FIV in Ungaria 150
Raspunsuri - Pagina 7
Cris_25 spune:
Se spune ca bananele constipa ... dar de fapt, cred ca depinde de la persoana la persoana.
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
lorenaflore spune:
Buna fetelor,
eu sunt in spital de peste 2 sapt. am avut sangerari masive si s-au descoperit 2 hematoame. m-au trecut pe clexane si pe aspenter, intre timp am facut si profilul de trombofilie si mi-a iesit risc genetic de tromboza - mutatia HETEROZIGOTA A MTHFR C6777 T.
eco fac din 2 in doua zile, unul din hematoame s-a eliminat si unul statea acolo nemiscat, abia acum dupa 2 sapt da semne de eliminare. erau 2 posibilitati, ori se elimina ori se resoarbe (resorbirea se face forte lent, iar eliminarea presupune sangerare ...) ma rog la Dumnezeu sa aiba grija de puiul meu care pana acum se dezvolta foarte bine, ca a mai ramas doar unul langa hematomul care s-a eliminat, celalalt s-a oprit in evolutie, a fost sufocat de hematom.
cam asta despre mine!
azi l-am vazut pe puiutul meu, la eco, cum misca!
fetelor, imi pare rau imi e greu sa va urmaresc, dar promit ca ma revansez. va pup si va iubesc pe toate si sunt alatuti de voi in demersurile pe care le faceti!
LORI
Cris_25 spune:
Lori, ma bucur enorm ca vii cu vesti bune ... azi chiar m-am gandit la tine si-mi statea pe limba sa intreb daca mai sunt vesti, dar m-am gandit eu ca o sa intri sa ne tii la curent cand poti. Ma bucur ca esti bine. Pup bebe mic si viitoarea mamica!
Fete dragi, eu azi am primit rezultate la trombofilii ... si, dupa cum se vede in semnatura, nu e tocmai roz Stiti ca eram eu stresata ca toata lumea care face analizele astea isi gaseste ceva hiba ... uite ca n-am scapat . Am inceput deja sa citesc una alta ... de 3 ore tot cu nasu in calculator... Deoamdata nu inteleg mare lucru, dar mai insist! Fetele din Cj ... care mai au pb cu trombo ... la ce hematolog mergeti? Sau cum se procedeaza? Cine trebuie sa prescrie un tratament?
Inca o intrebare scurta si va las ... cat e de scump Clexane? Se gaseste in RO?
Gena MTHFR Mutatia 677 C>T Heterozigota
Gena PAI Mutatia -844G Homozigota
QiaoBing spune:
Cris Nu stiu daca ai apucat sa intri si pe topicul cu Trombofilia. Clexane se gaseste, mai avea perioada cand disparea de pe piata, dar eu nu am avut probleme pana acum. Pretul e in functie de concentratie, daaar daca ai scrisoare medicala de la medicul hematolog sau ginecolog, te duci cu ea la medicul de familie si iei reteta compensata - 50% pt negravide si 100% pt gravide.
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
adriana_mari spune:
Lorena ma bucur ca puiul tau e bine ma pt voi va pup
Cris 25 cred ca e mai bine ca ai descoperit din timp mult succes
QiaoBing spune:
Gretta
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
rubia spune:
Cris 25 sa-ti raspund intai tie:si eu am aceleasi mutatii MTHFR si PAI 4G/5G homozigot si dr Avram hematolog la Medcenter mi-a zis ca eu fara Clexane nu duc o sarcina,fie ea obtinuta natural sau FIV.Asa ca daca FIV-ul anterior am facut Clexane ca un compromis,acum dupa ce am nascut fata am aprofundat analizele(PAI + altele) si am descoperit in sfarsit cauza esecurilor mele in a obtine o sarcina.(eu am mai avut teste pozitive-obtinute natural-dar dupa 5-7zile sangeram si dr ii zicea avort menstrual)
Acum revin la ale mele...am avut azi FET-ul si am 2 bebei la purtator astia am supravietuit din cei 4 omuleti de zapada ai nostri.Sper sa fie bine .
Astept beta mare de la fetele care sunt la rand.
Eu ma testez pe 4 feb-asta daca am rabdare 12 zile ca la FIV-ul anterior in Z8 am facut primul Bhcg