FIV in Ungaria 150

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Gretta spune:

QiaoBing: Tocmai am vorbit si cu dr meu a zis ca e ok si ca sa-l mai sun joi sa-i spun cum sunt. In rest eu stau pe coltar intinsa la TV, de aceea pot sta. Stii de ani de zile imi doresc sa stau intinsa pe coltar si sa nu fac nimic!!! In restul zilelor sunt cam toata ziua la servici si ma ajunge si pe mine oboseala. Azi am inceput de m-am ridicat mai des. Hai sa te intreb ceva si tu te misti asa incep parca cu frica, ca mine? Sau numai eu am pitici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

asa faceam si eu la inceput. acum am mai prins curaj, dar oricum nu fac miscari bruste, nu ma aplec, ma ridic copacel din pat ajutandu-ma de maini ... am si eu cativa pitici. azi am rasturnat ceva si am stat in genunchi sa strang, nu puteam lasa pana seara cand vine sotul.

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ImiMS spune:

Fetelor, multumesc ca existati...si multumesc din suflet ptr raspunsuri!!! Nici nu stiti cat inseamna ptr mine sa am de la cine intreba, sa am cu cine discuta despre aceasta problema atat de delicata!

Cu statul acolo mai vedem...ce-mi va zice dr...Sa stau doua saptamani va fi dificil si ptr mine, nu sa stam amandoi...Dar,vom vedea la momentul respectiv, sa vedem ce zice si dr!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

corinuka,
in primul rind, Z10 dupa punctie e devreme. Valoarea beta ar trebui sa fie in jur de 15 mUI/ml. Si daca ai o zi-doua intirziere la implantare, esti deja la pragul de 5 mUI/ml.
in al doilea rind, ce test ai facut? Ca daca nu e cu sensibilitatea de 10 mUI/ml, atunci nu aveau cum sa iasa 2 liniute.
Eu nu am gasit teste de sarcina in Ro pe care sa scrie sensibilitatea. Te poti orienta dupa cind se recomanda se fie facut testul
- dupa intirzierea menstruatiei -> ~100 mUI/ml
- cu 4 zile inainte de venirea menstruatiei -> ~10 mUI/ml

Mult curaj si rabdare pina vineri!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

bombi eu am gasit FirstResponse, care detecteaza cu 4 zile inainte

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

Buna fetelor,

Desi nu am facut FIV in Ungaria, urmaresc acest topic.
Bafta fetelor care sunt in asteptarea unui rezultat pozitiv.

Stiu ca s-a mai discutat (aici sau un alt topic, la FIV) despre progesteron injectabil. Trebuie sa-mi cumpar progesteron injectabil, 14 fiole, de 25 mg. M-am tot interesat si am aflat ca in tara nu se gaseste.
Please, ma puteti ajuta cu o idee, un sfat? In Ungaria se gasesc? Se poate comanada online?

Multumesc,

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Citat:
citat din mesajul lui mbadaran

Buna fetelor,

Desi nu am facut FIV in Ungaria, urmaresc acest topic.
Bafta fetelor care sunt in asteptarea unui rezultat pozitiv.

Stiu ca s-a mai discutat (aici sau un alt topic, la FIV) despre progesteron injectabil. Trebuie sa-mi cumpar progesteron injectabil, 14 fiole, de 25 mg. M-am tot interesat si am aflat ca in tara nu se gaseste.
Please, ma puteti ajuta cu o idee, un sfat? In Ungaria se gasesc? Se poate comanada online?

Multumesc,

Mihaela

In Ungaria nu se gaseste progesteron injectabil. Doar in Austria si Germania ( se numeste Proluton) iar in Cehia se numeste Agolutin.
Una dintre fete de pe alt topic si-a comandat de aici: http://prolutondepot-vitaminad3.home.ro

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loretta76 spune:

Mbadaran, poti scrie la fetele de pe topicul de donate, ele merg in Cehia. Poate te poate ajuta careva dintre ele.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mbadaran spune:

Multumesc frumos, Loretta!

Mihaela

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bombi spune:

In Germania nu se mai gaseste de prin 2009.
Se gaseste in Cehia (Agolutin 60 mg), Italia si Austria???? (nu mai gasesc hirtiuta pe care am notat cum se cheama). Si mai ziceau fetele de Turcia.

Qiao, ziceam ca nu am gasit test pe care sa scrie clar ce sensibilitate are - xx mIU/ml.Cu "4 zile inainte" am luat si eu Barza.

Mergi la inceput