INSEMINARE 85

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anilisa spune:

Neata fetelor!
Haideti la cafeluta!
Eu am reusit sa gasesc ieri ovamit si am inceput tratamentul.Acum am alta problema...mi-am schimbat locul de munca si trebuie sa merg la cursuri in per in care trebuie sa fac si monitorizarea...ar trebui din cauza asta sa aman angajarea cu o luna(este un post de conducere pe care mi l-am dorit f mult).Chiar nu stiu ce sa fac...as continua tratamentul cu gandul ca se va intampla o minune,dar si l-as intrerupe sa nu ma mai indop cu hormoni daca nu pot face monitorizare si nici sotulik nu e cu mine in per care trebuie.
Sunt in dubii...
Fetele cu inseminarea,unde sunteti?Nici un semn?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Miky82, asteptam vesti de la tine, azi fiind miercuri.

Poate reusesti totusi sa te intalnesti cu sotul si luna aceasta, Anilisa. Ar fi o idee sa incercati natural, folosind Ovamit.

Se cam joaca cu noi de-a v-ati ascunselea ciclosul asta, Gabyv. Trebuie sa-l prindem noi intr-o buna zi!

Eu am facut ieri inseminarea. Pe OD am avut un folicul de ~20mm, pe cale sa se sparga(fina lama de lichid in jur), E= 9mm, iar sotul 44mil/ml A+B.
Eram patru fete la Moisa pentru inseminare, cat am asteptat acolo. Cu doua dintre ele am reusit sa vorbesc, afland astfel ca ne citesc, insa nu indraznesc sa ne scrie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela_ella2003 spune:

Citat:
citat din mesajul lui lauricea2002

Miky82, asteptam vesti de la tine, azi fiind miercuri.

Poate reusesti totusi sa te intalnesti cu sotul si luna aceasta, Anilisa. Ar fi o idee sa incercati natural, folosind Ovamit.

Se cam joaca cu noi de-a v-ati ascunselea ciclosul asta, Gabyv. Trebuie sa-l prindem noi intr-o buna zi!

Eu am facut ieri inseminarea. Pe OD am avut un folicul de ~20mm, pe cale sa se sparga(fina lama de lichid in jur), E= 9mm, iar sotul 44mil/ml A+B.
Eram patru fete la Moisa pentru inseminare, cat am asteptat acolo. Cu doua dintre ele am reusit sa vorbesc, afland astfel ca ne citesc, insa nu indraznesc sa ne scrie.

Doamne ajuta sa fie cu ochisori!
Azi a facut si o prietena de a mea IA la giulesti cu Baluta
Va tin pumnii...stransi

http://www.facebook.com/reqs.php?type=1#!/profile.php?id=100003315293430
http://www.eshop-rapid.ro/produse-herbalife

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Lauricea, sa fie cu noroc de data asta
Miky, sper ca a fost ultima inseminare si la tine
Va asteptam cu vesti bune peste 2 sapt
Ieri am inceput injectiile, sambata ar trebui sa ma duc la eco, dar astept sa ma sune maine.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Buna fetele!
Ieri am facut inseminarea tot ieri am facut si injectia de declansare cu gonasi, aveam un fulicul pe ov stg de 2.65 si pe ov dr 1.85, azi am fost pentru a doua inseminarea dar nu a mai fost nevoie ca deja ovulasem cu ambele ov se vedea corpul galben, acum sunt in asteptare.
Multumesc fetelor pentru gandurile bune. Sper sa auzim de cat mai multe liniute duble.

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Lauri si Miky sa fie intr-un ceas bun, dragelor! Peste 2 saptamani trebuie sa fie cu ochisori!!!

cu Dorian 24 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui BelissimaEva

Lauri si Miky sa fie intr-un ceas bun, dragelor! Peste 2 saptamani trebuie sa fie cu ochisori!!!

cu Dorian 24 weeks +

Eva ce repede trece timpul deja ai 24 de saptamani, ce frumos trebuie sa fie.... multumesc mult!

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Daaaa, nici mie nu imi vine sa cred cateodata, mai ales ca burtica mea nu este extraordinar de mare,inca!!
Dar curand o sa va alaturati burticilor, fiti fara grija~~ eu ma rog zilnic pt voi
Ma uitam ca v-ati imputinat .. unde or fi disparut toate celelalte fete minunate ?? Sper ca nu au renuntat...

cu Dorian 24 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna. Azi fac eco de z8. Sper sa fie cu rezultate bune.
LE: da, exact cum ma asteptam, e prea devreme, 6.5 endometrul, pe dreptul am cativa foliculi micuti, dar dr a zis ca nu nici unul selectat inca si spera macar unul in cateva zile.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_dom spune:

Buna tuturor!Intradevar nu am mai intrat de mult sa scriu dar de urmarit v-am urmarit mereu. Le urez multa bafta Lauricei si lui Miky 82 si sa dea Dumnezeu curind sa aveti doua liniute la test. Draga Lauricea sa stii ca si eu tot marti am fost la cabinet la d-na dr. Moisa, dar din pacate eu nu am rezolvat nimic deoarece nu am avut ovulatie si am aminat pe luna viitoare . DRAGA EVA nu am mai scris nimic de mult dar de renuntat nu am renuntat. Se pare ca la mine merge putin mai greu. Atunci cind ma pregatescde inseminare apare intotdeauna cite ceva, ba un polip , ba nu am ovulatie , ba vremea de afara insa nu ma dau batuta . Odata si odata tot trebuie sa reusesc. Iti doresc sarcina usoara in continuare si numai bine. Iar voua fetelor va doresc numai reuite Va pup pe toate

Mergi la inceput