Hainele second hand
Raspunsuri - Pagina 14
crystall spune:
Eu cumpar uneori, de muuulti ani, anumite haine de la SH.![]()
E adevarat, trebuie ceva rabdare, dar am gasit haine mult mai frumoase, mai "misto" decat pe la mall-uri
si de mai buna calitate, si care, nici vorba sa se "vada de la o posta" ca ar fi SH. Dar trebuie intr-adevar cautat.
M-am si documentat temeinic despre micoze, boli de piele etc.
1. In primul rand, sunt curatate chimic de catre magazin
2. Acasa - le spal bine - nu, nu e nevoie la 60 sau 90 de grade, si toate acestea sunt suficiente.
Insa am citit despre micozele picioarelor - care sunt foarte pacatoase : rezistente si de lunga durata, asa ca personal, incaltaminte sh ma feresc sa cumpar.
dicirstea spune:
Acum cateva zile, cand am inceput sa citesc subiectul, mi-am facut curaj sa caut in SH-urile laudate produsele de calitate si "ca noi". Am incercat in cele 2 de pe Stefan cel MAre, zona Lizeanu.
Pana acum am avut ceva tentative, dar ma scoteau afara mirosul si modul de expunere, de-a valma.
Acum am rezistat eroic (efectiv ma manca nasul) si am gasit chiar un produs nou, cu eticheta originala, si inca 2 pulovere M&S si NEXT, care, dupa etichetele interioare aratau chiar bine.
Partea proasta e ca dupa ce le-am pus la uscat mi le-a vazut soata si a inceput sa faca clabuci la gura, nici nu i-am spus ca-s din SH cci ca le am de la o cunostinta...pfui, si daca ar sti el cate am luat de la bazar
Azi m-am mai riscat o data, ca o stiu pe patroana unui astfel de magazin, unde stiu ca sunt curatate si calcate...dar sunt si mai scumpe...chiar ma miram cum de le vinde, ca deja gasesti de noi, la reduceri, la preturile alea.
Eram cu copiii dupa mine asa ca nu am stat sa vad mare lucru, dar ma uitam la bijuterii, ca mai face unele "hand made".
Am lasat copiii pe langa intrare, iar in primul minut Matei mi-a spus ca miroase a "gaini".
Si chiar si acum, la culcare, a tinut minte si m-a intrebat "De ce mirosea a gaini acolo, ca nu am vazut niciuna?".
Si ma repet, hainele sunt calcate la dunga, pe umerase...
Asa ca pe mine una m-au pierdut de musteriu, sau, cum mai spun eu...am mai facut o economie![]()
CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin
(21.05.2007) si a lui Theodor Cristian
(03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
alex_andra spune:
di, pe ce parte e SH-ul asta? Venind dinspre Dinamo spre Bucur?
Ca m-ai facut curioasa![]()
dicirstea spune:
De care intrebi? De asta in care am fost azi?
E chiar la 2 pasi de tine
e in spatele sectiei 7 politie.
CAPRA CU 2 IEZI

(03.06.2009)
MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius! ; Sa o ajutam pe Georgi sa mearga ; Manu - papusa fara picioare
alex_andra spune:
Pe bune?:))
in blocul cu sectia 7 am locuit 29 de ani:))
dar nici prin cap nu mi-a trecut vreodata sa intru in sh ala
si cele de la lizeanu? cam pe unde sunt fata de intersectie? Pe stanga, adica pe partea cu Belagio, sau pe dreapta, pe partea cu Mega Image?
dicirstea spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui alex_andra Pe bune?:)) in blocul cu sectia 7 am locuit 29 de ani:)) dar nici prin cap nu mi-a trecut vreodata sa intru in sh ala ![]() si cele de la lizeanu? cam pe unde sunt fata de intersectie? Pe stanga, adica pe partea cu Belagio, sau pe dreapta, pe partea cu Mega Image? BAZAR UMANITAR |
Pe amandoua
Cel de langa Belagio era mai aranjat, dar scump si nimic deosebit, doar ca erau noi, intradevar.
Cel de langa Mega Image era groaznic de ingramadit, la copii nici vorba sa te poti uita...sau nu e pe gustul meu stilul smuls
Aici m-a frapat ceva....nu stiu cum sa spun...a intrat un tip cu un copilus mic de 1.5 ani in brate, copilul purtand un pinguin mai mare ca el, foarte frumos.
Tatal i-a luat pinguinul si i l-a dat fetei de la casa si i-a zis "15 lei". Casiera i-a spus sa treaca mai tarziu

.Am avut asa un gust amarrrrrr
CAPRA CU 2 IEZI

(03.06.2009)MINUNEA MEA;www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2, A DOUA MINUNE, MOS CRACIUN 2010
CE AM EU DE OFERIT