Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns miha81 spune:

Anitta dar cum termina M scoal la 16 .30? E la after schhol? Pun atatea intrebari pentru ca si trebuie sa gasesc o solutie pentru Bianca care va incepe clasa 0 in toamna si nu am nici un bunic la pensie. Sa inteleg ca te mai duci la servici pana la 1 aprilie? Eu nu m-am hotarat inca pana cand.
Elena cum te mai simti? Ti-ai sunat ginecologul?
Diana ma bucur tare mult! Ai sa vezi ca o sa fie bine!
Ioana sa nu dansezi bebele prea mult! Felicitari! Asteptam poze!
Andreea cum mai esti? O cauti?(adica bataia?)
Tigruta imi pare rau ca nu stau mai aproape ca veneam sa stau cu Luca sa te odihnesti si tu putin.
Blanca eu zic ca nu ai motiv de ingrijorare. Si eu am tot 20 de saptamani si miscarile nu sunt intense sau foarte dese. Eu cred ca mai tarziu o sa ii simtim cum trebuie.
Ramona am vazut ca scrii si la Odiseea de martie aprilie si eram curioasa daca tu te ghidezi in calculul lunilor de sarcina dupa acel grafic de la inceputul odiseei.
Oana te referi la legea cu banuti primiti de mama la nastere? Si pe mine ma intereseaza!
Fetelor eu sunt tare fericita ca fugim in week-end la munte! Ma bucur ca fetita mea va vedea si ea zapada ca la noi nu a nins deloc in aceasta iarna. Va pup dulce si sa aveti o zi buna in continuare!

pozeBianca

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Ramona, Tinuta, Si voi intelegeti ce inseamna sa-ti doresti un copil si sa se lase greu asteptat.
Tinuta, si eu discut tot timpul cu un duhovnic tanar, el stia problema, in luna in care i-am dat acatist am si ramas gravida cu Amana. El este convins ca datorita rugaciunilor lui s-a intamplat minunea si a insistat sa o boteze el pe fimea

Vreau si eu sa duc fata la munte azi, a gasit varamea o cabana la Bran, dar cand a auzit sotul ca trebuie sa lasam masina la 500 m de cabana si de acolo ne iau cu caruta trasa de cai s-a razgandit :)) Sper sa-l conving si sa plecam, acum cat inca ma mai pot misca cat de cat =))

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 9 luni) si viitoare mami de baietel Victor 20s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

Distractie placuta fetelor la munte. Aveti grija doar sa nu raciti. Luati cate un oscilo preventiv.
Mi-e mila de copilasii care n-au avut parte de zapada anul asta. Ma uit la nepotelul meu de 2 ani si 5 luni care tot asteapta sa ninga ...si nu mai ninge

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Miha n-am sunat doctorita, am zis ca astept sa vad cum mai decurg lucrurile. Zilele astea nu prea am stat locului, poate e ceva trecator, vad ca ma apuca in general seara, iau un No-spa si ma culc si trece. Sper ca intra in sfera normalului, ca se mai mareste si uterul si mai apasa una alta pe acolo, plus ca am probleme cu .

Elena 19+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tinuta78 spune:

elena, supozitoare cu glicerina pentru . Mie doctora mi-a zis sa folosesc cu incredere si sa nu stau mai mult de o zi fara sa ies afara. De obicei ies zilnic, iar daca am o mica problema, pentru a nu forta pun putin supozitor(folosesc cate 1/3 din supozitor ). Unul intreg ar fi mult prea mult.

21+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Citat:
citat din mesajul lui Andra_C

Fetele, pun la loc ce scrisesem si am sters, i-am dat Laurei PM cu faza, nu am vrut sa va incarc cu problema asta, deci iata:
Laura, mie mi-a zis cineva saptamana trecuta ca voi avea copii dilii pentru ca nu sunt dati de la Dzeu, ca nu i-am obtinut pe cale "naturala". Nu pot sa-ti zic cat m-am amarat si cum mi-au dat lacrimile! Si daca gandesti asa ceva, cum poti sa spui??? Si pana la urma este ceva medical, hai sa nu mai luam algocalmin pt durerea de cap ca e data de la Dzeu si nu e natural sa o inhibam, ma rog. Tu poate ma vei intelege prin ce am trecut si ce a fost in sufletul meu!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 9 luni) si viitoare mami de baietel Victor 20s+

Credeam ca e vreun studiu medical (chiar si alea fiind controversate) nu gura lumii... Gura lumii stii ca doar pamantul o astupa.

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE
Mami de Eva scumpa
Si
Lucas Mathias
Trombofilie, Gena MTHFR Mutatia C677T genotip heterozigot si A1298C genotip heterozigot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Tinuta multumesc mult pentru sfat, acum sa vad traducerea in poloneza si merg la farmacie pe seara...ca daca vad toaleta de 2 ori pe sapt e minune mare.

Elena 19+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Pentru miresuca de astazi:

Urari de bine,viata frumoasa si implinita alaturi de cel drag/cei dragi tie.

Aici e frrrrrriiiig,si ninge,astept sa incalzeasca/dezghete ursul masina.
Aveti grija,stati la caldurica,multa odihna si sanatate.
Laura si Ellyshor -cred ca sunteti campioane la cocktailuri de pastilute.Eroine pe baricade,va doresc o zi linistita,fara "incidente"(contractii,dureri,ameteli etc.)
puishorii mici si febrosi si mucosi- sper sa le treaca repede.

24+ Alexander Matthew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui elena_gd

Miha n-am sunat doctorita, am zis ca astept sa vad cum mai decurg lucrurile. Zilele astea nu prea am stat locului, poate e ceva trecator, vad ca ma apuca in general seara, iau un No-spa si ma culc si trece. Sper ca intra in sfera normalului, ca se mai mareste si uterul si mai apasa una alta pe acolo, plus ca am probleme cu .

Elena 19+ poate cu

Elena, eu la 12 sapt cand am fost internata 5 zile, pt asta am fost. Aveam contractii in col. Intepaturi exact in vagin si in col. De la asta mi se inmuiase colul la exterior si dadea sa se deschida.
Nu vreau sa te sperii, poate la tine nu e nimic, dar mai bine suni medicul.

Andra eu am incetat demult sa mai am pretentii de la cei din jurul meu. Infertilitatea este un subiect a carui amploare si profunzime o intelegi doar daca traiesti o astfel de experienta.
Si cei care zic ca te inteleg, nu o fac pe deplin, nu au cum.
Cat despre persoana care ti-a spus bazaconiile alea, este in primul rand inculta, apoi foarte frustrata si limitata la propria ignoranta, invidioasa si goala pe dinauntru.
Un copil, indiferent prin ce mijloace vine pe lume, vine doar prin vointa lui Dumnezeu. Pentru ca indiferent cat de avansata este stiinta, nimic nu poate inlocui acea picatura de miracol cand un suflet ia viata.
Cate FIV-uri sunt nereusite? Cate inseminari? Tocmai pt ca stiinta isi face partea ei, dar nu il poate suplini pe Dumnezeu.

Si eu am obtinut sarcina asta dupa 3 ani de tratamente, operatii, lacrimi si rugaciuni. Si a venit ca un miracol, natural, cand nici nu mai speram. A venit exact cand a vrut Dumnezeu si cum a vrut El.(eu am ramas pe partea dreapta, cu ovarul cel mai bolnav si plin de chisturi si culmea, a carui trompa mi-a iesit ca fiind infundata la laparoscopie.) Cum de am ramas gravida cu trompa infundata este inexplicabil si pt doctora mea, cand a vazut nu-i venea sa creada.
Deci miracolul vietii transcende conditia umana, iar cei care nu inteleg asta, inseamna ca n-au inteles nimic din intreg sensul existentei lor.

Elly 24+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Miha eu sincera sa fiu nu ma iau dupa acea lista. Mai repede daca ma intreaba cineva cat am le spun cate saptamani am.

Fetelor distractie placuta si va rog sa va distrati si in locul meu, ca eu nu prea am cand sau unde. In acest weekend o sa continui curatenia.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 25+ Robert Aaron

Mergi la inceput