Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Elly, ma bucur mult ca te simti mai bine .

Si eu mi-am "scos palaria" cu piosenie in fata mesajului tau, dar nici nu am avut curajul sa il comentez. E parca un subiect prea delicat in care nu am dreptul sa ma amestec - Mirciulica e mai mult decat iubit, asteptat si binevenit, dar a venit pe nepusa masa - asa ca nici nu pot sa imi imaginez ce e in sufletul unei femei nascute sa fie mama, care nu reuseste sa fie. Nu cred ca-mi pot imagina doua-trei lucruri mai grele pe lume decat asta.

Tigruta, ai facut bine ca ai fost sincera si i-ai spus ce te deranjeaza. Dar eu nu pot sa inteleg de ce nu e mai apropiata de tine si nu te ajuta - aveti clasicele neintelegeri soacra-nora?

Diana 24+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Buna sera fetelor.
Diana ma bucur mult pentru vestile bune, trebuie sa ai incredere in Dumnezue ca va avea grija de puiul tau.
Andra eu in sarcina trecuta incepand cu luna a 5 am avut picior stng in permanenta amortit, nu mai simteam nicun stimul pe el. Mi-am revenit dupa ce am nascut. Acum acelasi lucru mi se intampla din luna a 2-a. Doctorita mea spune ca nervul sciatic este afectat datorita kg luate care afecteaza coloana plus pozitia lui bebe. Poate te ajuta explicatia. Eu am luat un supliment de mg.
M-a intristat foarte tare ce ai povestit despre spusele acelei persoane cu privire la copii nascuti prin fiv.
Ana mea este o minune rezultata in urma unei asemenea proceduri dupa 8 ani de tratamente si durere. Un asemenea personaj nu se poate considera om, nu pune la suflet, ca nu merita.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Noi de cateva zile suntem racite cobza, Ana a avut febra mare si tusea de i se rupea sufletul, asa ca doctorul a trecut-o pe antibiotic desi nu imi doream acest lucru. Din pacat am luat-o si eu, asa ca ma simt cumplit. Ma chinui cu ceaiuri si osccilo, ieri am luat si un paracetamol ca incepeam sa fac febra.
Ioana petrece frumoasa maine.
Blanca daca gasesti rochita pls. da de stire. eu pe 11 am un botez si dupa aceea imi botez finuta, sunt interesata de un magazin unde sa gasesc ceva frumos.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Fetelor va rog sa ma scuzati ca sunt dar mi-am varsat si eu amarul..

Diana nu stiu, n-am reusit sa ne apropiem de la bun inceput, poate ca si eu am prea multe asteptari de la ei, dar nu ii simt interesati de fiul lor in primul rand..noi daca nu mergem ,sunam putem sta mult si bine ca nu avem nici o reactie din partea lor..in fine aici inchei cu soacra mea, nu va mai bat la cap..

Elly meriti pe bune votul pt cel mai bun mesaj al lunii parca sau cum era??

Ana lia te inteleg perfect, parca sunt eu in situatia ta..dupa episodul nasol de febra de azi noapte n-am mai lungit-o si astazi am inceput tratamentul cu antibiotic..parca si pe mine ma deranjeaza putin gatul

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ellyshor

Citat:
citat din mesajul lui elena_gd

Miha n-am sunat doctorita, am zis ca astept sa vad cum mai decurg lucrurile. Zilele astea nu prea am stat locului, poate e ceva trecator, vad ca ma apuca in general seara, iau un No-spa si ma culc si trece. Sper ca intra in sfera normalului, ca se mai mareste si uterul si mai apasa una alta pe acolo, plus ca am probleme cu .

Elena 19+ poate cu

Elena, eu la 12 sapt cand am fost internata 5 zile, pt asta am fost. Aveam contractii in col. Intepaturi exact in vagin si in col. De la asta mi se inmuiase colul la exterior si dadea sa se deschida.
Nu vreau sa te sperii, poate la tine nu e nimic, dar mai bine suni medicul.

Andra eu am incetat demult sa mai am pretentii de la cei din jurul meu. Infertilitatea este un subiect a carui amploare si profunzime o intelegi doar daca traiesti o astfel de experienta.
Si cei care zic ca te inteleg, nu o fac pe deplin, nu au cum.
Cat despre persoana care ti-a spus bazaconiile alea, este in primul rand inculta, apoi foarte frustrata si limitata la propria ignoranta, invidioasa si goala pe dinauntru.
Un copil, indiferent prin ce mijloace vine pe lume, vine doar prin vointa lui Dumnezeu. Pentru ca indiferent cat de avansata este stiinta, nimic nu poate inlocui acea picatura de miracol cand un suflet ia viata.
Cate FIV-uri sunt nereusite? Cate inseminari? Tocmai pt ca stiinta isi face partea ei, dar nu il poate suplini pe Dumnezeu.

Si eu am obtinut sarcina asta dupa 3 ani de tratamente, operatii, lacrimi si rugaciuni. Si a venit ca un miracol, natural, cand nici nu mai speram. A venit exact cand a vrut Dumnezeu si cum a vrut El.(eu am ramas pe partea dreapta, cu ovarul cel mai bolnav si plin de chisturi si culmea, a carui trompa mi-a iesit ca fiind infundata la laparoscopie.) Cum de am ramas gravida cu trompa infundata este inexplicabil si pt doctora mea, cand a vazut nu-i venea sa creada.
Deci miracolul vietii transcende conditia umana, iar cei care nu inteleg asta, inseamna ca n-au inteles nimic din intreg sensul existentei lor.

Elly 24+ cu Babyboom

Elishor, acum am ajuns acasa, am dus fata la soacramea (se pare ca vom pleca la munte we urmator), si cand am citit mesajul tau m-am topittttttttttt

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 9 luni) si viitoare mami de baietel Victor 20s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Ana_Lia, multi pentru tine si Ana, aveti grija de voi cu raceala. Vezi sa nu lasi febra sa-si faca de cap, e mai pacatoasa decat medicamentele.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 9 luni) si viitoare mami de baietel Victor 20s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Elly intr-adevar fain mesajul...problema mea cu toaleta nush ce cauta acolo

Elena 19+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fleurdelise spune:

Elena, cred ca am citat eu mai mult decat trebuia...
Ce m-a impresionat in mesajul lui Elly, ca si pe voi, incepe de la fraza cu "Infertilitatea..."

15 +

"Copiii sunt mesajele vii pe care le trimitem unor vremuri pe care nu le vom vedea" (John W. Whitehead)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Tigruta, da, fratele meu se stabileste definitiv in Canada. Nici prin gand nu-mi trece sa plec si eu, doar in concedii. eu sunt destul de conservatoare si greu adaptabila situatiilor noi, imi place la mine acasa.
Eu am contract individual de munca, nu colectiv, nu cred ca o sa primesc acel salariu despre care vorbeati.
Diana, nici nu ma gandeam la acumulari de lichide in jurul organelor. E grav daca se intampla asta. Referitor la cezariana, sa stii ca nu-i un capat de lume, cand stii ca e salvarea copilului tau, te imbarbatezi si treci mai usor prin orice foc. O sa mai vorbim e tema asta cand o fi momentul. Iti dai seama la cat efort va trebui sa fie supusa inima lui in timpul incercarii de a iesi din uter... Acum importanta e evolutia lui pe parcursul sarcinii, sa aiba din ce in ce mai rar aceste fluctuatii ale pulsului, sa se stabilizeze odata nodulul sino-atrial sa transmita corect impulsurile. Cu Dumnezeu inainte! Iti doresc sa fii linisita si increzatoare. Stiu ca lucrul acesta e greu de atins, tocmai de aceea, ca persoana care a trecut prin emotii si ganduri multe in aceasta sarcina, iti doresc din toata inima sa ajungi sa fii 100% linistita, sa ti se spuna ca ati depasit momentul greu si ca inimioara s-a stabilizat, s-a echilibrat.
Miha, baiatul termina orele la ora 12. Apoi ramane cu invatatorul la after-school. Mananca acolo, isi face temele acolo si se joaca. Eu il iau la ora 16.30. E un sistem care mie mi-a convenit foarte mult, pentru ca bunicii lui sunt dstul de bolnavi si n-as vrea sa-i solicit foarte tare, desi ei il iubesc mult si sunt deschisi ajutorului. Insa lectii n-ar face cu el. Ori eu ma intorc seara, cand el deja e obosit. E un copil care are nevoie multa de somn. Inainte de a incepe scoala, dormea si cate 4 ore la pranz. Acum, ca nu mai poate dormi la pranz, se culca seara la ora 20. Vreau sa spun ca adoarme in doua minute. Cand as mai fi facut eu teme cu el?... Iar la after-school invatatorul lucreaza foarte fain, le da tot felul de fise, ii invata si alte lucruri, merg la biblioteca, asculta povesti, muzica clasica. Pentru noi e o optiune excelenta. Cu exceptia faptului ca nu prea mananca acolo, e destul de pretentios la mancare. Se declara vegetarian si mananca doar ce nu contine carne.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Cuchilici, de asta vreau eu sa-mi iau prenatalul cat mai repede, devreme posibil, ca sa prind mai mult stat acasa inainte de nastere, iar dupa nastere un an. Eu stiam treaba asta. Plus ca daca se dau maxim 3400 lei ca indemnizatie dupa nastere, nu am nici un interes sa lucrez cat mai mult (pentru ca se calculeaza 75% din media venitului net in ultimele luni).
Elly, si aceasta sarcina a mea e tot un miracol oferit de Dumnezeu. Anul trecut am facut histeroscopie, in urma careia mi sa spus ca am ambele trompe infundate. Eu am fost convinsa ca daca un ovul, care e mult mai mare decat un spermatozoid, poate trece printr-o asemenea trompa in fiecare luna, cu siguranta ca s-o strecura si un viermisor de spermatozoid pe-acolo, ceea ce s-a si intamplat. Dar daca nu ar fi fost un preot care sa se roage pentru acest miracol, el n-ar fi existat. Cred ca asta a fost si argumentul care mi-a dat mult echilibru pe perioada asteptarii amniocentezei. Ce a pus Dumnezeu acolo e deosebit si perfect.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 19+

Mergi la inceput