Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (23)
Raspunsuri - Pagina 15
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/2liniute/2liniute.jpg)
2liniute spune:
Elena multumesc frumos de urari, si voua ca doresc sa va bucurati de bebelus, sa fiti sanatosi si fericiti impreuna!!!
eu nu prea am luat nici un fel de medicamente pana luna asta, exceptie facand primele 2 luni cand am luat acid folic si elevit si vreau sa va spun ca rau am facut pt ca la inceputul lunii am avut 2-3 zile ameteli si simteam ca nu imi mai pot gasi echilibrul nici nu puteam sa merg, nu mult timp, a fost o noapte si a2a zi pana am cumparat elevit iar. Doctorul mi-a recomandat si fier si sa beau mai multa apa. Acum nu mai am ameteli in schimb am avut un carcel vineri si de atunci ma tot doare putin piciorul. Nasa mea spunea ca acesti carcei ar un semn de lipsa de minerale: calciu, magneziu...asa ca m-am hotarat sa iau elevit si tardyferon zilnic. Si o sa-mi fac si suc de fructe ca am primit un storcator de fructe si sunt tare incantata ca pe acesta nu trebuie sa-l demontez ca sa-l curat.. hehe lenesa de mine
Anca 20+ cu
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
adipapazi spune:
buna, fete cucuiete,
am intrat la rugamintea lui mami_vreau, care se afla la spital pt o mai buna supraveghere a colului si pt ca psihic se simte mai bine aproape de dri. este bine, are tonusul excelent, o groaza de prietene cu burti pe acolo, stau toate cu paturile pe caramizi (cum am stat si eu vreo 4 luni si ceva). sa ii tinem pumnii si sa stea cat mai mult la pat, pana la DPN!va trimite gandurile ei bune si va mai scrie cand va avea vreo conexiune la net.
sper ca sunteti bine cu burtile, colurile, secretiile, sangele si alte cele ce se fac in sarcina.
va sarut!
![](images/user_woman.png)
adipapazi spune:
elly, sus moralul! dupa ce nasti, pur si simplu i 24 de ore uiti ca ai stat la pat, crede-ma. esti o mama devotata deja dinainte de nastere! puiul tau te va iubi inzecit!
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/tigruta/tigruta.jpg)
tigruta spune:
Salutare..avem foarta multa zapada, de dimineata a nins atat de frumos..noi suntem mai bine, multumim ca v-ati gandit la noi a inceput sa ma doara si pe mine putin gatul si nu stiu cata sare sa pun pt gargara cu apa calda..Virginia help.
Andreea sunt foarte frumoase verighetele, sa fiti fericiti..cat despre socrul tau te inteleg perfect, tocmai asta ma deranjeaza si la socrii mei indiferenta asta..
Elena cred ca Ana lia se referea la supozitoarele cu glicerina.
Mirela multumim de informatii..din pacate foarte multe lucruri de azi sunt daunatoare..si mie imi place sa calatoresc mult, ce te invidiez..
Belisima eu n-am patit asa ceva, dar cel mai bine intreaba medicul mai ales daca se repeta
Anca va doresc Casa de Piatra si sa fiti fericiti vreau si eu un storcator din ala
Elly trebuie sa-ti versi si tu amarul pana la urma, chiar daca erai printre optimismele forumului, te inteleg si e normal sa te mai apuce si diperarea de atata stat..si foarte important e ca sotul tau te intelege si te sprijina..dar gandeste-te ca mai e putin si apoi sa vezi tu ce activa vei fi
Dana pai e frumos sa stai ascunsa?? bine ai facut ca ai hotarat sa fii mai activa..
Adi multumim ca ne-ai informat despre mami_vreau..dar nu mai stiu avea probleme, parca era in regula? ce problema are?
Elena mami fericita de Luca (22.06.2010) si 24+
tigruta spune:
Am inteles..bine ca e sub supraveghere medicala..multi pupici si rabdare ii doresc..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/virgiL/virgiL.jpg)
virgiL spune:
TIGRUTA,nu stiu sa-ti zic de apa cu sare pt gargara,eu folosesc Homeogene 9 cand ma doare gatul.Luca e mai bine?A scapat de febra fara antibiotic?
Virginia 24+ cu ,mami de Ioana
tigruta spune:
ufff..las ca pun si eu acolo putina sare..Din pacate i-am administrat antibiotic pana la urma desi cred ca eram pe drumul cel bun..mi-e ciuda pe mine acum l-am tinut de luni, sa lupte organismul singur, febra e un proces absolut normal si joi la sfatul unui medic(ruda) i-am administrat antibiotic..de la 6 luni a luat foarte des antibiotic pt rosu in gat cel mai mult si cand a facut bronsiolita, normal ca sistemul lui imunitar de varza..dar asa-i cand nu stii pe cine sa asculti..
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/BelissimaEva/BelissimaEva.jpg)
BelissimaEva spune:
Anca, felicitari si casa de piatra ! Sa fiti fericiti si sa va iubiti pana la adanci batraneti, alaturi de puiucul din burtica !
Dannonninno, foarte frumos ca ti-ai luat inima in dinti si ni te-ai alaturat dar vezi cum faci sa scrii cat mai repede 10 mesaje pentru ca le vedem cu intarziere! O tona de si tie, draga mea !
Ellyshor, pai e frumos sa te demoralizezi tocmai acum? Fii barbata,Zoe, ce Doamne iarta-ma !!!
Si ca sa iti dau putin de lucru, sa nu te mai plictisesti, ma treci si pe mine ,te rog, pe prima pagina ca voi naste la Regina Maria cu Dr Cristian Radoi ? Multam frumos
cu Dorian
22 weeks +
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/virgiL/virgiL.jpg)
virgiL spune:
Ana lia cred ca se referea in ultima discutie, la supozitoare cu efect similar cu al no spa-ului sau scobutilului luat pe cale orala.De exemplu USCOSIN supozitoare(sunt f bune pt au efect mai rapid fiind aplicate la ”locul faptei”
MAMI_VREAU,multa sanatate si tie si bebelului!
DANA bun venit!Sarcina usoara si bebe supersanatos!
ANCA,SA FII FERICITA !Casa de piatra si sarcina usoara!
ELLY,iubita incearca sa gandesti pozitiv!.E tare rau ca nici nu mai ai cu cine sa mai schimbi o vorba,sa mai iei o gura de aer....esti doar tu si temerile tale...Cred ca fiecare dintre noi are si ganduri negre,mai ales cand ni se contracta burtik,sau ne doare,sau ne intezeapa cate ceva...imediat ne intrebam ce se va intampla cu puiul nostru daca s-ar naste acum???Fereasca Dumnezeu!Asa cum zicea si Diana,fac cruce la sfarsitul fiecarei zile care trece cu bine (cate o treapta in plus urcata de bebe, care-l face mai puternic si mai pregatit pt aceasta lume)...si mai zic un Doamne ajuta cu gandul la ziua ce urmeaza.Si daca nu aici sa-ti versi oful,apoi unde???
Eu m-am refacut complet dupa we ,ma simt muuuult mai bine,dar cand ma gandesc ca de
maine o iau iar de coada.....Doamne ajuta sa fie o saptamana buna si usoara pt toata lumea.
Virginia 24+ cu ,mami de Ioana