Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Diana ma bucur ca bebe e bine si cu siguranta o sa fie bine in continuare si mamica lui la fel!
Eu am avut o suspiciune de lupus si am facut o analiza chemata ANA anticorpi antinucleari, dar eu aveam simptome ciudate...pana la urma se pare ca facusem o alergie la metronidazol.

Elena 19+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns joana2672001 spune:

Dianaaaaaaaaaaa, vai cat ma bucur, este o veste nemaipomenita, lasa ca isi revine si pulsul si totul va fi bine. Ce puternic este dragul de el.

Dragelor, nu stiu daca din cauza emotiilor sau din ce alte motive insa bantui prin casa si nu pot dormi. Maine este o zi plina si as vrea sa fiu odihnita insa se pare ca nu se poate :)).

Ma duc sa mi fac un lapte cald, poate poate ma ia somnul.

Scandalagiosa, Alma sunt si eu, numai cand am dreptate normal, insa sa stii ca daca nu se fac plangeri nu se va schimba nimic in tara asta. Asa ca prefer sa fac plangere dupa plangere atunci cand sunt nedreptatita in speranta ca o sa fie din ce in ce mai putine persoane care vor fi puse intr o situatie neplacuta.

Pupici dragelor

Ioana, mamica lui Cristian 24 saptamani +

Life is the best thing that can happen to us, the best gift we are offered...so full of surprises! We should cherish every single second! :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Deea_Deeutza spune:

Diana, ma bucur din suflet pentru voi. O sa vezi ca o sa fie bine pana la capat! lui Mirciulica inimosul!
Si bebele meu a avut pulsul mic la inceputul sarcinii si pana in acest moment nu s-au observat probleme la inimioara. Astept si eu cu nerabdare morfologia, dar parca mai este o vesnicie pana pe 20 feb...

Joana, sa ai o petrecere superba, sa te distrezi pentru ca esti o mamica si o sotie fericita si implinita!

Toata ziua dolofanelul meu nu si-a facut simtita prezenta, dar acum e o mare joaca la mine in burtica si ma gadila teribil. Pupa mama baiatul jucaus

Somn usor si vise placute

Deea 19+ cu dolofanel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alma_alma spune:

Ori m-am dilit de tot, ori a sters Andra ceva. Parca tu ziceai de persoana care ti-a spus ceva urat legat de copiii rezultati din FIV? Nu mai gasesc mesajul acum, iar in afara contextului se poate interpreta ca am ceva cu tine, cand eu de fapt am ceva cu persoana de care povesteai. Daca ma insel, imi cer scuze, sper sa nu interpreteze nimeni ce am scris ca pe un atac la persoana ta. Dimpotriva .

Alma 18+ (de 3 ori femeie)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Diana, daca nu au mai fost cresteri ale pulsului in timpul ecografiei, nu inseamna ca ele nu exista. Oricum, vei face monitorizari dese. O sa te coste mult oare acestea?... Daca inima lui e in forta inseamna ca n-a epuizat-o nimic. Asta e un lucru foarte bun.
Plec la munca acum, posibil sa nu mai pot intra pana diseara sau chiar nici diseara. Fratele mau va pleca spre Canada la noapte, imi pica destul de prost. Familia lui ne e cea mai buna prietena, copiii nostri se iubesc ca niste frati, au amintiri grozave impreuna, iar cumnata mea e o persoana speciala, pe care o iubesc tare mult. La fel, fratele meu si sotul meu sunt prieteni extraordinari. Va fi destul de grea despartirea. Ne-am fi dorit sa locuim impreuna, in aceeasi casa, sa fie harmalaie de copii fericiti (ei au trei copii), iar noi, doamnele, sa ne bem impreuna cafeaua, sa facem impreuna mancare, iar baietii sa se ocupe impreuna de gradinarit, tuns iarba. Vise neimplinite, din pacate...
Va pup, sa aveti o zi frumoasa!
A, am uitat, Elena, am avut eu vreo sa-tamana intepaturi dintr-astea, adaugate peste niste contractii nedureroase, vad ca acum au trecut, n-am facut nimic in afara de ceva no-spa.
Plec la munca, ce bine ca e vineri!

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cuchilici spune:

Buna dimineata!

Diana ma bucur pentru tine si bebele tau ca rezultatele nu sunt asa ingrijoratoare si ca nu are nici o anomalie. E foarte bine ca s-a dezvoltat normal si va tin pumnii ca si pulsul sa se indrepte cat mai curand!

Joana felicitari si sa ai o zi minunata! Sa savurezi fiecare moment, pentru ca trece foarte repede!

Shosho tu ziceai ceva ca lucrezi la aceeasi firma cu sotul si deci primiti prima de nastere a copilului amandoi? Sau sunt eu ametita? Nu-mi da emotii ca la noi e de 4000 ron. Tare bine ar pica asta ca si eu si sotul lucram la aceeasi firma.

Sa aveti o zi usoara!

Corina 21+ Vladut

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami_vreau spune:

dienuka
ma bucur foarte mult pentru vestile bune!!! faptul ca nu s-a descoperit nimic anormal e extraordinar, e cea mai buna veste... eu am mai citit de bebelusi care in burtica au avut pulsul mic si au fost ok... daca nu ma insel, este o fata si la subiectul "gravidute prin trombofilie", parca mihaela_let, si bebelusa ei avea pulsul scazut dar e sanatoasa! ylari tu postezi la acel topic... stii ceva de cazul acesta?

shosho ma bucur ca si voi beneficiati de acei banuti!!!
Eu am intalnit multe persoane care nu stiau de aceste drepturi si de aceea am zis ca mai bine postez si aici despre contractul colectiv ca sa nu rateze nimeni banutii... care cu siguranta ne vor ajuta la cresterea bebeilor nostri!
ce rasfatata esti de tati!!! vreau si eu cheg
si ai mei ma rasfata! mama mi-a facut ieri snitele si a mea soacra ne-a facut aseara pizza! acu' vreau altceva: cascaval-pane!

elena si eu mai simt intepaturi de tot felul si nici nu prea imi dau seama unde sa le clasez! eu nu cred ca sunt contractii dureroase ca nu mi se intareste burtica in acel moment!!! foarte bine ca ai luat nospa! te-au lasat durerile de la nospa?

Andra am raspuns la pm!

Alma da, am citit de multe cazuri cu happy-end si sper sa ma numar si eu printre mamicile fericite cu col scurtat!!!
nu vreau sa ma gandesc la cazurile triste!
mai am ceva, ceva pana la limita de viabilitate dar fiecare zi e un punct castigat!!! Asa ca Doamne ajuta!
poop gemenelele dragi!!!

si eu sunt in cautare de medic... dr care mi-a monitorizat sarcina pana acum este la regina maria si pantelimon! insa avand in vedere ca probabilitatea de a naste prematur este foarte mare, vreau sa ma orientez catre cineva de la polizu... a vb nasa mea cu dr ei care e la polizu si a zis ca vrea sa ma ia in observatie si sa nasc cu ea... astazi vrea sa ma vada si ea si sa imi spuna parerea ei si sa imi vada tratamentul si probabil sa schimbe ceva daca e cazul!!! sper sa vin cu vesti bune! cel putin sper sa nu se fi scurtat colul mai mult sau sa se fi deschis!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata fetelor!

Mi se pare foarte aiurea cu colulurile astea scurte...Mie nu-mi place deloc incertitudinea si acum cand am inceput sa ma gandesc ca ar putea sa se tot scurteze parca imi vine sa merg zilnic la control sa vedem ce si cum. Dar nu se poate si parca stam asa cu securea deasupra capului...

Azi-noapte mi s-a pus un carcel foarte urat. Am mai avut acu vreo luna si ceva si e altfel decat carceii ce ii mai aveam inainte. Asta a fost o chestie generalizata pe tot piciorul, practic toti muschii de la coapsa pana la laba piciorului erau tari ca piatra si dureau ingrozitor plus ca au cedat foarte greu si pe urma simteam ca o amorteala a piciorului. Data trecuta cand am avut asta m-a durut piciorul aproape o saptamana. Of, of. Vreau sa fug acum pana la medic sa-mi fac ceva analize "de baza" sa vad cum stau cu calciul, magneziul si fierul. M-am cam culcat pe o ureche in ce priveste luatul de pastilute. Multivitaminele nu mi le-am mai luat, magne-b6 n-am mai luat, fierul inca nu am inceput sa-l iau...sa-mi fie rusine.

Felicitari Diana pentru rezultat, speram sa fie totul bine pana in final.

Sa aveti o zi frumoasa si aveti grija de voi!

Andreea, 18+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Aveti idee cam cat ar trebui sa fie ritmul cardiac al bebeului la 18 saptamani de gestatie? Nu gasesc nimic de ritm cardiac pe net...

Andreea, 18+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Citat:
citat din mesajul lui Cuchilici

Buna dimineata!

Diana ma bucur pentru tine si bebele tau ca rezultatele nu sunt asa ingrijoratoare si ca nu are nici o anomalie. E foarte bine ca s-a dezvoltat normal si va tin pumnii ca si pulsul sa se indrepte cat mai curand!

Joana felicitari si sa ai o zi minunata! Sa savurezi fiecare moment, pentru ca trece foarte repede!

Shosho tu ziceai ceva ca lucrezi la aceeasi firma cu sotul si deci primiti prima de nastere a copilului amandoi? Sau sunt eu ametita? Nu-mi da emotii ca la noi e de 4000 ron. Tare bine ar pica asta ca si eu si sotul lucram la aceeasi firma.

Sa aveti o zi usoara!

Corina 21+ Vladut

Eu eram, iar sotul a vb cu doamna de la personal si i-a confirmat
Speram sa fie asa la amandoua, banuti multi pt bebici

Mihaela21+ cu Eduard-Flavius

Mergi la inceput