FIV in Ungaria 150
Raspunsuri - Pagina 11
mbadaran spune:
Am sunat la cei care au progesteron de vanzare,era un nr de tel pe site-ul indicat de Loretta. Mi-au zis sa iau legatura cu o alta dna, din Galati. Aveti idee daca sunt de incredere? Mai stiti cine a comanadat de pe site-ul respectiv?
Multumesc!
Mihaela
loretta76 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mbadaran Am sunat la cei care au progesteron de vanzare,era un nr de tel pe site-ul indicat de Loretta. Mi-au zis sa iau legatura cu o alta dna, din Galati. Aveti idee daca sunt de incredere? Mai stiti cine a comanadat de pe site-ul respectiv? Multumesc! Mihaela |
Daca imi amintesc bine asa a patit si Anastasia si parca a sunat la o doamna care a ajutat-o cu progesteronul. Din pacate, din cate am citit eu Anastasia are acum ceva probleme, nu stiu daca te-ar putea ajuta ea.
loretta76 spune:
Am gasit ce a scris exact Anastasia, imi salvasem in caz ca voi avea nevoie:
"Acesta e adresa unde gasiti progesterone injectabil – Proluton (se gaseste doar in Austria si Germania) si unde puteti contacta pers:
http://prolutondepot-vitaminad3.home.ro
Acolo gasiti si nr de telefon.
Eu am sunat initial aici, mi s-au dat toate info necesare, singura probl era ca deja toate injectiile au fost vandute rapid, ca e f. mare cererea si urmatoarea comanda ajungea peste 10-11 zile, deci prea tarziu pt mine pt ca am contractiile prea mari si dese.
INSA, am primit de la d-na cu care am vorbit contactul altei pers,cadru medical de asemenea, farmacista. Las aici nr de telefon al d-nei Alina: 0751763752. D-na avea primit stoc nou, asa ca am putut lua cate imi trebuie si peste 2 zile am injectiile. Le-am luat cu 30 lei/fiola de 500 MG."
Mult noroc, sper sa-ti ajute.
mbadaran spune:
Multumesc mult Loretta! Dna pe care trebuie sa o sun se numeste Alina, si este acelasi nr de telefon.
Stiu ca Anastasia trece printr-o perioada mai dificila acum, sa speram ca baieteii mai rezista in culcusul lor inca o perioada.
Multumesc!
Mihaela
bombi spune:
mihaela, ai grija ce doza comanzi.
tu ai zis ca ai nevoie de 25 mg (desi in mod obisnuit se folosesc 50 mg) si in ultimul mesaj se vorbeste de 500 mg...
Am gasit si cum se cheama produsul in Italia: Prontogest 100 mg.
Adrese de cumparat online nu am folosit, eu am cumparat de la farmacie din Cehia.
mbadaran spune:
Multumesc bombi!
Incerc si eu sa ma lamuresc...pe reteta scrie ca trebuie sa fac 50 mg la 2 zile, incepand cu ziua ET.
Am vazut ca pe site-ul respectiv se comercializeaza PROLUTON DEPOT, de 500 mg.
Mihaela
samira33 spune:
mihaela,este mult prea mare cel de 500 daca tu ai prescris de 50 la 2 zile.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
zapp spune:
Salutare tuturor!
Pe cele mai multe dintre voi nu va cunosc, nu am mai intrat de f mult timp pe forum. Va tin pumnii si va doresc multa rabdare si putere si sa reusiti sa va vedeti copiii atat de asteptati!
Samira, imi pare foarte rau! Nu imi gasessc cuvintele sa spun cat de rau imi pare. Tu esti o enigma, eu nu am inteles niciodata de ce nu iese la tine...Poate ar fi bine sa schimbi ceva, poate schimbi norocul. Stii ca mie Kovacs mi-a adus bucuria de a fi mama a doi copii si il consier un dr f bun, dar cine stie, poate ii scapa ceva?!
Am vazut-o pe Miha3 pe care o pup! Am intrat asa, sa mai vad ce se mai intampla si iaca pozna: Miha are o fetita!!!! Felicitari si multa sanatate.(si pe fetita mea o cheama tot Ana).
Balantei ii transmit un pupic special si ii tin pumnii sa fie bine pana la capat! Te astept in parc!
Va imbratisez pe toate, dragele mele luptatoare!
samira33 spune:
zap,asa este...PK este un medic exceptional...insa nu pentru mine,se pare.
cred ca si-a impus o limita peste care nu este dispus sa treaca si mai cred ca problema mea incepe acolo unde se sfarseste limita lui.
pot sa-i reprosez doar rigiditatea,lipsa de curaj in cazul meu-pentru ca nu-mi permit sa fac generalizari.
desi am schimbat o groaza de mailuri de la inceputul anului si discutia parea ca se indreapta in directia buna...in final m-am izbit de rigiditatea lui ca de un zid...pur si simplu nu mi-a dat niciun fir de care sa ma pot agata sa merg mai departe cu el.
desi mi-am aratat disponibilitatea de a merge mai departe impreuna in ciuda atator incercari esuate sub "conducerea" sa...de la el nu am primit decat insistenta de a merge pe acelasi protocol lung-cu care nu am obtinut rezultate ametitoare si fara altceva care sa vina in ajutor problemei mele de implantare
pacat...sincer va spun ca-mi pare foarte rau...as fi mers mai departe cu el ,fara doar si poate daca as fi vazut cea mai mica deschidere din partea lui.
as avea multe de povestit din discutiile noastre insa nu vreau sa ocup spatiu topicului poate degeaba.
cert este ca m-am indreptat spre Turcia pentru urmatoarea procedura,pe 25 Aprilie am consultatii preliminare la 2 clinici din Istanbul,mi-am cumparat deja si biletul de avion
si ce ma descumpaneste foarte tare in a intelege pozitia si atitudinea lui PK este faptul ca cei 2 medici turci au o parere asemenatoare insa total diferita de a lui PK.
hai ca m-am lungit.
cu toate ca sunt "amarata" ca nu am putut ajunge la un consens cu PK...totusi am sa-l recomand ca pe un medic exceptional oricui.
dincolo de faptul ca nu m-a nimerit pe mine...e un medic pe cinste.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
3 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
urmeaza FIV4... in toamna
Cris_25 spune:
Samira, cred ca pe tine te-am vazut cel mai des discutand despre diferenta dintre protocoale ... Daca o sa ai timp, imi spui si mie pe scurt care e diferenta intre ele ... din punctul de vedere al pacientei (nu al duratei) ... si de ce crezi ca unul ar putea fi mai potrivit in unele cazuri decat altul ... sper ca nu cer prea mult ...
Pupici
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota