INSEMINARE 85

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns menics spune:

si eu v-am citit din umbra ...
eu i-am luat sotului..orhamol fertil plus... am comparat cu spermotrendul si mi s-a parut mai bogat in saruri, si nu numai...
acum sa vedem daca da rezultate...
fetelor, voi cum stati cu profilul hormonal??
eu tocmai mi-am schimbat medicul , si normal ca mi-a cerut sa le fac.. stiam ca am fsh -ul mare de anul trecut..dar acum este 20 azi am facut si AMH.. sa vad ce iese si acolo...
off va doresc sa veniti cat mai repede cu II ma refer la proaspetele inseminate..
eu am vine monitorizare... om vedea...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns BelissimaEva spune:

Ahh ce ma bucur sa va vad din nou active!
Dancutza, intr-adevar a scazut cam mult spermograma dar eu cred ca este timp sa isi revina cu tratamentul pe care l-a urmat si pana acum!! O operatie nu este un lucru usor si saracutul are nevoie de recuperare Totala
Multa bafta iti urez si tin pumnii stransi pentru inseminatele noastre sa vina cu 2 liniute urgent!!

cu Dorian 24 weeks +

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Buna
Ia-ul meu a fost oprit pe luna asta, motiv: foliculi prea mici, asa ca ramane pe alta data
Miky, nu mai ai mult pana la test + (emoticon care tine stop ghinion)
Lauricea, valabil si pt tine

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Citat:
citat din mesajul lui gabyv

Buna
Ia-ul meu a fost oprit pe luna asta, motiv: foliculi prea mici, asa ca ramane pe alta data
Miky, nu mai ai mult pana la test + (emoticon care tine stop ghinion)
Lauricea, valabil si pt tine

Da asa este mai e putin si in acelasi timp mult, de azi au inceput sa ma doara sanii si din seara asta pun si utrogestan, mi-as face un test luni dar sa vad in ce ape ma scald. Imi pare rau ca la tine nu este luna asta.

toate fetele.

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dankutza spune:

Citat:
citat din mesajul lui cristina.ela

Dankutza

A mai luat tratamentul naturist sotul tau?

Tratamentul l-a continuat, dar intre timp a avut o operatie cu anestezie. E imposibil ca anestezia aia sa nu-si fi lasat o urma. Oricum ar fi, vreau din nou sa incerca la urmatorul ciclu, pt ca nu mai am rabdare.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

Dankutza, acum am citit despre rezultatul spermogramei. Tot la Matei Basarab s-a verificat sotul? Hmm, dupa 24 ore?!
Si eu sunt de parere ca ar trebui sa incepi protocolul. Zilele acestea, ori cel tarziu saptamana viitoare ar trebui sa-ti vina ciclosul, nu?

Sigur ne-am intersectat pe la cabinet, Mari_dom. Una din cele patru "inseminate" eram eu. Ne asezaseram pe scaunele dinspre peretele unde se fac consultatiile. Tin pumnii sa fie bine data viitoare!

Imi pare rau de intreruperea IA, Gabyv! Poate bebeului tau ii place mai mult primavara, i-a fost prea frig iarna asta sa creasca suficient.

Sunt cu ochii pe tine, Miky82!

Menics, nici eu n-am mai repetat profilul hormonal din martie, anul trecut. Pe atunci nu aveam de ce sa ma leg insa, AMH-ul facut in toamna, nu m-a facut tocmai fericita- 2,82.

Ma bucur sa te revad, Cristina.ela!

Multumim de vizita, mami BelissimaEva! Multi pentru Dorian.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miky82 spune:

Lauricea a cata zi de la inseminare esti? ceva simptome. Pe mine m-a durut aseara burta dar ceva vag, incerc sa gasesc cate ceva dar nimic

anticorpi antispermatici, ovare polichistice, endometrioza
Tratament pregatitor sarcina: Aspenter 75mg 1/zi, Femibion 1/zi, Magne B6 1/zi, Vitamina E 1/zi, Acid Folic 1/zi, Vitamina C 1/zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lauricea2002 spune:

E ziua 10, Miky, insa nu simt nimic, nimic. Sunt ca o .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mari_dom spune:

Buna tuturor! Lauricea - cu siguranta ne-am intilnit, eu stateam pe scaun pe peretele de linga toaleta cu Dorina o alta fata din Caracal. Astept vesti bune atit de la tine cit si de la Miki

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabyv spune:

Chiar ca nu mai ai mult, iti tin pumnii.

Citat:
citat din mesajul lui lauricea2002

E ziua 10, Miky, insa nu simt nimic, nimic. Sunt ca o .

Mergi la inceput