FIV in Ungaria 150

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns _Irene_ spune:

Aveti idee dupa eco de ziua 6 la ce interval se fac urmatoarele monitorizari cu PK si cam cate ar mai fi pana la punctie? Sau difera in functie de cum evolueaza lucrurile?

3 IA si un 1 FIV nereusite in tara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tannoo25 spune:

Citat:
citat din mesajul lui _Irene_

Aveti idee dupa eco de ziua 6 la ce interval se fac urmatoarele monitorizari cu PK si cam cate ar mai fi pana la punctie? Sau difera in functie de cum evolueaza lucrurile?

difera de la caz la caz;
la nevasta-mea au fost monitorizari din 2 in 2 zile;

Mergi la inceput

Gretta: imi amintesc ca am avut si eu aceeasi dilema la primul FIV si dr mi-a spus sa-mi pun utrogestan si in ziua ET

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adriana_mari spune:

Gretta eu am inceput Utrogestanul in aceeasi zi cu embriotransferul dar dupa nu inainte
Irene in general te cheama din 2 in 2 zile la monitorizare asa ne-a chemat pe noi si am fost 3 in acelasi timp

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

Gretta eu am inceput utrogestanul dupa punctie si nu am pus in dimineata zilei cu ET, am reluat imediat dupa ET. astea au fost indicatiile, dar eu nu am facut in ungaria, am doar fete dragi aici

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Buna,
Corinuka,Qiao felicitari si va asteptam bu beta mare!
Eu am inghitit Utrogestanul in ziua embriotransferului. Se paote lua si oral.
Va pup.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns QiaoBing spune:

olimpiadobre se poat lua si oral, dar trece prin ficat, il metabolizeaza si nu mai are acelasi efect, de asta ne distram cu el pe alta intrare

---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita

Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)

Mergi la inceput

olimpiadobre: nu stiu daca ai vazut ca ti-am raspuns la intrebarea legata de cazare in cap. 149 (pag. 17) si te intrebam si eu acelasi lucru.
Intre timp ai aflat data exacta pt eco de ziua 6?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns corinuka_g spune:

salutari si de la noi!
gretta nu ne-ai spus cate ovo ai avut sau cati embrionasi...bafta si sa fie lipiciosi!
qiao felicitari pentru puiuti!!! sa fie lipiciosi tare-tare si sa stea cuminti in burtica 9 luni!
irene eu am fost la consultatia de ziua 6 in 4 ianuarie si am mai fost in 7 si in 10...apoi la punctie, peste inca 3 zile...se poate sa te cheme la 2 zile sau la 3, ca pe mine...
olimpia tu cand incepi tratamentul?
eu sunt ok, m-am obisnuit cu jena de prin burtica, cred ca cei mici se culcusesc
va pupic

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olimpiadobre spune:

Qiao,asta stiu cu metabolizarea in ficat... Ideea era ca doar in ziua embriotransferului se poate lua oral ,sau in caz de sangerare se recomanda la fel. Am facut 5 fiv-uri si asta a fost indicatia. Spuneam si eu din experienta mea... nu e musai sa faca cineva asa.
Irene, merci de raspuns (am vazut ca mi-ai raspuns). Eu am analizat
ofertele si mi-am facut rezervare la Koral. Pe 8 feb. voi ajunge la Budapesta.

Mergi la inceput