Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diana85 spune:

Buna dimineata burticutelor!

Eu va servesc cu o felie (buna tare) de tort, daca vreti. Ca aseara am facut si eu (cu o saptamana intarziere, e drept ) tortul taticului aniversat (am luat la momentul potrivit unul bun de tot de la o cofetarie trditionala deschisa prin 1818, dar nu puteam sa scap ocazia sa mai fac si eu unul ).

Aever, imi pare tare rau pentru nemultumirile tale, si mai ales ales socrului tau. Pentru tine e frustrant si de neinteles, dar pentru el e dureros si umilitor. Ajuta-l sa treaca peste asta cat mai usor si incearca sa nu pui sare pe rana oricat de indreptatita te-ai simti. Eu nu prea pot sa imi imaginez cum e asta, pentru ca pentru parintii mei eu si fratele meu suntem lumina ochilor si efectiv pentru noi traiesc. Soacra mea este o femeie absolut minunata, iubitoare, inteleapta, rationala - nu as putea zice un singur lucru negativ legat de ea, gandindu-ma la ultimii 8 ani de cand ne stim. Socrul... el e mai ciudat (dar foarte prietenos si cooperant), insa total inofensiv pentru ca e indrumat pe drumul cel bun de soacra-mea.

Relativ la laptop...sa stiti ca si eu ma gandeam ca bun nu poate fi. Cat stau in pat folosesc o masuta dar tot e f f aproape de mine si de burtica, iar la lucru doar laptop folosesc... Si la wireless m-am gandit ca ar fi mai daunator. Si nu neaparat daca folosesti la laptop, ci daca stai in zone in care se emite. Ca radiatiile alea exista oricum, fie ca tu le receptionezi ori nu cu laptop-ul. Noi aveam tendinta sa il scoatem din priza peste noapte, insa nu e nici aia mare lucru...

2Liniute, felicitari pentru cununie . Ma bucur ca ati marcat si asta cu succes, daca asa v-ati dorit.

Diana 24+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Citat:
citat din mesajul lui Anitta_O

Elly, of, draga mea... Creg ca e foarte frustrant sa stai doar in pat si chiar si asa sa nu te simti bine. Dr. ta ce mai zice? Numai si numai in pat?

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 19+

Da, iubita. Sa nu ma misc din pat, asa mi-a zis. Si asa fac. Daca ma credeti, eu toate mesele le iau in pat.
Uff, cred ca si starea mea psihica inrautateste situatia

Elly 25+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Anca, felicitari! Te pup dulce! Sa fiti foarte fericiti!

Elly 25+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Elly, tare rau imi pare pentru tine... Vorba Anittei, oare niste plimbari usoare nu ti-ar face bine?

Nu vreau sa minimizez grija ta, insa poate niste disconforturi usoare sunt normale - gandeste-te prin ce trece corpul tau in acest moment, ca uterul a trebuit sa creasca de la marimea unei lamai la marimea unei mingi de fotbal, ca ai acolo un locatar dragut si pus pe giumbuslucuri care deja e marisor si fortos... nu poti sa nu simti chiar nimic. Atata timp cat nu sunt sustinute durerile si constante, cat timpul colul pare sa fie perfect inchis si lungut, nu cred ca o sesiune-doua de intepaturi fac chiar ravagii. Mai simt si eu uneori daca ma incomodeaza pantalonii ori linia chilotului ori daca-s prea obosita fizic, insa odata eliminata problema imi revin.

Te rog sa nu te panichezi pentru ca nu ai niciun motiv sa o faci inca si stresul acesta poate-i face mult rau puiutului decat intepaturile.

Ma mai gandeam acum la ceva: oare nu ai devenit cumva "imuna" la no-spa, tinand cont cantitatile serioase ce le ingerezi de cateva luni bune, constant? Nu ai alta alternativa, un medicament cu alta substanta activa? Si eventual pe care sa-l administrezi in caz de nevoie, si nu preventiv?

Diana 24+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

Anita , Diana, Elly saru;mana pentru urari, si eu va doresc sa fiti fericiti imrepuna cu sotii vostri in continuare cu copiii si cu bebelusii care vor veni, sa fiti sanatosi!!!
daa noi ne doream sa facem si pasul asta, suntem impreuna de 4 ani si ne iubim foarte mult doar ca am tot amanat cununia din tot felul de motive, dar acuma fiind insarcinada si el afland de la un coleg care e proaspat tatic ca nu au putut scoate copilul din spital pana nu a venit cu certificatul de la primarie, certificat care nu l-a putut obtine fara mamica din cauza ca nu erau casatotiri... ne-am hotarat sa simplificam lucrurile si sa ne casatorim inainte, asa nu o sa umblu eu pe la cozile de la primarie imediat dupa nastere
Elly imi pare rau sa aud ca tu tot la pat trebuie sa stai, dar e mai bine sa elimini orice risc, eu de ex cat am umblat cu masina zilele astea iar mi-a fost rau si am si vomitat vineri... dar acum mi-e mai bine. Fii increzatoare ca totul va fi bine, ai deja 25 de saptamani, nu mai e mult, am inteles ca de la 33 de saptamani e ok daca se naste copilul, citisem intr-o revista, sper sa nu ma insel
in legatura cu laptop-ul eu folosesc asta:
http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/10086654/
Eva mie mi-a povestit o proaspata mamica cum ca si ea avea pb cu respiratia, dar imi spunea ca fetita ei era maricica si ca fie din cauza ca nu mai avea loc fie se juca cu piciorusele si impingea in ficatul mamei iar atunci ea nu mai putea sa respire, dar totul a fost ok, are o fetita frumoasa si sanatoasa

Anca 20+ cu

Mergi la inceput

Iubitele mele, stiu ca aveti mare dreptate! Stiu stiu! Dar e tare greu sa controlezi subconstientul, spaima aia ca daca ceva nu e in ordine.
La mine cred ca e si un cumul de emotii inabusite in astea 5 luni de cand stau la pat.
S-au strans, s-au strans pana au rabufnit.
Dar o sa-mi revin. Trebuie sa ma echilibrez ca asa cum spuneti si voi mult a fost, putin a mai ramas.

Va multumesc mult pt sprijin si pentru sufletele voastre calde!

Elly 25+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Neatza fetelor!
Anca iti doresc casa de piatra si sa fiti fericiti alaturi de minunea voastra!
Elly eu incep sa fiu solidara cu tine, adica am inceput sa stau si eu mult timp in pat, ma ridic doar pentru stat la masa si facut mancare, calcat, dus la scoala (noroc ca e de 2 ori pe saptamana). Colul tot ma inteapa din cand in cand...e ceva aleatoriu. Am luat de 2 ori inainte de culcare No-spa si am constatat ca am dormit f rau, ma supraincalzeam, transpiram si visam aiurea, asa ca aseara nu am mai luat si am dormit f bine...si cu si fara No-spa tot ma doare. Hai ca trecem noi si peste asta...astazi fac si eu 20 de saptamani.
Aever bucura-te de nunta ta si de familia ta (sotul si bebe), mereu o sa fie nemultumiti si comentarii tendentioase, voi trebuie sa fiti o echipa unita.

Elena 19+ poate cu

Mergi la inceput

Elly, tare bine te-nteleg. Plange-ti amarul, descarca-ti sufletul, iar apoi la drum! Umple-ti timpul cu orice, dar nu te mai gandi la asta. Fiecare zi care trece e o mica victorie care creste sansele puiului.

O sa fie bine, nu are cum sa fie altfel.

Diana 24+ cu Mirciulica

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui diana85

Elly, tare bine te-nteleg. Plange-ti amarul, descarca-ti sufletul, iar apoi la drum! Umple-ti timpul cu orice, dar nu te mai gandi la asta. Fiecare zi care trece e o mica victorie care creste sansele puiului.

O sa fie bine, nu are cum sa fie altfel.

Diana 24+ cu Mirciulica

Asa e, iubita. Mergem inainte si speram sa fie bine. Si-apoi, eu fac tot ce-mi sta mie in putinta si pt restul ma bazez pe sprijinul lui Dumnezeu.

Referitor la No spa, tocmai ca de aia am si preferat zilele astea sa fac injectabil Scobutil, ca sa mai diversific programul
Oricum, burtica nu se mai intareste atat de des, si pana acum vad ca nici colul nu mai zice nimic. Poate a fost ceva trecator. Sper.

Elena cum ii spuneam si Dianei, si No spa asta parca e apa de ploaie, de asta am incercat sa iau Scobutil, sa mai alternez.
Trebuie sa fim bine. Ma bucur ca te menajezi mai mult, poate scapi si tu de intepaturi. Lua-le-ar boala!

Elly 25+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dannonninno spune:

Salut, burticute! Am zis sa ma alatur si eu oficial, ca nu-i frumos sa va urmaresc de atata timp si sa tac malc

Am trimis mail cu datele pe maiiunie2012, abia astept sa cu voi dar fiti blande, sunt incepatoare intr-ale forumurilor , desi contul e vechi de tot, aspiranta sunt si eu de multicel
Va pup

Dana, 22+ cu

Mergi la inceput