Hainele second hand

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Am mai spus-o, in Cluj a fost un magazin cu haine import Anglia, f. f. multe pentru copii, dar un pret/kg exorbitant: 150 de lei.

Pentru cine vrea sa vada cat de gioarse erau, ii pot face poza cu rochita de 15,5 lei.

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

vreau si eu adresa magazinului unde imi pot cumpara o geaca NOUA cu 9 lei !!!!!

_

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns histamina spune:

iti dau eu si cu 8 lei,dar te rog sa fii atenta cand o probezi,s-ar putea sa se rupa!
marfa domnle', plastic "calitatea intaia",vb lui nenea Iancu!

Mergi la inceput

in Oradea nu exista asemenea magazin. despre ce magazin vorbesti Histamina din Bucuresti ??

_

Mergi la inceput

desigur.sunt acelea magazine care au afisat 12,13 lei orice lucru.prin rahova, ferentari am vazut si 8 lei orice lucru.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui histamina

desigur.sunt acelea magazine care au afisat 12,13 lei orice lucru.prin rahova, ferentari am vazut si 8 lei orice lucru.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

aahaaa, e vb de marfa made in China, insa la 8 lei sigur nu am vazut decat porcarioare gen sosete,maieuri, deci lucruri mici, nicidecum geci.
si ca tot vorbea lumea de miros, intr-adevar magazinele astea duhnesc a plastic ieftin ceva de speriat.

_

Mergi la inceput

am vazut,insa,nu m-as imbraca niciodata cu asa ceva.ce-i drept, au eticheta,sunt noi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Selene_Bunny spune:

Citat:
citat din mesajul lui szivarvany

Citat:
citat din mesajul lui histamina

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=167651&nm=Sebastian-Minunea-mea

aahaaa, e vb de marfa made in China, insa la 8 lei sigur nu am vazut decat porcarioare gen sosete,maieuri, deci lucruri mici, nicidecum geci.
si ca tot vorbea lumea de miros, intr-adevar magazinele astea duhnesc a plastic ieftin ceva de speriat.

_

Sa vezi ce duhneste incaltamintea...

Blogul meu - de la noi, pentru ei!

Bazar general - fiecare implicare conteaza!

Lucrusoare de vanzare...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Fomalhauti spune:

Eu tot nu am inteles unde sunt magazinele astea despre care vorbiti voi, cu haine bune.

Acu' ce sa zic, eu stau in Berceni. Dar aici, chiar aproape de mine, este un SH cu lucruri urate si vizibil uzate (si miroase, dar nu asta ar fi problema). Chiar si in vitrina (unde se presupune ca pui ce ai "mai de soi") sunt niste tricouri, de firma ce-i drept, dar usor decolorate si deformate.

Am mai intrat in SH, mai ales la inceput, am avut la un moment dat o fusta de acolo, dar apoi nu am mai gasit nimic si nu am mai intrat. Ieri dupa ce am citit subiectul asta, am intrat si eu aici, la noi, dar zau ca nu m-a tentat nimic.

Nu am nicio greata sa port second-hand, nici eu, nici copiii, dar nu gasesc.

Ma mir si de ce povestiti voi cu spalatul cu Vanish. Eu, la unul din copii, cand as zice ca eram la maximul nostru financiar, am cumparat body-uri de la Mothercare. Le-am mai spalat cu Vanish, mai ales cand am inceput diversificarea. La urmatorul copil aratau destul de rau si acum, la fetita, am observat ca unele sunt gaurite. Am cumparat alte body-uri, noi, dar deja nu mai arata bine (astea sunt de la Cora si Real, nu de la Mothercare). Adica, mie body-urile de la Mothercare mi-au tinut cu indulgenta doi copii si ceva iar cele de la supermarket ceva mai putin de un copil. Si folosesc Vanish doar cand chiar e nevoie.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tic_tac spune:

ma imbrac de 10 ani aproape numai de la second, oras de provincie.
aleg numai haine in stare perfecta, probabil sunt noi. unele au si etichete
dar am avut un noroc extraordinar anul trecut, am gasit incaltaminte noua, cu etichete. de la clarks si alte 4 firme mari, piele.

sandale, botine, cizme lungi, pantofi sport eleganti. cu si fara toc, extrem de comode, am cumparat tot ce mi-a picat in mina, pe masura mea.
miros de piele noua, impecabile.
nu am dezinfectat nimic ptr. ca nu era cazul, nici macar probate nu aratau.
ca o comparatie, incaltamintea din magazine arata uneori mult mai probata decit ce am luat de la second.

barbatul meu are peste 100 de camasi de la second
eu si fiica-mea avem o colectie mare de blugi si cele mai bune haine de iarna ale familiei tot de la second.
palarii, fulare, manusi, genti.

uneori am adus ajutoare sa le car acasa, alteori am plecat cu mina goala, dupa noroc si marfa adusa.

Mergi la inceput