Hainele second hand

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns natalia_nica spune:

Ma adaug si eu la "grupul" celor care agreaza SH. Avem in zona noastra un SH "de lux" de unde am luat copilului asta-vara o gramada de pantaloni scurti si tricouri in stare perfecta si foarte frumoase toate (Adidas, Nike etc), fiecare la 15-20 lei/buc.(nu foarte ieftine, dar sicer merita). Mai avem un SH in zona mai modest, asa, de unde ii iau copilului jucarioare (tot felul de figurine micute de plastic) la kg - le spal bine si e si el bucuros ca are... strumfi (de ex.). Pt mine si sot am luat o gramada de haine. Doar incaltaminte nu am luat, nu am avut rabdare sa caut. Deci, singura problema cu SH-urile astea e ca nu prea am rabdare sa cotrobai, de aceea de multe ori vreau sa merg dar imi piere avantul repede...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Paff spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

Interesanta treaba asta cu snobismul: adica mai bine port o haina "de firma" pe care au mai purtat-o vreo 10 inainte decat una no-name dar noua. De, chestie de optiune personala, nu? Sunt de acord ca exista etape in viata noastra cand exista lucruri mai importante pe care sa cheltuiesti decat hainele, dar de aici si pana la a face o discutie pe 10pagini in care sa ridicati in slavi hainele SH "de lux" mi se pare de-a dreptul ridicol. Zicea cineva ca spala hainele la 100grade, cica le dezinfecteaza; pai ce mai ramane din ele, ce culori mai au la 100grade?! Sau ca leprosii probeaza hainele din magazine, hai sa fim seriosi, astia sunt mai retinuti decat nespalatii si cu mai mult bun-simt! Plus ca au ei destule probleme, nu au timp sa probeze hainele prin magazine! Si in afara de asta, chiar atat merit eu, sa port ce au aruncat altii?! Nu, multumesc.

Alexandra Maria
14.12.2007

Leprosii nu dar uite ca eu am aflat intr-o discutie asa aiurea,ca un anumit amic nu poarta lenjerie intima de fel si nu poarta nici cand merg sa isi cumpere pantaloni.Am ramas fara cuvinte,de atunci imi spal hainele pe care le cumpar

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Eu oricum spal si chestiile noi pe care le cumpar... Doar cu Daria am mai facut exceptie, uneori a fost o situatie de urgenta (pisu pana in sosete in Carrefour, de exemplu)...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Rufus spune:

De ce apelati la extreme?
Nu se poate trai asa!
Ganditi-va putin:
-puneti mana pe barele din autobuze
-puneti mana pe cosurile/carucioarele din supermarket, diverse clante pe la servici
-dati mana cu diverse persoane
Si exemplele pot continua. Pana sa va spalati pe maini duceti mana involuntar la gura, nas, fata, corp.
Pe toate alea au pus mana oameni care si-au sters mucii, au scuipat in palme si s-au scarpinat in c-r
Vi se pare asta mai convenabil decat niste haine spalate, dar purtate de altii? Credeti ca e pericol de raie, lepra si alte bube? Nu stiu unde-i pericolul mai mare.
Deci: daca cineva imi spune ca nu poarta sh ca nu concepe sa imbrace lucrurile altuia, inteleg. Dar nu ca-i e frica de bube...n-are cum.
Parerea mea...

Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina_satena spune:

Bine punctat Rufus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Dar pana la urma poate spune si ca se teme de boli si de-aia nu cumpara si nu poarta SH, din punctul meu de vedere. Poate spune oricine ce vrea. Fiecare face ce vrea, ma dau in vant dupa forumisti care se simt datori sa indrepte cursul discutiei ca a luat-o razna. Era un subiect de convertire si nu m-am prins?
E drept ca am recitit prima postare si e cam subtire asa, plus Melise n-a mai aparut sa dezbata problema spinoasa a hainelor SH sau a vedetelor care targuie de la SH.

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ilinca_M. spune:

Citat:
citat din mesajul lui tic_tac

ma imbrac de 10 ani aproape numai de la second, oras de provincie.
aleg numai haine in stare perfecta, probabil sunt noi. unele au si etichete
dar am avut un noroc extraordinar anul trecut, am gasit incaltaminte noua, cu etichete. de la clarks si alte 4 firme mari, piele.

sandale, botine, cizme lungi, pantofi sport eleganti. cu si fara toc, extrem de comode, am cumparat tot ce mi-a picat in mina, pe masura mea.
miros de piele noua, impecabile.
nu am dezinfectat nimic ptr. ca nu era cazul, nici macar probate nu aratau.

In cazurile descrise de tine cred ca e gresit folosita notiunea de "second-hand"; pai daca toate alea erau noi, cu eticheta, impecabile, nici macar probate blabla inseamna ca era vorba de marfa in regim de outlet, in niciun caz "la mana a doua", adica ma gandesc ca nu putem denumi "second hand" haine ce nu au mai fost purtate, nu?

I'm wearing my heart like a crown/ Pretending that you're still around.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tic_tac spune:

pai nu e outlet, e doar un second hand cu haine purtate la diferite grade de uzura, dar e si imbracaminte, incaltaminte, lenjerie noua.

se cunoaste imbracamintea nepurtata, are cusaturile interioare intacte.

dar ideea e ca nu iau imbracaminte uzata de la second, se gasesc multe chestii noi-noute in multimea de lucruri uzate si care sunt la preturi mult mai mici si pe o calitate mult mai buna decit in magazinele noastre.

si toate sunt amestecate, deci nu am nici o retinere sa port o camasa pe care am extras-o dintr-un morman de lucruri uzate.
sunt nevoita sa si probez hainele ca sa am motiv sa le cumpar, dar sunt curate, doar mirosul e uneori prezent. si apoi fac un dus temeinic ca sa dorm linistita.
am cumparat haine de iarna, groase, pe care le-am tinut la caldura uscata ptr. a le aerisi, neavand miros specific.

incaltamintea e frumos aranjata, dar ce am luat eu parca ar fi fost pastrate in cutii. binenteles ca sunt si incaltari uzate si f. uzate de nu-ti vine sa pui mina pe ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

Citat:
citat din mesajul lui dana vio

Interesanta treaba asta cu snobismul: adica mai bine port o haina "de firma" pe care au mai purtat-o vreo 10 inainte decat una no-name dar noua. De, chestie de optiune personala, nu?

Si in afara de asta, chiar atat merit eu, sa port ce au aruncat altii?! Nu, multumesc.

cu siguranta nu au purtat-o zece inainte! si da, mai bine una SH de firma decat una no name din piata/supermarket, la care dupa doua spalari stau sa tai atele! iar decat sa dau banii aceia pe bluze noi (de firma), mai bine ma abtin de la doua astfel de "achizitii" si petrecem un weekend de 4 stele in bulgaria (pe ultimul am dat 100 euro doua persoane)!
despre meritat nu se pune problema - merit si camasile SH asa cum merit si rochiile Madame sau Mario. asa cum merit si gentile furla noi, si pe cele SH.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns libelula spune:

Citat:
citat din mesajul lui dianad

libelula, unde e sh-ul tau?

DianaD & Alexandru 12 04 2006

www.ghid-az.ro

Diana, sunt multe, si nu numai in Bucuresti. foarte multe lucruri cumpar din Constanta, dar numai in zilele cand aduc marfa. din Bucuresti, am cumparat f multe la SH Mania de langa Baba Novac, dar din pacate s-a inchis la sfarsitul anului. jucarii mai cumpar acum doar de la unul de langa biserica Sf Gheorghe, si mai mult plusuri. jucarii electronice am cumparat "pe sub mana" de la un SH de langa Mall Vitan. acum nu mai aduc, pentru ca sunt taxele f mari.

Mergi la inceput