Hainele second hand

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns eumada spune:

Eu pentru Eva am primit haine de la cumatra mea..fetele noastre sunt in aceeasi luna la un an diferenta.Nu am avut nici o retinere sa-i dau Evei,pantaloni,salopete,pantofi,ghete cizme,bluze,costumase...purtate de Ionuca,dar doar cate un sezon.
Am cumparat si de pe Picassa..am cateva fetecare vand lucruri superbe purtate de fetele lor...toate au fost impecabile,calitate extraordinara...mi-a dat si o alta amica de la fiica-sa..tricouri,body-uri,rochii,numai next,impidimpi.....nici o retinere si practic sunt second..dar stiu cine le-a purtatsi sunt perfecte.Plus ca eu ii cumpar Evei numai ce e mai bun....fara rosii dar numai bune.Cizme de piele imblanite,chiar daca le poarta un sezon...sotul meu si-a mai luat blugi..superbi Levis de la second zici ca-s noi...i-am dezinfectat si gata...si camasi..foarte faine...eu insa ...mie nu-mi place nimic..oare unde or fi outleturi la noi in oras?

As vrea sa caut lucruri ca lumea,si prin second dar nici nu le stiu..m-ati facut curioasa,mai ales cu alea faine,de firma.Am ceface in weekend.

Daca ai noroc in general gasesti,nu?

Madalina si Eva-Maria
https://picasaweb.google.com/lhmadalina/Dezastrul?authkey=Gv1sRgCIKAmOzUz-zXAw#5640047175923810098

TE IUBESC MINUNEA MEA ...ESTI ALFA SI OMEGA PENTRU MINE,RATIUNEA MEA DE A TRAI.....TE IUBESC.....

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

vad ca va plangeti de magazinele de "13 lei":)
inseamna ca eu am un super noroc cu magazinasul meu de langa bloc
sunt hainute (blugi,hanorace, bluze, rochite) numai una si una.
din pacate eu ajung tare rar pe acolo, de 2-3 ori pe an, dar de fiecare data cand ajung, ma lipesc de cate ceva.

o prietena de-a maica-mii isi cumpara mereu de acolo. o tot vad mereu cu diverse hainute simpatice, care, in oras, prin marile magazine sunt la mega preturi (banuiesc ca stiti ca multi cumpara haine de la chinezi,din en gros-uri si apoi isi pun eticheta lor, sau si le baga in mall-uri la mega preturi).

In Bucuresti, in magazinele Obor, Unirea,Cocor, gasesti foarte multe haine pe care le poti cumpara din Complexul Europa.
La dublu pret

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Cate pagini la subiectul asta, n-as fi crezut !
Eu nu cumpar de la SH.Puteti sa ma contraziceti, dar o haina SH se vede de la o posta ca e de la mana a doua. Colectie veche, haina de "firma" pe cineva care nu se imbraca in mod normal de acolo...se vede si gata. Eu imi cumpar nou ce imi permit si ce nu, nu cumpar. Nu mi iau o bluza sh de la Prada , dar eu in mod normal ma imbrac de la magazinele populare,doar ca sa am si eu o bluza pe care nu mi-o permit noua. Nu se potriveste.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rall spune:

Citat:
citat din mesajul lui anda141

Puteti sa ma contraziceti, dar o haina SH se vede de la o posta ca e de la mana a doua.

Povesti

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

Citat:

Cate pagini la subiectul asta, n-as fi crezut !
Eu nu cumpar de la SH.Puteti sa ma contraziceti, dar o haina SH se vede de la o posta ca e de la mana a doua. Colectie veche, haina de "firma" pe cineva care nu se imbraca in mod normal de acolo...se vede si gata.

sunt extrem de curioasa cum vezi tu diferenta dintre o bluza sau o pereche de jeans "de firma" cumparati noi, din mall, si purtati 2-3 ani de o persoana, si o bluza (de exemplu) de aceeasi firma cumparata ieri de cineva din magazin SH.

nu e tendentios mesajul meu. sunt doar foarte, foarte curioasa...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anda141 spune:

Le recunosti ptr ca la SH nu sunt haine de 2- 3 ani, sunt din colectii mult, mult mai vechi.
Sa nu ma intelegeti gresit, nici mesajul meu nu se vrea a fi tendentios, nu am nimic cu cei care poarta , eu una nu am rabdare si in plus nu as proba haine acolo. Am intrat si eu in vreo 2 3 magazine de astea, insa impresia a fost de o mare de haine vechi , largi si ponosite ,nicidecum de haine de firma aproape noi sau cu eticheta cum spuneti voi.In nici un caz blugi noi de 2 sau 3 ani .
Inca o data, cui se potrivesc acele haine sa le poarte, din partea mea,eu nu am nici o problema cu persoanele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alexa Ioana spune:

multumesc pentru raspuns.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cipcipcip spune:

Eu nu am nici o probl cu hainele second hand, mai ales ptr copii, care le folosesc maxim un sezon si/s ca noi.

Hainele se sterilizeaza cel mai bine prin calcat. O bluza de bumbac calcata la temperatura maxima (300 gr ?) nu mai are nici urma de microbi.

In rest, eu spal intotdeauna si hainele noi, nu din cauza microbilor, ci din cauza chimicalelor din ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danamiha spune:

Citat:
citat din mesajul lui rall

Citat:

Puteti sa ma contraziceti, dar o haina SH se vede de la o posta ca e de la mana a doua.

Povesti

de adormit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

am cumparat joi, ghete rrroz, talpa alba, Caterpilar, 20 de lei. eu uzura nu am vazut-o - si e vb de un roz nuanta deschisa, arata demential, pt fi`mea, masura 34

_

Mergi la inceput