FIV in Ungaria 150
Raspunsuri - Pagina 5
olimpiadobre spune:
M-am uitat din nou la schema de la ultimul fiv. In ziua punctiei mi s-a indicat sa iau Utrogestan per oral ,iar in ziua embriotransferului i.vag ,dupa procedura. In restul timpului nu l-am luat oral bineinteles.
_Irene_ spune:
olimpiadobre: e posibil sa ne intersectam pe drum; cel putin eu sper sa plecam spre casa pe 8 sau 9 febr. Oricum, multa bafta! Sa fie cu noroc de data asta!
3 IA si un 1 FIV nereusite in tara
_Irene_ spune:
Fetelor, voi ati folosit adaptor pentru seringa cand v-ati pregatit injectiile? Am vazut intr-un filmulet pe net si mi se pare foarte practic. Stiti cumva daca se gaseste si pe la noi?
Eu pana azi nu m-am interesat pt ca Menopur-ul pe care l-am cumparat are solventul in fiola si nu in flacon ca cel in care se gaseste praful de Menopur. Dar acum mi-am dat seama ca il pot folosi dupa ce trag solventul din fiola ca sa il amestec cu praful din cele 3 flacoane si mi-ar usura mult munca; cel putin asa imi imaginez eu, mai ales ca ma streseaza problema prepararii injectiilor.
La primul FIV nu am avut decat cate un flacon de Diphereline pe zi si tot mi se parea un chin, din cauza ca intra mai mereu si aer in seringa si exista riscul sa tasneasca cu tot cu preparatul injectabil, ceea ce mi s-a si intamplat de vreo 2 ori. Noroc ca am mai avut cateva flacoane de rezerva si ca faza s-a intamplat in ultimele zile (culmea, cand ar fi trebuit sa am deja experienta!), asa ca nu am avut prea mult timp sa ma stresez.
olimpiadobre spune:
Merci,Irene! Bafta si tie! Mi-ar fi placut sa ne suprapunem mai multe zile. Era mai placut daca mai eram cu altcineva din Romania.
Tu practic cand pleci la Budapesta?
_Irene_ spune:
olimpiadobre: pe 26 ian plecam spre Budapesta; pe 27 am eco de ziua 6. Si mie mi-ar fi placut, ar fi trecut timpul altfel; oricum o sa incerc sa profit de timpul cat o sa stau in Budapesta sa ma relaxez si sa ma detasez de toate grijile marunte care nu-mi dau pace in viata de zi cu zi. In general am remarcat ca si atunci cand plec din Bucuresti parca dispar dintr-o data toate problemele, nu ma mai gadesc la ele, nu le mai dau importanta. Sper sa se intample la fel si acum.
jaguar spune:
Buna fetelor
Ce mai faceti? cam liniste pe aici,,
Lori, cum mai sunteti?
Ioana, Adriana
Corinuk poopp closcuta cu pui cum esti?
Abea astept sa ne dai vestea cu betaa maareee.
Ai grija de tine si buburuze, sa le faci mari
Qiaoo, felicitari ptr 4 puiuti, sa se lipeasca macar 1-2 de mami
Samirutzu am raspuns,,
Lylyshor ce mai faci?
Irene, Olimpia bafta multa!
o seara faina sa aveti
Gretta spune:
Buna din nou,
M-am intors de la embriotransfer, sunt bine si acum stau in pat. Intr-adevar nu m-a durut, dar am simtit si dupa m-austurat un pic. Acum ma cam doare un pic cand ma ridic sau cand ma asez dar nu tot timpul. La voi cum a fost?
Sfaturi legate de aceasta perioada de stat acasa in pat aveti?
ioana3110 spune:
jaguar- merci mult.
Gretta - eu cred ca te dor ovarele ca altceva nu are ce sa te doara.
Irene, olimpia - bafta mare fetelor. Sa ne scrieti si de acolo si sa ne tineti la curent. este internet cafe la Mamuth mall in caz de nevoie
Fetelor, eu va pup si va tin pumnii. Saptamana asta voi lipsi caci trebuie sa plec in Italia la o intalnire cu colegii din celelalte tari, asa ca sper sa umpleti forulul de vesti bune pana ma intorc.
Va pup tare!
Lori, pe tine vreu sa te gasesc refacuta complet :-)
QiaoBing spune:
Gretta sa fie cu lipici ! Cati puiuti ai luat cu tine ?
Si pe mine m-au intepat ovarele, in prima zi am mers cocosata pt ca eram si balonata si aveam niste crampe, dar usor-usor au disparut.
Eu am facut ET vineri, sunt doar cu catva zile inaintea ta asa ca mari sfaturi nu am
Lori tu ce mai faci ? Misca si tu un degetel (pe tastatura) sa vedem ca esti bine
ioana sa fii cuminte !
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
ImiMS spune:
Buna dimineata fetelor, o saptamana frumoasa va doresc!
Felicitari Grettaptr ET...cand ai timp poate povestim putin,sa-mi mai dai niste detalii...