INSEMINARE 85

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Gabyv, dupa parerea mea, endometrul e ok pt ziua 8. La tine ce durata are CM?

Ai mai scapat de un stress si o cheltuiala in plus, Miky82, nemaifacand si a doua inseminare. Mi-a placut ce ai scris tu acolo de corpul galben. Doamne ajuta!

Ei, Mari_dom, ce ma bucur ca ai intrat! Programarea mea a fost la orele 10, insa a mai durat ceva cu proba sotului, un decalaj deja existent, astfel ca am facut inseminarea la 12. Tu pe la ce ora ai fost acolo?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
In mod normal ar fi intre 26-28, cand fac si stim.
oricum ma duc luni la eco, oare sa mai fac si analizele de sange luni?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BelissimaEva

Daaaa, nici mie nu imi vine sa cred cateodata, mai ales ca burtica mea nu este extraordinar de mare,inca!!
Dar curand o sa va alaturati burticilor, fiti fara grija~~ eu ma rog zilnic pt voi
Ma uitam ca v-ati imputinat .. unde or fi disparut toate celelalte fete minunate ?? Sper ca nu au renuntat...

cu Dorian 24 weeks +

Eva are timp sa creasca burtica, asa era cumnata mea nici nu ziceai ca este insarcinata iar prin luna a 7a parca explodase , si eu sper ca celelalte fete sa nu fi renuntat.

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui mari_dom

Buna tuturor!Intradevar nu am mai intrat de mult sa scriu dar de urmarit v-am urmarit mereu. Le urez multa bafta Lauricei si lui Miky 82 si sa dea Dumnezeu curind sa aveti doua liniute la test. Draga Lauricea sa stii ca si eu tot marti am fost la cabinet la d-na dr. Moisa, dar din pacate eu nu am rezolvat nimic deoarece nu am avut ovulatie si am aminat pe luna viitoare . DRAGA EVA nu am mai scris nimic de mult dar de renuntat nu am renuntat. Se pare ca la mine merge putin mai greu. Atunci cind ma pregatescde inseminare apare intotdeauna cite ceva, ba un polip , ba nu am ovulatie , ba vremea de afara insa nu ma dau batuta . Odata si odata tot trebuie sa reusesc. Iti doresc sarcina usoara in continuare si numai bine. Iar voua fetelor va doresc numai reuite Va pup pe toate

Mari multumesc si sper ca luna care vina sa reusesti!

Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lauricea2002

Gabyv, dupa parerea mea, endometrul e ok pt ziua 8. La tine ce durata are CM?

Ai mai scapat de un stress si o cheltuiala in plus, Miky82, nemaifacand si a doua inseminare. Mi-a placut ce ai scris tu acolo de corpul galben. Doamne ajuta!

Ei, Mari_dom, ce ma bucur ca ai intrat! Programarea mea a fost la orele 10, insa a mai durat ceva cu proba sotului, un decalaj deja existent, astfel ca am facut inseminarea la 12. Tu pe la ce ora ai fost acolo?

Da Lauricea si eu ma bucur ca nu am mai facut a doua inseminare ca sincer am cam secat de bani, ieri am avut o durere ciudata de burta pe care nu am avut-o niciodata dupa inseminare sper sa fie bine pana la urma, si am fost si balonata, la un momendat credam ca poate sa fie de la ovulatie dar dr mi-a zis clar ca se vede corpul galben.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna
In mod normal ar fi intre 26-28, cand fac si stim.
oricum ma duc luni la eco, oare sa mai fac si analizele de sange luni?

Gaby ce analize trebuie sa faci luni?
Bafta multa, ai sa vezi ca au mai crescut foliculii fii optimista.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Pai nu stiu cum se fac in Ro stimularile, dar aici stimularea este acompaniata, pe langa eco, de analize de sange: estradiol si lh. In mod normal fac in Z8 si Z10, dar cum ieri am fost la spital ca sa fac eco, am uitat sa intreb daca mai fac analize si maine. Plus ca nu mi-am facut rezervare la laborator. Inca ma mai gandesc, daca nu cumva o sa ma duc maine pe la 8 totusi, explicand ca m-au sunat de la spital prea tarziu.
Asa tare a fost ieri, ca in sala de asteptare de la clinica, erau pe toti peretii poze cu bebeii obtinuti de ei... o gramada de gemeni

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_dom spune:

Draga Lauricea am ajuns pe la ora 10 si ceva dar la mine fiind numai consult a mers mai repede. Erau vreo 4 fete pentru inseminare, era destul de aglomerat. Din pacate eu am ovulat mai tirziu luna aceasta , adica abia ieri, dar din cauza vremii nu am putut ajunge la cabinet si am aminat pe luna viitoare cind sper sa am mai multa bafta. Va doresc multa bafta atit tie cit si lui Miki si astept cu nerabdare rezultatul vostru pozitiv. Asa vom capata si noi celelalte mai multa speranta.. Va pup pe toate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui BelissimaEva

Daaaa, nici mie nu imi vine sa cred cateodata, mai ales ca burtica mea nu este extraordinar de mare,inca!!
Dar curand o sa va alaturati burticilor, fiti fara grija~~ eu ma rog zilnic pt voi
Ma uitam ca v-ati imputinat .. unde or fi disparut toate celelalte fete minunate ?? Sper ca nu au renuntat...

Nu am renuntat dar nu am mai facut nimic in privinta asta. Sotul a avut o operatie in inauarie, chiar atunci trebuia sa ne apucam de lucru. Acum astept urmatorul ciclu si inca o spermograma a sotului sa vad daca totul e ok. A facut una spatmana trecuta si cand am sunat dupa 24 de aore nu era gata. Nu o lucrase pt ca nu avut nu stiu ce. Dupa ce au lucrat-o a iesit doar 3 mil/ml. Am forat pe net si am inteles ca ei o tin la incubator pana o lucreaza. Pai dupa 24 de ore, cati puteau sa traiasca??? Nu pot crede ca a scazut la 3 mil iar.
Felicitari pt 24 de saptamani! Nici la mine nu se vede burtica, dar eu eram (si sunt) grasa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina.ela spune:

Dankutza

A mai luat tratamentul naturist sotul tau? Sau cu tot cu tratament i-a iesit doar atat? Ma sperii...miercuri ma duc cu sotul sa faca o spermograma. Nu a mai facut una din 2010, ma refer cu procentaje, defecte, ph, etc.
La inseminare era slabuta. Dar fara partea de morfologie.

Acum a mai luat o luna urmatoarele: Maca, Branca, Napraznic, Polen, Vitamina E, Acid folic, zinc si seleniu, ulei de peste (capsule), Q10 cu ulei de catina. Cred ca am teminat...

Mergi la inceput