Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Buna dimineata . V-am prins si eu o data la timp ca sa va servesc cu ceva . Cacao calda pentru toate burticutele, gandaceii si buburuzele lor!

Anitta, ce frumos ai spus tu, ca ceea ce a pus D-zeu acolo e bun pus si sfant.
Sa stii ca sunt extrem de linistita si optimista - nu stiu exact de unde mi se trage, insa sunt convinsa ca o sa fie totul bine pana la urma. Nu pentru ca as minimiza importanta problemei ori a riscului, ci pentru ca ...stiu. Asa cum am stiut cu mult dinainte sa se pozitiveze testul ca sunt insarcinata, asa cum am stiut tot atunci ca o sa fie baietel, chiar daca ne doream o fetita.
O sa ma comport in continuare ca o mama care isi asteapta puiul sanatos peste cateva luni, o sa continui sa ii cumpar lucrusoare si sa-mi fac planuri. Refuz sa pierd bucuria acestor luni de pregatire de teama unei posibile tragedii. Toate ce-or veni le-om lua pe rand. Stii la ce ma gandesc tot mai mult cu un zambet amar si ironic? La batraneasca vorba "Sa nu-ti dea Domnul cate poti duce".

Ideea cu orele de dupa scoala ale lui M mi se pare foarte faina. In definitiv sunt doar alte patru ore pe care le petrece intr-un mod placut si constructiv, si timpul ce va ramane apoi e doar al vostru.

Tigruta, nu mi se pare ca esti deloc nerezonabila in "cereri". Tare rau imi pare ca nu te poti baza pe ei deloc. Poate reuseste sa ii sensibilizeze sotul tau. Nici pentru Luca macar nu se sinchisesc? De bunici relativ indiferenti la nepotul lor...n-am mai auzit.

Virginia, pe unde umbli de absentezi de atata timp? Ei fi plecat si tu in weekend sa cautati zapada...

Le urez multa multa multa zapada, liniste si relaxare burticutelor care pleaca in weekend.

Diana 24+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirina5 spune:

buna dimineata!
se pare ca sunt prima aici, la Odiseea Minunilor! Eu, in timp ce scriu, sunt cu bolul de cereale in fata si mai iau cate o lingura
Am incurcat borcanele, pt Andra era mesajul meu, nu Anitta, imi cer scuze de confuzie.Cunosc cazuri in care incercarile de a avea un bebe dau gres ani la rand, pt multi adoptia e unica solutie,tu, Andra, ai mai avut o sansa cu FIV, foarte bine, nu am auzit de nici un caz in care copii sa se nasca cu probleme in urma inseminarii, din contra, Doamne fereste, probleme pot aparea oricand, la oricare dintre noi (sa speram ca Dumnezeu tine cu noi si va fi totul bine)
Ellyshor, sper din tot sufletul sa fiti bine, tu si bebe, sa te lase contractiile si sa stai si tu linistita...mi se rupe sufletul cand vad ca aveti probleme in sarcina (unele depistasera probleme la diferitele analize facute, altele cu contractii), dar sper din tot sufletul sa avem toate bebei sanatosi.

Azi-noapte am avut un vis..ciudat..aveam o fetita de vreo 3-4 ani in brate si plangea...incercam sa o linistesc si i-am spus : "gata, Adriana, mami e aici". Adriana?? noi nu ne-am gandit la numele acesta in cazul in care e fetita...abia am asteptat sa se faca dimineata, sa-i spun sotului. Acum l-am sunat, ca e la serviciu, si mi-a marturisit ca s-a gandit la visul meu si-i vom pune si Adriana, oricum el e incantat (al doilea prenume al sau e Adrian), bineinteles, daca e fetita.
pupici

Irina 25+ cu Kinder surprise

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Neata burtici frumoase!
Ne-am trezit si noi, luam micul dejun la pat
Va multumesc pt cuvintele frumoase.

Anitta intr-adevar un miracol ca a venit minunea desi aveai amblele trompe infundate. In astfel de cazuri, teoretic nici ovulul nu mai reuseste sa strabata trompa, desi ovulatia se produce iar ovocitul e expulzat din ovar.
Minunile lui Dumnezeu insa nu urmaresc logica si teoria umana.
Doctora mea are o vorba: " In medicina orice e posibil. Avem impresia ca detinem controlul dar nu e nici pe departe asa."

Noi ne simtim mai bine, si mi-am mai revenit si sufleteste ca tare ma necajisem cand am vazut ca nu-mi mai trec contractiile astea pacatoase.
Doamne ajuta in continuare!

Va doresc un weekend minunat!

Elly 24+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Eeiii, v-ati trezit si voi!

Diana te felicit din suflet pentru atitudinea ta!!!
Exact asa trebuie sa gandesti, pentru ca puiul tau e sanatos si abia asteapta sa va intalneasca. Iar uneori, sa stii, ca o mama simte realitatea mai mult decat o pot face orice alte lucruri concrete.
Ai incredere in ce iti spune sufletul tau si ai sa vezi ca asa e.

Irina pofta buna! Incet incet le-om duce toate Cu rabdare si credinta.
Foarte interesant visul tau. Sunt tare curioasa dc e fetita.
O sa aflam la nastre, nu?

Elly 24+ cu Babyboom

Mergi la inceput

ce burtici matinale... noi ne-am trezit de la 5:30, sa-i pregatim cafeaua lui tati, ca a plecat la serviciu.
multumesc ellyshor, e a doua masa, prima am luat-o la 6 bebita se trezeste f devreme, vrea sa pape si nu ma lasa pana nu mananc.Daca dorm, visez numai mancare .
Bineinteles ca vom afla la nastere, va voi anunta, imediat ce pot (asta daca da DD si e totul bine)
tigruta, parca avea probleme cu soacra, bine ca te-ai descarcat, sotul ce zice? bine ca nu locuiti impreuna, eu locuiesc si cu socrii, nu suntem in razboi, dar nici in relatii extraordinare, ne salutam, vb strictul necesar si ne vedem de vietile noastre. Mie nu-mi plac conflictele si decat sa ma cert cu cineva, mai bine ma retrag in mediul meu, unde ma simt cel mai bine.

pupici si un week-end extraordinar!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Buna dimineatza burtici dragi..
Diana multumim de cafea ca eu asta beau..aveam nevoie..imi place atitudinea ta, bravo asa sa fii cat despre soacramea, vai dar e foarte interesata de Luca daca il duc la nas mereu, nu se deranjeaza prea tare sa vina ea..

Anitta daca si baiatului ii plac e si mai bine cu acest program..si daca e vegetarian si mai bine nu e rau deloc..

Elly ma bucur ca te simti mai bine

Mirina uite sora mea mai mare nu poate sa faca copii, ea nu a avut menstrutie niciodata,nu stiu concret care e problema..o nepoata de a ei a nascut in august, asa ca parintii fetei s-au gandit ca e mai bine sa o infieze, si a luat-o soramea..ea fiind plecata in italia..a luat-o acolo a nascut, in prima faza a stat si ea cateva luni cu ei acolo, dar e complicat, dureaza, e tare greu..nepoata a revenit in tara ca e in ultimul an de liceu, dar mereu trebuie sa mearga in italia ba ca sa faca fetita vaccin, acum iar va merge nu stiu pt ce..

Asa ca Dumnezeu v-a binecuvantat cu minunile din burtica,ca au fost prin Fiv, ca natural..bucurati-va..

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 23+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Eu sunt treaza de multa vreme, deja am aspirat, am spalat ceva vase ramase de ieri, am pus ceva haine la spalat, iar acum imi savurez cafeaua cu voi.
Diana, imi place tare mult ca esti calda pe dinauntru si cu simtaminte pozitive!
Ellysor, ma bucur tare ca te simti mai bine! Cat despre minuni in medicina, sunt perfect de acord. Cate infarcte sau edeme pulmonare la linia cu moartea am vazut, ca apoi persoanele sa supravietuiasca si sa se intoarca la munca, fara nici o problema... Socrul meu imi e cel mai apropiat exemplu. Il durea grozav o mana, era in Germania. A condus cu mana cealalta pana in Franta, cand n-a mai putut si apoi mi-a dat telefon. L-am trimis imediat la spital. Avea infarct miocardic, trei artere infundate, in doua ore deja avea trei stenturi montate. Putea sa faca ditai accidentul si sa moara pe vreo autostrada, dar Dumnezeu i-a mai dat viata. Si inca o viata linistita, s-a recuperat foarte bine.
Virgi, pe unde mai traiesti, esti bine? Te refaci in we dupa saptamana grea de munca?
Irina, mi-am dat seama ca Andrei i te adresai de aia nici n-am comentat.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 19+

Mergi la inceput

ooo, anitta, ce harnica esti!!

acum am terminat si eu curatenia si acum ma apuc de invatat
cred ca miresicile noastre sunt f ocupate azi Casa de piatra, inca o data!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns virgiL spune:

BUNA FETELOR,
DIANA,daca mai ai o lingura de kafia vreau si eu...umblu ca o stafie prin casa si nu-mi gasesc locul.. pt bebe Mirciulica inimosul,si pt tine mamica nemaipomenita ce vei fi!Nu-s plecata dupa zapada,ma intereseaza cel mai putin asta...si-asa afara imi petrec circa 3 minute pe zi(cand ma tarai intre casa si masina ,intre masina si servici ,cand iau fata de la scoala si traseele in sens invers.).Mi-a fost tare rau in ultimele zile,stare de oboseala accentuata,cu lipsa somnului noaptea,mult tare de lucru...au facut ca spre sfarsitul saptamanii sa stau cu burta contractata cate 4-5 ceasuri cu toate pastilele luate....stau de ieri de la 17 in pat in continuu si n-as putea spune ca ma simt minunat(dar e mult mai bine).Vad ca iar am intrat cu toate intr-o perioada de ”plangeri”....da ne revenim noi repejor!!!
ANITTA in continuare te admir pt vitalitatea si energia de care dai dovada....eu nu mai sunt ”barbatul e care m-am indragostit”...m-am transformat intr-o leguma de frica contractiilor..dar inca 3 luni n-or fi un capat de tara.Incerc sa mai deleg din treburi ,dar cand vad ca altii se misca precum melcii (fara sa poarte vreun bebe in burta) ma apuca nervii si mai rau....
TIGRUTA,te admir pt cum ai ”rezolvat” problema cu soacra...ma regasesc in povestirile tale..doar ca noi intre timp ne-am transformat in niste nerusinati si nu o mai intrebam daca ne ajuta sau nu,ci doar ne infiintam cu Ioana la usa si i-o plasam cand avem ceva de rezolvat....(oricum ne bodogane mereu si comenteaza ,dar acum nu mai punem la suflet...)
ma duc sa incerc sa mananc ceva si in alta pozitie decat orizontala ...va doresc si voua pofta buna si we linistit!

Virginia 23+ cu ,mami de Ioana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Virgi, nu stiu daca te consoleaza cu ceva (apropo de lentoarea celorlalti), dar al meu barbat a uitat joi sa-l ia pe M de la scoala. M-a sunat la 16.35 ca nu si-a dat seama cand a trecut timpul si sa-i dau telefon invatatorului sa-l mai astepte. Ihi...Eu eram la serviciu de dimineata de la 8, am ajuns la 19 acasa.
Imi pare rau ca ti-a fugit entuziasmul si pozitivismul maxim pe care l-ai avut o lunga perioada de timp. As zice ca si din cauza volumului mare de lucru, a stresului zilnic ai tu contractiile astea neplacute. Ai putea sa mai faci cate o pauza de jumatate de ora-o ora, sa iesi de la munca si sa te plimbi putin?
Eu ieri am condus foarte mult, eram in super-viteza ca trebuia sa ajung pana in ora 13 sa rezolv niste lucruri in alt oras, cam 2 ore si jumatate de condus. Cand am simtit ca ma copleseste stresul, gandurile, daca ajung sau nu la timp sa le fac pe toate, etc pe tema asta, am oprit masina, am coborat, m-am invartit in jurul ei putin, am curatat numerele si oglinzile (pline de noroi de la mazga ce se formase pe sosea), mi-am spalat mainile cu zapada si nu m-am gandit deloc la serviciu. Stii ce bine m-au ajutat cele 10 minute de aerisire a creierului? Apoi am zbarnait, am rezolvat absolut tot ce mi-am propus. Cand am ajuns inapoi, acasa, sa-l iau pe M de la scoala, niste mamici imi priveau masina cu 'invidie': da' unde ati fost, doamna, cu masina de arata in halul asta? Parca fusesem la un raliu prin padure, pe drum forestier, era super-jegoasa.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 19+

Mergi la inceput