Fluturasi si floricele de Mai-Iunie 2012 (23)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela77a spune:

buna seara,

salut toate surioarele si ma bucur pentru toate vestile bune din ultima saptamana (privitor la mamici, burtici, bebici, miresici)

am reusit si eu sa recuperez ultimele trei capitole si sper sa nu mai raman asa de in urma

in schimb vreau sa va spun un lucru despre care am aflat acum o saptamana dar nu am avut timp sa va scriu

o ruda apropiata, este medic oncolog si s-a intors recent de la o conferinta internationala in care s-a discutat despre cancerul produs de telefoane, lucru pe care il stim cu totii, dar ultima bomba, pe care nici nu are voie sa o comenteze, este interzis, consta in faptul ca si laptop-ul este periculos si ne-a spus mie si familiei ca sa nu il mai tinem in brate, cum se obisnuieste si, in general, cat mai putin posibil in fata calculatorului si cu pauze cat mai dese.

bineinteles ca traim in secolul computerizat si nimic nu se poate fara, dar va rog, sa incercati sa nu tineti laptop-ul in brate cand stati si scrieti, cititi din pat. eventual puneti-l langa voi, pe o placa ceva, ca si daca il tii direct pe pat se incinge el si se strica.
am inteles ca exista niste chestii speciale de tinut laptop-ul in pat, ca niste masute

eu sunt la eforie de vineri si stau o saptamana
in seara asta a nins cu niste fulgi uriasi, ca in povesti.
saptamana trecuta am fost prin tara, in petrosani, targu jiu, am vazut si eu coloana infinitului, in trecere, am ajuns la ramnicu valcea si sambata in bucuresti

duminica seara am inceput ordinea in casa, ca dupa o luna era cam dezastru

marti am fost prin bucuresti cu treaba

miercuri mai mult pe acasa si joi dimineata am venit la constanta

va pupicesc si va doresc o seara usoara, cu multa odihna si fara contractii si suparari

Mirela, MTHFR C677T homozigot . A1298C normal. sarcina pierduta in 8w4d

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns elena_gd spune:

Mirela, cum telefonul mobil este nociv in principal din cauza ca incalzeste urechea si implicit creierul si din cauza undelor pe care le receptioneaza/emite, la fel si laptopul este nociv daca e tinut pe corp pentru ca supraincalzeste zona respectiva si din cauza undelor receptionate/emise cand modulul wireless este activat. In plus la laptop mai apare si problema radiatiilor emise de ecran.
Cel mai bine este sa folosim laptopul, cu internetul prin cablu si nu wireless, tinut departe de corpul nostru si...cel mai greu, sa nu petrecem mult timp in fata lui.

Elena 19+ poate cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Neata! Iar n-am somn. Dau o cafea cum v-o doriti!

Sper sa ne povesteasca Ioana cum a fost la nunta, daca a iesit cum si-a dorit. Eu cred ca din pricina organizarii n-am prea dormit. Apar si primele dificultati, evident in ce priveste invitatii ca nu stiu pe care sa-i chem si cand sa lansez invitatia incat sa nu fim nici prea multi nici prea putini. Evident ca-mi pare rau cand oamenii dragi imi spun ca nu ajung si desi era clar ca se mai intampla si asa, parca ma ia pe nepregatite. A aparut si prima situatie cu familia...ar fi trebuit sa mi se para suspect ca ma inteleg cu socru. Dar nu, se pare ca o sa fim o familie clasica in care nu ne intelegem cu socrii. Asa ca idee, problema e ca a spus ca el nu vine la nunta ca e prea departe(nunta in Bucuresti, el e la Oradea). Barbata-miu s-a intristat enorm desi n-a vrut sa recunoasca sau sa insiste sa vina, eu cand il vad ca sufera mi se rupe sufletul si i-as rupe capu lui taica-su daca as putea. Stiu ca el facea nunta numai pentru bucuria mea si a celorlalti si acum taica-su sa-i transmita oarecum indirect ca-l doare in fund de tot. Sunt dezamagita, nervoasa si cum ziceam, as cam face scandal dar ma abtin de dragul lui.

Andreea, 19+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aever spune:

Acum ma mai gandesc la o faza, cand l-am anuntat de bebe iar asa initial a reactionat ca si cum nici nu conteaza. Si n-a intrebat si el daca facem nunta sau nu, sau sa spuna ca vine daca facem ceva sau sa propuna sa-mi cunoasca parintii....nimic. Ai mei erau foarte interesati de reactia lui, cand le-am zis ca nu a precizat nimic nici de ei nici de nunta au ramas masca. Ai mei sunt pe principiu ca trebuie sa ne ajute cat de mult pot si indiferenta asta le pica foarte rau. Acum ce naiba o sa le spun ca nu vine la nunta? Nu pare ca-l doare in fund de noi? Sau ca poate nu e de acord cu mine? Acum adunate mai multe asa incep si eu sa ma gandesc la variantele astea. Ce om!

Asa si ca sa schimb subiectul, aseara bebelu a miscat destul de mult, nu exagerat de tare dar a avut o repriza mai lunga de exercitii si l-a simtit si tati pentru prima oara. S-a bucurat, dar cam cu jumate de masura asa, era prea suparat de la faza cu taica-su.

Andreea, 19+ cu BebeLUnu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Buna Dimineata Burticute,
Aever, draga mea, multumesc fain pentru cafeluta! Dorm destul de aiurea noaptea, asa ca o cafeluta fierbinte este binevenita!
In legatura cu socrul tau, vreau sa iti spun ca te inteleg perfect pentru ca si noi suntem in aceeasi situatie dar in 8 ani de cand suntem impreuna, am incercat sa ne detasam de absolut tot ce ar putea sa ne necajeasca , sa ne afecteze si suntem doar NOI pentru NOI si cu NOI ( si vreau sa iti spun ca este atit de bine....minunat!) Cand l-am sunat sa il anuntam ca va fi bunic si ca ne-am casatorit, nu a avut nici o reactie, decat o mare indiferenta asa ca nici noi nu ne-am mai sinchisit sa il anuntam ca sotul meu a renuntat la numele lui de familie HA
Vreau sa iti spun ca m-am indragostit de verighetele voastre! Sunt absolut superbe si iti doresc sa le purtati fericiti pana la adanci batraneti !!!
Joanna, din partea mea te rog sa primesti
Iti doresc casa de piatra ,sa ai o viata fericita, linistita, plina de bucurii!
Tigruta, sper ca Luca se simte bine astazi! Multi si tie
Fetelor, eu de 3 nopti, ma trezesc din somn cu o puternica durere in capul pieptului care ma lasa fara aer! Trebuie sa ma ridic din pat, sa ma plimb prin casa si in cam 10 minute ma lasa dar este ingrozitor ! Mai pateste cineva asa?

cu Dorian 22 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

buna fetelor
eu am lipsit mult, dar am o scuza, tocmai m-am casatorit , bine a fost joi, dar pana azi am tot fost adormita si de oboseala si agitatie, am scapat si de musafiri
a fost doar cununia civila cu putini invitati, familia si cativa prieteni, in total 20 de persoane, dar tot mi s-a parut foarte obositor mai ales ca nici nu am dormit bine, pe la 3 jum noaptea eram treaza si nu am mai putut sa adorm, apoi avand tocuri mi s-au umflat picioarele, am avut si ceva dureri la burtica fiindca aveam chiloteii, ciorapii si alti chilotei pe deasupra sa nu cada ciorapii, si toate astea m-au strans... si ca sa nu mai vb de cat fum de tigara a fost la restaurant , noroc ca au inteles cu totii ca sunt gravida si nu a durat foarte mult, in jur d 6-7 ore restaurantul...
dar a fost frumos ca i-am avut pe ai mei aproape, parintii si sora de care imi era foarte dor si m-am bucurat foarte mult sa-i vad, sa vb sa facem fotografii si ei venind mai devreme la noi, m-au ajutat si cu pregatirile
am primit si multe felicitari si sfaturi de la nasi (viitori nasi), si de la prietene, si m-am simtit bine ca mai era o gravida cu care am vb foarte mult despre bebei
o sa am poze in curand sa vi le arat
am citit ca a mai fost o mireasa de curand, felicitati Ioana si casa de piatra!!!! sa aveti o viata lunga impreuna, sa fiti sanatosi si sa va bucurati de bebelus !!!
Andreea (Aever)stai linistita, nu se merita sa te consumi pt ca soctrul tau nu vine, nici la mine nu a venit soacra sub acelas pretext ca ar fi tare departe valcea, desi ai mei au venit tocmai de la iasi... si tinand cont ca asta vara au fost atat socrul cat si soacra tocmai in danemarca la fii-sa, mi s-a parut jenant sa spuan ca bucuresti ar fi departe... dar sa fim noi sanatosi si bebelusul ca nu ma intereseaza daca socrilor le pasa sau nu de noi... o sa iti scriu un mesaj privat despre rochita care am gasit-o si mai multe despre cununie
cam atata despre cununia mea acum sunt si eu in randul lumii hehehe

Anca 15+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ellyshor spune:

Neata dragelor!

Noi iar ne-am cam dat-o in stamba. Aseara ne-a intepat colul de cateva ori si iar ne-am speriat. (Mi-am adus aminte de tine Elena, cu intepaturile. Tu cum mai esti?)
Eu asa m-am saturat, sincer. Incerc sa-mi echilibrez moralul si starea psihica, dar nu prea reusesc
Mi-e necaz, atat de necaz, ca nu ma pot bucura si eu complet de clipele astea minunate din viata mea, pe care le-am asteptat atat.
Mi-e necaz ca desi stau numai in pat si ma indop cu pastile tot nu mi-e bine. Ba ma apuca contractiile, ba ma inteapa colul, ba ma doare burtica....pur si simplu asa..stand in pat.
Pai daca as mai face si efort??? Oare cum ar fi?

Ma linisteste doar un singur lucru: ca puiul meu e activ si toata ziua ciumbuslucaie prin burtica.

Imi pare rau ca mi-am varstat tot cosul cu amar aici la voi, dar simt ca explodez dc nu dau afara. Sper ca nu v-am intristat.
Sotul meu este minunat si se mira ce sa-mi mai faca, dar aseara eram chiar cu nervii la maxim cand am vazut ca incepe sa ma intepe si colul
M-am rastit si la el, uuuff....ma mir cum ma suporta uneori.
Tace dragule de el si ma ia in brate.

Andreea foarte faine verighetele. Sa va aduca mult noroc!
Referitor la socru, stai linistita. Cred ca este dureros pt sotul tau, dar mai cred ca deja isi cunoaste si el tatal si nu are mari asteptari de la el.
Voi sa fiti sanatosi si fericiti!

Eva mie mi se intampla noaptea sa raman fara aer, dar nu cu durere in capul pieptului. Cred ca o singura data m-a durut si pieptul, dar nu s-a mai repetat.
Eu cred ca e de la sarcina, pt ca uterul urca tot mai sus si impinge organele.

Elly 25+ cu Babyboom

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Aever, stiu ca te doare acum, mai ales pentru sotul tau, insa decat sa fie bagacios in viata voastra, sa incerce sa va separe sau cine stie ce, mai bine sa fie indiferent, voi va vedeti de viata voastra linistiti. El pierde, nu voi. Voi va aveti unul pe celalalt, plus parinti tai extraordinari, care probabil vor si parinti si pentru el.
Anca, felicitari! Casa de piatra! Sa va iubiti petru totdeauna si sa fiti fericiti!
Belissima, poate ai pe timpul noptii aceeasi pozitie, care la un moment dat ar putea deranja coastele ori sternul.
Pentru laptop eu am o masuta faina de la IKEA, pe care o asez chiar langa pat. Acolo imi pun si telefonul, o ceasca de cafea si o farfuriuta cu fursecuri cand am chef de lenevit.
http://www.ikea.com/ro/ro/catalog/products/20078234/#/10151814

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Anitta_O spune:

Elly, of, draga mea... Creg ca e foarte frustrant sa stai doar in pat si chiar si asa sa nu te simti bine. Dr. ta ce mai zice? Numai si numai in pat?

Anitta, mama lui M - 7 ani si bb 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns 2liniute spune:

tot eu , uitasem sa actualizez profilul, deja am 20 de saptamani fiindca data trecuta cand am fost la dr ( pe 6 ianuarie) mi-a spus ca bebelusul e maricel si ca nu ar mai fi DPN pe 12 iunie ci pe 10 iunie...bebelusul e bine desi am unele intepaturi sub burtica, nu stiu de la ce sunt, colul parea ok, sau cel putin asta a fost impresia lasata de dr, 3,7cm
ceea ce ma ingrijoreasa e ca inca nu am simtit bebelusul ori nu mi-am dat eu seama, mai ales cu atata agitatie din ultimile saptamani... o sa ii spun doctorului cand ma duc pe 7 februarie la el pentru morfologie la 22 de saptamani
in rest sunt bine, mai putin ca azi dimineata am simtit o durere la o gingie in timp ce imi spalam dintii, sper sa nu se agraveze, a mai avut cineva probleme cu dintii de cand e gravida? carii, abces? imi e cam frica sa ma duc la dentist si sa-mi spuna ca e ceva grav fiindca nu vreau sa iau nici antibiotice, nici sa-mi faca anestezie pentru a curatii caria, daca ar fi ceva intre masea si premolar, pt ca eu nu vad nici o carie la suprafata...
sper ca voi sunteti bine si bebelusii la fel, oricum nu mai e asa mult, eu am ajuns la jumatatea sarcinii si voi la fel sau sunteti pe aproape

Anca 20+ cu

Mergi la inceput