Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (23)
Raspunsuri - Pagina 9
elena_gd spune:
Elly luni seara am fost la control si a zis ca e totul in regula...miercuri seara a inceput sa ma doara...de asta zic sa mai astept un pic si sa stau si cuminte in pat ca prea am stat in fund pe scaun cu orele.
Elena
19+ poate cu 
Ellyshor spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui elena_gd Elly luni seara am fost la control si a zis ca e totul in regula...miercuri seara a inceput sa ma doara...de asta zic sa mai astept un pic si sa stau si cuminte in pat ca prea am stat in fund pe scaun cu orele. Elena 19+ poate cu ![]() |
Daca ai fost luni si era ok, atunci nu cred ca e asa grav. Dar, da, incearca sa te odihnesti mai mult, nu mai sta pe scaun ca soliciti colul, si ia no spa.

Elly
24+ cu Babyboom
tigruta spune:
Tigruta imi pare rau ca nu stau mai aproape ca veneam sa stau cu Luca sa te odihnesti si tu putin.
Cat de draguta poti sa fii
vezi tu si soacramea umbla prin vecini..mi-a sarit siguranta de la tabloul principal si am fost sa cer cheia de la vecina, cand am intrat soacra era acolo..m-a luat o stare de nervi fetelor de nu mai pot..deci daca nu intra si pe la noi
am sa ma tin de promisiune si nici ca mai merg pe acolo..sunt atat de dezamagita
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si
23+ 
Cuchilici spune:
Da, am fost la HR, la noi la firma prima de nastere se plateste doar mamei.
Si am mai primit o veste nasoala. Chiar daca eu o sa-mi iau doar 30 de zile de concediu medical prenatal, restul pana la 126 de zile nu se cumuleaza la anul de crestere copil, ci se suprapun, spre deosebire de ce-mi zicese medicul de la medicina muncii. Eu chiar am insistat sa inteleg bine daca cele 3 luni de lauzie sunt in prelungirea anului de crestere copil si mi-a confirmat cu siguranta ca asa este 

si asa ma bucurasem ca o sa stau cu bebe 1 an si 3 luni 

Corina
21+ cu
Vladut
Mirina5 spune:
buna!
va multumesc ellyshor si laura pt raspunsuri, m-ati linistit.
doamne, anitta, cum poate cineva sa spuna asa ceva? nu mai baga in seama ce spun gurile rele, un copil este dat de Dumnezeu, indiferent de situatie!
felicitari miresicilor! casa de piatra!
n-am stiut de treaba cu salariul, multumim ca ne-ai spus!cand m-am maritat, n-am primit nimic, poate acum se schimba treaba.
va las acum, ma duc sa pregatesc papa ca vine tati de la serviciu.
Irina
25+ cu Kinder surprise
tigruta spune:
Am sunat-o pe soacramea si i-am spus tot ce aveam pe suflet![]()
23+ 
blanca000 spune:
Bravo Elena daca nu spui poate nu stie cata nevoie de ajutor ai..desi ar ca trebui sa iti dea seama si singura. Care a fost reactia ei?
-------------------------------------------
Mami de
Eva Ilinca 25.07.09 si
20s+
"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo
Fleurdelise spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui Ellyshor
Elena, eu la 12 sapt cand am fost internata 5 zile, pt asta am fost. Aveam contractii in col. Intepaturi exact in vagin si in col. De la asta mi se inmuiase colul la exterior si dadea sa se deschida. Nu vreau sa te sperii, poate la tine nu e nimic, dar mai bine suni medicul. ![]() Andra eu am incetat demult sa mai am pretentii de la cei din jurul meu. Infertilitatea este un subiect a carui amploare si profunzime o intelegi doar daca traiesti o astfel de experienta. Si cei care zic ca te inteleg, nu o fac pe deplin, nu au cum. Cat despre persoana care ti-a spus bazaconiile alea, este in primul rand inculta, apoi foarte frustrata si limitata la propria ignoranta, invidioasa si goala pe dinauntru. Un copil, indiferent prin ce mijloace vine pe lume, vine doar prin vointa lui Dumnezeu. Pentru ca indiferent cat de avansata este stiinta, nimic nu poate inlocui acea picatura de miracol cand un suflet ia viata. Cate FIV-uri sunt nereusite? Cate inseminari? Tocmai pt ca stiinta isi face partea ei, dar nu il poate suplini pe Dumnezeu. Si eu am obtinut sarcina asta dupa 3 ani de tratamente, operatii, lacrimi si rugaciuni. Si a venit ca un miracol, natural, cand nici nu mai speram. A venit exact cand a vrut Dumnezeu si cum a vrut El.(eu am ramas pe partea dreapta, cu ovarul cel mai bolnav si plin de chisturi si culmea, a carui trompa mi-a iesit ca fiind infundata la laparoscopie.) Cum de am ramas gravida cu trompa infundata este inexplicabil si pt doctora mea, cand a vazut nu-i venea sa creada. Deci miracolul vietii transcende conditia umana, iar cei care nu inteleg asta, inseamna ca n-au inteles nimic din intreg sensul existentei lor. Elly 24+ cu Babyboom ![]() |
Ellyshor, eu sunt de la piersicute de iulie-august, dar mai citesc si aici.
Mesajul tau m-a impresionat profund si mi-a umplut ochii de lacrimi. Este EXTRAORDINAR ce ai scris, subscriu in totalitate (l-am propus ca mesajul lunii, sperand astfel sa il citeasca mai multe persoane si sa dea de gandit).
Nu stiu ce as mai putea adauga, decat pe scurt povestea mea, la aproape 42 de ani, dupa ce practic nu mai speram sa am vreodata un copil al meu, am fost binecuvantata cu miracolul samburelui de viata, absolut natural si spontan, cand nu ma mai gandeam la asta cu durere si intesitate, cum am facut-o ani de zile. Eu nu am facut tratamente si investigatii, dar daca as fi facut, tot in mainile Celui care ne guverneaza existentele as fi fost.
Iti doresc ca bb-le sa iti semene intru totul, esti o persoana deosebita! Te imbratisez cu tot dragul.
15 +"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)
tigruta spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui blanca000 Bravo Elena daca nu spui poate nu stie cata nevoie de ajutor ai..desi ar ca trebui sa iti dea seama si singura. Care a fost reactia ei? ------------------------------------------- Mami de Eva Ilinca 25.07.09 si 20s+"Bratele mamei sunt facute din tandrete. Acolo copiii dorm in siguranta." Victor Hugo |
A gasit scuze ca s-a grabit, ca nu stiu unde trebuia sa mai mearga, dar macar i-am zis si de ce m-am suparat data trecuta si alte probleme mai vechi..eu ma simt bine ca i-am zis ce ma deranjeaza

23+
Ellyshor spune:
Fleuredelise
multumesc, ma onoreaza aprecierile tale.![]()
Mesajul l-am scris din suflet si prin prisma propriilor mele trairi vis-a-vis de aceasta tema.
Felicitari si tie pentru miracol! Sa ai sarcina usoara in continuare si un bebelus sanatos si norocos!

Burtici, am facut si cea de-a doua injectie. M-a durut mai putin decat prima
Si deja se observa o vizibila incetare a contractiilor. Doamne ajuta in continuare!
Va pupacesc! Seara frumoasa!

Elly
24+ cu Babyboom 

.