu muuulte, multe legume, nu e f sofisticat, dar aia e! Alte idei nu am acum.
belleane spune:
Lumi: pentru mucii aia verzi da-i niste ser, de fapt cat mai mult sa se curete. Elena-si pune singura ser in nas cand e cazul si e mandra foc.
Alysh spune:
Adriana, sanatate multa, e o viroza urata tare! Eu sunt foarte rezistenta si iata, m-a rapus! Insanatosire grabnica!!
Lumi, deci faci pilaf "belicios", ha? Haioasa Cristiana.
Tot am vrut sa te intreb dar uitam: ai primit docomentul?![]()
Fetelor , pofta buna la pilafuri, osso-buccouri si gaini de tzara
, eu abia am mancat un snitzel cu doi castraveti acri si urlam de durere cand inghiteam
Alysh spune:
| citat din mesajul lui Luminel Aly, primit! la momentul oportun, il plasez unde trebuie! Lumi si www.facebook.com/photo.php?v=332043703489671" target="_blank">balerina Elena Cristiana (26.05.2008) www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj |
thanks a lot!