Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Ylari, multumesc pt sfaturi, matusa va face doua injectii pe zi de 0,4 fiecare si va lua Detralex(sper ca am scris corect).Medicul i-a zis ca daca naste normal nu vor fi probleme insa la cezariana va intrerupe injectiile. De sanatos, putem doar sa speram ca e pt ca a facut doar o eco la 12 sapt si atat.Oricum, simt ca m-am agitat mai mult eu decat ea,nu prea constientizeaza ca e destul de serioasa boala, nu e ca o simpla raceala.Ce am putut am facut, depinde de ea de acum.
Elena_gd, vitaminele mele miros a ierburi, sa le rontai n-as putea, de obicei urasc pastilele(prefer injectiile) si pana la 14 saptamani luam 7 pastile pe zi(foarte mult pt mine).Probabil de asta nu pot acum sa le iau( ceva psihic, desigur).
Mmamita, mie mi-a zis dr. cam voie o cafea normala pe zi, nu mai mult.Eu mai beau uneori, ma ajuta la constipatie.
Mami_vreau, eu am aflat de acea prima de la sotul meu si el de la seful lui( se inteleg f bine, e sef pe partea tehnica, nu are treaba cu directorul), se pare ca vom primi intre 1500- 3000(la prima casatorie e 2000) la DUBLU pt ca lucram amandoi la aceeasi companie.Sa vedem si daca e real...
Annita, ma simt mult mai bine, doar spatele doare(eu am si ciocuri pe coloana, deci sunt obisnuita cu dureri).E tare comica explicatia stranutului, iar Cezar e tare mandru ca a avut dreptate.
Petrecere frumoasa mireselor noastre, sa fiti rasfatate ca niste printese si sa va iubiti sotii mereu ca atunci cand i-ati spus"Da!".
Multa rabdare burticilor care trebuie sa stea in pat, si eu stau acasa pentru ca nu as rezista la servici.Ma mai salveaza mama ca e aproape si merg la ea.Azi am mancat un bors bunut la ea, acru.Checul facut de tati e aproape gata, urmeaza sa mai faca tati si fasole. Sper ca nu v-am facut pofta insa nu pierd nici o ocazie sa-mi laud taticul gospodar(gateste mai bine decat mami) .

Mihaela21+ cu Eduard-Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns onutza83 spune:

Shosho pofta buna!!!:) Ti-ai gasit dr nou?Ca am citit ca ti-ai schimbat optiunea de la arcadia la cuza.

Oana cu Bebe Tudor 23 +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Fetelor m-a apucat disperarea...in seara aceasta m-au apucat iar durerile cumplite de col ca aseara...nu imi dau seama de la ce sunt aceste intepaturi care ma chinuie doar seara de 2 zile. Ma inteapa la intervale neregulate si variaza ca si intensitate.
Am luat un No-spa...
A mai avut cineva intepaturi in col?

Elena 19+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Nu mi-am gasit medic, sper sa gasesc la timp. O fata care lucreaza unde lucram eu( si tati) merge tot la Arcadia.Ii era f rau la servici si a chemat salvarea, a dus-o la Cuza ca acolo era de garda si cand au aflat ca medicul ei e la Arcadia nu au mai bagat-o in seama. A stat cateva ore pe un scaun, si asistentele ii spuneau sa mearga la Arcadia, de ce a venit acolo....sper sa nu patesc la fel.
Elena, eu intepaturi simt la linia chilotului, dintr-o parte in alta, ca o dunga.Dr spune ca e normal, insa eu simt mereu, la orice miscare, zilnic...voi vedea a doua parere pe 23...

Mihaela21+ cu Eduard-Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Elena, multumesc mult!!! Pe mine nu ma inteapa colul, nu stiu ce sa-ti zic!
Mihaela, bravo taticului gospodar, si bravo ca-si rasfata fata gravida!!!
Laura, ti-am trimis PM
Diana, hai cu vestea buna!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 9 luni) si viitoare mami de baietel Victor 20s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Hai,razboinica noastra draga! Da-ne vestea!!!

Cori, mami de Bubulina1+ si acum bebe 2, ... 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

No...am sosit si de la Lyon... Se pare ca intr-adevar nu e nicio malformatie, ca totul functioneaza perfect si totul e in ordine. Pulsul insa tot mic e. Varfurile ingrijoratoare (220-230) nu le-a mai prins niciodata, asa ca ma gandesc ca au fost data trecuta ceva trecator. Inima nu pare sa fie obosita, functioneaza normal.

Deci, nimic din ce nu stiam inca... Cum nu am depistat o cauza anume nu prea a stiut ce sa-mi recomande. Mi-a zis sa-mi fac analizele de sange pentru ca pulsul lui mic ar putea fi un simptom de lupus la mine (?!) si ca imi recomanda sesiuni de mai lunga durata pentru monitorizarea pulsului lui bebe o data-de doua ori pe saptamana pentru a depista schimbari alarmante. Si totodata cardioecografii frevente pentru a vedea daca nu apar probleme la inima datorita pulsului prea mic.

Acum, ramane sa ma intorc cu concluziile la cardiologul "meu" si apoi la medicul meu, si sa vedem... Sincer, cred ca nu puteam veni cu vesti mai bune. Mai concrete, cu solutii si rezolvari, da. Dar mai bune nu...

Va citesc si va mai povestesc maine dimineata, ca acum suntem terminati... Inca o data va multumesc de sustinere .

Diana 24+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mmamita spune:

Dienutza dragaaaaaaaaaaaaaaa,yeeeeeeeeeeeeeeee! Ma bucur enooooooooooooooorm pentru voi, bebe mic e un inimos puternic, am stiut eu! Lasa ca se regleaza si pulsul asta, sunt sigura! Pupici multi multi la bebelul roscovan!

Cori, mami de Bubulina1+ si acum bebe 2, ... 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andra_C spune:

Di, va fi bine, vei avea un pui sanatos si el va avea o mamica sanatoasa! Hai, ca e super vestea!!!

-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Andra, mami fericita de fetita Amana (1 an si 9 luni) si viitoare mami de baietel Victor 20s+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_alma spune:

Diana, tare ma bucur! Eram sigura ca vii cu vesti bune. Sper sa fie bune pana la capat si sa fie totul in regula si cu tine si cu Mirciulica.

Laura, am tot vrut sa-ti zic si am uitat: nu te stresa prea tare. Sunt femei care au astfel de probleme si care cu stat la pat si tratament ajung pana la 40 de saptamani. Oricum, esti deja foarte aproape de limita de viabilitate, dar sigur vei mai tine bebe la copt inca mult peste limita asta.

Andra, sunt pur si simplu indignata . Nu pot sa inteleg cum o persoana "cu frica de Dumnezeu" poate sa emita astfel de rautati . Daca nu ai nimic bun de zis, mai bine taci. Asta e ori prostie, ori rautate, ori o combinatie intre ele. Ah, da! Si nu care cumva sa crezi astfel de bazaconii, unii oameni n-au ocupatie.

Shosho, nu-mi vine sa cred ce povestesti despre prietena ta (cea cu Arcadia). Cred ca le faceam un scandal monstru. Oare sunt singura scandalagioaica de pe planeta? Pana nu facem reclamatii de fiecare data cand suntem nedreptatiti, n-o sa se schimbe mare lucru (cu toate iesirile in strada din ultima saptamana). Pestele se mai impute si de la coada, nu numai de la cap.

Alma 18+ (de 3 ori femeie)

Mergi la inceput