Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns felicityhope spune:

Ellyshor sus moralul.Imi imaginez ca nu iti e usor sa stai in pat zi dupa zi,noapte de noapte.
Laurasanatate maxima, puishorul din burtica.Ne gindim la tine.
Anca felicitari miresico
Intrebare:noi nu petrecem?avem 3 miresuci pina acum!!Let's start the party
Cit despre socrii/scoacre pe care nu ii simtim aproape:doare si peste ani.M-ati facut sa scriu un mesaj de km in legatura cu asta,dar m-am trezit la timp.Nu e locul aici.Ca adult,simti nevoia de a vedea ca parintele tau este cu sufletul alaturi de tine,ca il ating necazurile si bucuriile tale.Si doare cind nu e asa,doare la 20 de ani si la 40 de ani.Important este sa nu lasi asta sa iti marcheze legatura pe care o ai cu cel/cei( ca e vorba de copii acum)cu care iti imparti viata.

24+ Alexander Matthew

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ana_lia spune:

Elena, VirgiL avea dreptate la USCOSIN supozitoare ma refeream, au actiune rapida. Scuze ca raspund cu intarziere dar cu pitica doar cand vin ai mei seara sa se joace cu ea pot sa mai scriu cate ceva, in rest, la calculator nu ascultam decat muzica pentru copii.
2liniute felicitari, sa fiti fericiti alaturi de bebe.
mami_vreau suntem alaturi de tine.
dannonninno bine ai venit, sa ai parte de un bebe sanatos, te asteptam cu mai multe date despre tine.

Mergi la inceput

Fetelor care aveti deja un copilas, v-ati gandit unde va sta bebe ? In aceeasi camera cu fratiorul/surioara mai mare, in camere separate sau cu voi in camera ? Noi ne pregatim sa reamenajam camerele si mi-ar prinde bine cateva sugestii. Find de varsta apropiata intial as vrea sa stea in aceeasi camera, dar nu stiu cum va reactiona noaptea Ana cand se va trezi bebe, asa ca inca analizez optiunile.

Mergi la inceput

Vorbeati despre parinti care sunt foarte aproape de copii lor si despre altii care sunt la mii de ani lumina. Noi avem parte de ambele situatii, ai mei sunt topoti dupa Ana si nu stiu cum sa stea mai mult cu ea, cum sa ne ajute in toate felurile, in timp ce soacra mea, desi la telefon spune ca nu mai poate de dorul nostru, in 2 ani si jumatate a vazut-o pe fetita de doua ori, din care o data la botez. Ma doare, nu pt. noi cat pt. ea cand intreaba unde este bunica. Dar compenseaza din plin cu ceilalti bunici, asa ca mergem mai departe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tigruta spune:

Scuze de confuzia cu supozitoarele..
Ana lia eu m-am gandit ca pe bebe il voi pune in camera singur ca oricum e pregatita, luca are patut si in dormitorul nostru dar doarme mai mult cu mine in pat mai ales cand tati e plecat..si cred ca nopatea il va deranja bebe ca se trezeste es sa manance..asa ca pt inceput Luca va ramane cu noi in camera..apoi mai vedem..stii cum e socoteala de acasa nu tine cu cea din targ
Noapte buna burtici

Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 24+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Cu noi in camera va sta. E greu sa alaptezi si sa te fatai noaptea dintr-o camera intr-alta. Plus ca daca o apuca plansul, nu vreau sa ii deranjeze somnul fratelui ei.

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ClaraJ spune:

Si noi vom redecora camera lui Bryce care va deveni camera lui Bryce si Kayden, insa, cel putin pentru primele 8-9 luni, bebe va dormi cu noi in camera. In primul rind, asa cum ziceau fetele, e mult mai simplu sa nu te deplasezi de nu stiu cite ori pe noapte sa alaptezi sau pur si simplu sa vezi ce face bebe si doi asa am procedat si cu Bryce si ne place mult acest gen de "co-sleeping". Noi am cumparat deja un patut care se ataseaza patului si se cheama "arm reach co-sleeper" si pastram patul nostru liber pentru Bryce ca el se mai trezeste noptile si ne mai viziteaza.:)
Oricum, cred ca pina la urma, cea mai buna solutie e cea care functioneaza cel mai bine pentru o familie.

Am fost si noi la controlul de 24 de saptamini si au fost toate bune si frumoase. La 28 saptamini facem si testul de glucoza pentru diabetul gestational si cam gata cu testele. Dupa aia o luam din loc cu avionul si plecam sa-l vizitam pe tati care a inceput sa lucreze la un film cu Travolta si de Niro.

Va pupam si sa aveti o saptamina frumoasa,

Clara - mami lui Bryce si Kayden - 25+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Buna dimineata!
Va invit la un ceai bunut facut de sotul meu .
Sper ca burticile care au contractii sa fie mai bine, eu nu pot sa imi dau seama daca am contractii insa mi se intareste burta daca fac efort sau stau in picioare( tare ca piatra), si de mai multe ori pe zi simt intepaturi, durere(nu pot explica) la linia chilotului. Stiu sigur ca totul va fi bine pentru toate burticile si...va marturisesc ca am facut greseala sa ma gandesc la nastere: mi-e fricaaaaa.
Ieri am inceput sa fac o lista cu tot ce ar trebui cumparat pt bebe si mine, daca aveti idei va ascult.
Mi se pare amuzant ca toti din jurul meu spun sa nu cumpar multe ca voi primi suficiente lucruri, insa noi nu avem cunoscute care sa fi nascut de curand, doar bebici de la 3 ani in sus, si nici ele nu dau ceva gratis ca doar au dat banuti la randul lor( luam un scaun auto- scoica, 0-13 kg la 50 lei, cred ca se merita).
Si acum vestea cea mare, azi la ora 15 mergem la morfologie, e prima data cand am emotii...daca ne spune ca e fetita???
Va pup pe toate si sper sa aveti o zi frumoasa

Mihaela21+ cu Eduard-Flavius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns titi143 spune:

Buna dimineata.
Va servesc cu o cacao calda.

Tigruta din pacate si eu stiu cum e cu socrii. E bine ca i-ai spus soacrei tale ce ai avut sa ii spui. Eu cu ai mei nu pot zice ca ma inteleg nici bine, dar nici rau. Ei merg la cumnatu in vizita, trec prin orasul nostru sa ajunga la el, dar pe la noi nu trec. Socrii stau la 5 km de noi si cumnatu sta la 15 km de noi. Dar sincera sa fiu am inceput sa nu ma stresez prea tare, si incerc sa nu pun prea mult la suflet, dar nu pot sa nu pot deloc. Dar in rest nu ma pot plange, acum cum mama nu mai poate sta cu Edi decat 2 zile pe saptaman , are soacra grija de el. Sta la socrii de duminica pana miercuri, asta pana ies eu in concediu. Dar in rest daca noi nu mergem la ei , ei sunt in stare sa stea si 2 luni pana ne viziteaza.
Elena si Edi al meu cand era mic a facut foarte des rosu in gat, dar pe la 1 an ne-am hotarat sa ii facem ceva analize si sa descoperit ca are streptococul auriu in gat. A trebuit sa facem toata familia tratament(surorile mele, cumnatii si parintii mei, ei sunt foarte apropiati de noi si il vedeau pe Edi aproape zilnic), si bineinteles Edi cu antibiotic. Sa sti ca de atunci cred ca a mai facut de vreo 2 ori rosu in gat. Pana atunci facea foarte des.

Cuchili asa este concediu prenatal si de cresterea copilului se suprapune din pacate. Asa a foat si la Edi.

Elly frumos mesaj. Si eu am trecut prin asa ceva. Si eu vedeam cum cumnata pe care eu am convins-o, a ramas inaintea mea insarcinata si la fel si prietena mea cea mai buna. Eu care incercam de 1 an nu reuseam si ele la a 2 incercare au reusit. Am facut si eu o gramada de teste si cu trompele eram in regula, dar nu aveam ovulatie. Am luat si eu o gramada de medicamente. Am reusit sa ovulez, dar tot nu reuseam sa raman insarcinata. Si in luna cand doctorul ne-a spus ca ar fi cazul sa incecam inseminare si pe urma Fiv, exact in luna cand nu am mai incercat sa raman ca eram programati pe a doua luna la inseminare, exact atunci sa intamplat miracolul. Eu asa spun si sustin ca a fost un miracol. Si pe urma a urmat perioada de griji si multe, multe medicamente si injectii si bineinteles stat in pat si rau. Adica eu din saptaman 6 am avut sangerari si eminenta de avort si colac peste pupaza, am avut si sarcina toxica, adica orice mancam sau beam in 2 secunde era afara. Singura mea plimbare pana la 4 luni juma era la spital sau la cabinet sa imi faca eco sa vada daca inimioara mai bate, placenta sa mai lipit(placenta mea era dezlipita aproape de tot) si sa imi puna perfuzii. In anul acela mi-am petrecut ziua de nastere la spital cu perfuzia in mana. Dar sincera sa fiu nu imi pare rau deloc, rezultatul a meritat. E bine, mare si vorbeste foarte mult si ma topesc cand vine la mine si imi spune ca ma iubeste pana la stele.

Ana_lia insanatosire grabnica lui Ana. Sa fie sanatosa cat mai rapid. In privinta copiilor, pana acum Edi a dormit cu noi in camera, si cateodata cu noi in pat. Dar acum o sa ii fac pat mare si lui in camera si o sa incerac sa il culc la el in camera. Robert va dormi cu noi in camera, cel putin cat timp o sa il alaptez. E mult mai comod si mai bine pentru noi. Dar am asa o presimtire ca cateodata o sa ne trezim si cu Edi la noi in pat in vizita.

Virginia e bine ca te simti mai bine. Ai grija de tine, daca tot asa rau te simti, i-ati concediu medical.

Aever sunt foarte frumoase verighetele, la model seamana cu a noastre. Sa veti parte numai de bucurii.

Dana bine ai venit si sa ai o sarcina usoara si o nastere si mai usoara.

Mami_vreau ai grija de voi si sa nu mai ai probleme, totul sa fie bine, iar bebe sa stea la caldurica pana la termen.

Clara felicitari ca torul e bine. Oau ce sot ai. Cred ca esti tare mandra de el. Multe bucurii tie si familiei tale.

Noi suntem tot asa. Nu foarte bine, dar nici foarte rau. In ca nu am terminat curatenia si cred ca inca mai am mult de lucru, dar incet incet tot mai putin este. Stiu ca va intrebati ce tot am de lucru, dar daca ati vedea cate prostii am eu in beci vi-ati face cruce. Asa ca am decis sa arunc ce nu mai folosesc si sa ramana doar ce folosesc. Am acolo lucruri pe care nu le-am mai folosit de ani buni. Am avut 15 saci de jucarii, deci va dati seama cat trebuie sa sortez(am uitat sa va spun, sotul sufera de o manie, strange tot ca poate mai incolo o sa avem nevoie de el, la fel ca si batranii).

Si nu in ultimul rand: LA MULTI ANI Alina_Gabi!!!! Sa ai parte numai de lucruir frumoase in viata.

Ramona mamica fericita a lui Eduard (09.10.09) si 26+ Robert Aaron

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Shoshonik spune:

Tot eu , mai am curiozitati: pe voi va dor picioarele? Ma dor genunchii si jos, la laba piciorului, insa osul, nu muschii( sper sa intelegeti, nu stiu cat de bine m-am exprimat).Si inca una: de cate ori mergeti la baie? Eu m-am saturat...noaptea de minim 4 ori si ziua...va imaginati.Parca e prea des totusi; ma intreb, daca acum merg atat de des, la 7,8, luni ce fac, dorm in baie? Cam atat, revin pe parcurs, azi ma simt foarte bine, cred ca se vede.

Mihaela21+ cu Eduard-Flavius

Mergi la inceput