FIV in Ungaria 150
Raspunsuri - Pagina 6
soroc80 spune:
Gretta. Este normal ceea ce simti. Eu dupa ET o perioada buna m-am simtit balonata si simteam ca parca ma trage ceva in jos. Dar stai linistita, senzatia va trece cu timpul, este de la hormoni. Bea multa, multa apa, cred ca ti-a zis Zadori. Bafta multa la rezultat.
soroc80 spune:
Da ImiMS. Am facut FIV cu dr. Zadori in octombrie 2011. Acum am 4 luni de sarcina si se pare ca va fi fetita. Ce sa-ti zic? Acum cand ma uit in urma mi se pare ca totul a decurs perfect, dar la momentul respectiv a fost mult stres. Oricum ai toata increderea in Zadori pt. ca e un dr. si un om cum rar gasesti. Detalii nu stiu ce sa-ti zic. Intreaba-ma si-ti zic ce si cum.
Stiind prin ce treci nu pot sa-ti doresc tie si tuturor celor care trec prin ce am trecut si eu decat sa dea D-zeu sa vi se intample minunea, si daca se poate si din prima e ideal.
Astept intrebari daca ai curiozitati.
ImiMS spune:
Wooow...felicitari Soroc80!!!!!!!!!!
Pai...am o mie de intrebari!
Deci: - ce varsta ai?
- prin ce ai trecut inainte de FIV? ( IA, operatii, etc )
- din ce cauza n-ai ramas gravida natural si de cat timp incercati?
Scz...dar vreau sa vad eu cam pe unde ma integrez, printre povestile voastre...
- ai stat la Szeged in timpul intervetiei? DAca da...unde, cate zile? care sunt preturile de cazare?
- cam la ce pret a ajuns tot FIV-ul?
- care au fost pasii pe care i-ai urmat, din momentul in care v-a dat unda verde la FIV?...si cam cat timp a durat totul, cu tratamente si interventie...
Cam atat ptr acum...Adevarul e ca mi-e cam frica de toata treaba asta...si mai ales de un nou esec...De asta va zapacesc de cap pe aici...
Dar daca deranjez sau pun intrebari incomode, va rog sa-mi dati peste nas...sa-mi revin
Gretta spune:
imiMS:multumesc de incurajari.Ti-ai activat PM-ul? Orice intrebari ai iti raspund cu placere.
soroco80: multumesc ptr urari. Cat timp ai stat acasa? Acum sunt un pic stresata ca sunt constipata si mi-e si frica sa merg la toaleta. Ai avut probleme de genul asta? Iti multumesc inca o data ca mi-ai scris, sa stii ca tare mult m-a ajutat in ziua cu embriotransferul.
Multumesc tuturor fetelor ptr incurajari.
pe toate
Gretta spune:
imiMS: da-mi adresa ta de email. Si nu te stresa ca nu te ajuti daca esti stresata. Vorbesc din experienta. De aceea si pe aceasta cale imi multumesc lui soroco80 ptr sfaturi caci asa de linistita am intrat in sala la embriotransfer!
ImiMS spune:
Nu stiu daca mi l-am activat sau nu PM-ul...am tot umblat la setari la profil...dar nu stiu daca am si rezolvat ceva!
Adresa mea de e-mail si mess este: benyovszki79@yahoo.com!
Si...va multumesc inca o data ptr sfaturi fetelor!!!
QiaoBing spune:
Gretta si eu avut acelasi stres cu constipatia. eu nu am problema asta de regula, dar acum pt ca stiam ca nu trebuie sa ma constip, fix asta s-a intamplat. am incercat sa beau la trezire un pahar cu apa, dupa ce luam o lingurita de miere, am mancat mere, am baut ceai cald, am mancat iaurt ... neuronul insa era mult mai puternic. fetele m-au sfatuit cu prune, compot de prune etc. nu a mai fost nevoie. intre timp am gasit niste bomboane cu fructe in casa care dau rezultatul scontat ... sau cel putin eu zic ca e de la ele. pap o bomboana dimineata dupa paharul cu apa si gata. noroc ca nu ma deranjez usor la stomac, ca la cate am incercat in prima zi dupa et riscam sa cad in extrema cealalta, care nici ea nu e recomndata.
Ai grija sa bei multe lichide si sa mananci fructe (nu banane).
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
aristica spune:
qiao bananele ce au?
PAI-1 844 heterozigot,MTHFR 1298 A>C heterozigot, endometrioza, sot cu OATS severa, 3 FIVcu ICSI+1 crio-et nereusite
"Niciodata sa nu mergi la un doctor caruia i-au murit plantele din birou !"