FIV in Ungaria 150

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Soroc80...esti un inger in chip de om
Iti multumesc enorm de mult ptr raspunsuri...si de incurajari!Voi incerca sa urmez intocmai sfaturile primite de la tine, de la fete si de la dr!!!
Doamne ajuta acum la analize...apoi mai vedem mai departe.
SI eu sunt o fire puternica, am trecut prin multe, voi trece si prin asta...cu ajutorul lui Dumnezeu!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns soroc80 spune:

ImiMS, si altii au fost ingeri pentru mine, in mod deosebit FloryMA. Cred ca asta e si ideea, sa ne ajutam reciproc astfel incat sa ajungem toate, mai devreme sau mai tarziu la rezultatul pe toate toate il dorim. Iti doresc bafta multa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

corinuka e prea devreme pt teste de pipi acum. de aia se recpmanda beta. stiu o feta care nici cu sarcina confirmata nu a vazut a 2-a liniuta. asa ca relaxaza-te si mai ai putintica rabdare. poti sa incerci beta cu vreo 2 zile inainte de termen daca vrei neaparat.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

qiao nu vreau neaparat! pur si simplu am cedat unor insistente si normal, m-am gandit c-o sa vad dublu...dar acuma mi frica sa fac alt test...ma duc vineri la beta cum mi-a zis Pk si gata!
te pupic! sper ca sunteti bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danylini spune:

salutari la toate fetele, intru cam rarut dar imi sunteti dragi si ma gandesc la voi

Lori, imi pare rau ptr embrionas dar bine ca unul e acolo cu tine si e puternic, inseamna ca va ramane inca vreo 7 luni si ceva, multa putere si bine ca ai descoperit trombofilia bato vina

Cris 25, eu cand am aflat de trombofilie am fost tare fericita ptr ca aveam insfarsit un raspuns ptr sarcinile pierdute si asa pot evita o noua sarcina pierduta, capul sus ca totul are o rezolvare

Qiaobing, Rubi, Gretta, Corinuka- va tin pumnii si ma rog ptr voi sa aveti beta mare, sper ca n-am omis pe nimeni, ca reusitele numai bine ne face si noua la moral si anul asta sa se lase numai cu gravidute...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

danylyni: multumesc.
imiMS: stai linistita ca toate trecem prin starile astea de panica, frica de necunoscut. Inr-adevar conteaza sa fie sotul acolo cu tine, asa cum a zis soroco80. Pe ine m-a ajutat foarte mult desi la punctie si mai ales la embriotransfer el avea mai multe emotii ca mine
Intr-adevar din cauza hormonilor treci prin niste stari care nu le poti controla, de ex imi venea sa plang si plangeam dar asa din senin dupa care imi spuneam ca trebuie sa fiu zambitoare ca asa a zis Zadori sa gandesc pozitiv, sa zambesc! Dar trec si astea. Referitor la injectii primele doua zile mi le-am facut eu injectiile si vreau sa-ti spun ca din cauza fricii si ptr ca concentram foarte tare: o sa ma doara cand bag acum acum intra solutia, o sa ma doara? mi se facea rau, dar de frica dupa care mi l-ea facut sotul meu. Dar daca stai in Szeged mergi la clinica in fiecare zi si iti fac asistentele injectia fara nici o problema. Da in ziu punctiei trebuie sa fie sotul dar eu te-as sfatui sa vina sotul macar cu o zi inainte la Szeged, sa se odihneasca caci sa stii ca si ptr ei e traumatizant, dupa cum spunea Zadori: noua ne e frica de punctie , barbatilor le e frica de spermograma. Sa iei in calcul toate aceste lucruri. Noua Zadori ne-a trasat exact ce sa facem si cum, tot ce iti zic de la el stiu.
Bafta multa
QiaoBing: chiar daca ai avut embriotransferul mai repede cu o zi ca mine asta inseamna ca vom deveni mamici in aceeasi zi, nu? DOMAMNE AJUTA
va pup pe toate si multa bafta la toata lumea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mari spune:

Buna fetelor!
Corinuka si eu cred ca e f devreme pt test am facut si eu dar cu 2 zile inainte de beta si abia s-a aratat a doua liniuta desi am avut beta mare mai e un pic.
ImiMS sa sti ca Soroc are dreptate e cam greu sa stai singura si eu am plecat singura la Budapesta dar am avut noroc vorbind pe acest forum ca Samira si Lorena au fost acolo poate ai si tu acelasi noroc si te imprietenesti cu cineva daca nu se poate altfel.
Qiaobing,Rubi,Gretta sa dea Dzeu sa vedem numai valori mari de beta toate fetele o zi buna

Mergi la inceput

Gretta ... daca avem rabdare pana atunci Cum te mai simti azi ?

sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

QiaoBing: Trebuie sa avem rabdare! In felul acesta ne si stresam, stresam si embrionasii si ne mai si facem si noua rau. Vreau sa-ti spun ca eu nu am de gand sa-mi fac mai repede de 3 febr analiza de sange.
Azi ma simt mai bine, dupa diareea de ieri...... De dimineata eram constipata apoi am mancat un pachet intreg de 250 gr de prune uscate si ce crezi dupa cateva ore cine era toata uda la toaleta? EU uf doamne ca nici cum nu e bine! Mi-era frica... vai. azi am fost normal ma simt un pic ametita dupa atatea zile de stat in pat avand in vedere ca nu sunt obisnuita sa stau in pat si parca simt ceva parca m-ar durea dar cred ca de fapt sunt un pic stresata ca trebuie sa-l sun pe Zadori sa-i spun cum sunt si sunt nerabdatoare sa vad ce zice cam atat!
Tu cum te simti azi?

Mergi la inceput

Gretta nu stiu cum rezisti sa stai asa in pat. eu ma simt ok, ma misc prin casa, ma mai odihnesc pe canapea, iar imi gasesc ceva drumuri de facut ba in bucatarie, ba pe balcon sa ud florile. in sfarsit am avut si eu timp sa le pigulesc pe indelete si sa vorbesc cu ele. Mai pierd timp cu pasarelele, le dau mancare, le fac curat, socializam ... si uite asa trece ziua si ajunge si sotul acasa. Am de la servici niste documentatie de citit, dar pana acum nu am pus mana
eu cu dr nu am de ce sa vorbesc, doar daca intervine ceva deosebit. cu tranzitul am rezolvat-o se pare, mi-am intrat in ritmul normal, a mai trecut si stresul ala mare (o grija tot a ramas)

Mergi la inceput