FIV in Ungaria 150
Raspunsuri - Pagina 20
Gretta spune:
Eu as fii interesata sa stiu cat ar costa nu beta? Si in cat timp primesti rezultatul?
mara72 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mona19 Pentru fetele de pe la Cluj: Stiti unde as putea sa-mi fac testul Bhcg si Progesteronul cu rezultat in aceasi zi, mai exact in cateva ore???? Si daca da, cam cat costa in regim de urgenta. Nu de alta dar oscilez intre Cluj si Budapesta. Sa vad de unde ies cheltuieli mai mici. La Budapesta am inteles de la doctor ca sunt gratis si m-ar costa strict numai drumul, iar rezultatul in 1-2 ore. PA! PA! |
La Cluj poti face testul la Synevo iar rezultatul il ai in aceeasi zi ( de regula dupa ora 13,00 daca ai facut testul dimineata).Iti pot trimite rezultatul si pe mail sau fax , nu e necesar sa te deplasezi la clinica. Poti obtine mai multe informatii de pe site sau daca suni la ei . La Cluj au mai multe laboratoare (vreo 3 din cate stiu eu), unul in incinta Oncologiei, unul pe str. Motilor langa Primarie si unul pe str. Primaverii. Nu stiu sa iti zic nimic de preturi, ultima data era in jur de 30 de lei beta si cam tot atat progesteronul. Multa bafta
samira33 spune:
mai mult de 80 de lei nu au cum sa coste cele 2 analize cumulate.
rezultatul se primeste in aceeasi zi,in general.
la PK eu nu am auzit sa fie gratuite aceste analize...poate pentru unguroaice,dar pentru noi,celelalte, chiar nu am auzit.
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
mona19 spune:
La transferul din 18 ianuarie cand l-am intrebat pe PK daca putem face BHCG la ei, ne-a confirmat ca da. Trebuia sa-l facem miercuri, dar fiindca sotul este de servici, PK ne-a zis ca putem sa-l facem si marti. Ne-a zis sa venim in jurul orelor 10-11, daca totul este OK pana atunci. Daca apar probleme (sangerari), sa-i scriem neaparat. L-am intrebat cat ne costa BHCG-ul. Ne-a raspuns ca este gratuit. Eu il cred pe PK, pentru ca acest lucru ar fi de fapt o prima confirmare sau nu a sarcinii, ceea ce sa stiti ca si pe ei ii intereseaza. Sau poate ca o fi fost un bonus. Nu stiu ce sa zic. Despre progesteron nu stiu sigur.
mona19 spune:
O sa sun maine la Synevo. Apoi ma hotarasc: Cluj sau Budapesta. Oricum daca e asa cum ziceti, cu rezultat in jur de ora 13, atunci voi inclina balanta spre Cluj. Nu mai deranjez si alte persoane pe ziua de marti.
Progesteronul stiu ca mi l-a cerut la primul FIV, si cred ca si acum. Nu mai stiu, ca am avut ceva emotii atunci inainte de transfer. FET-ul l-am facut pe ciclu natural, si sincer pana in ziua transferului imi puneam tot felul de intrebari de genul: Va rezista cel putin un embrionas pentru transfer? Endometrul meu va fi bun in ziua transferului? Ce se va intampla cu ovulul pe care l-a vazut PK la ultrasunetul din 11 ianuarie? Si multe altele.
olimpiadobre spune:
Aadina,da am hierplazie de endometru . Povestea mea e mai lunga. Iti voi spune esentialul in legatura cu ce te intereseza despre experienta mea. Am facut doua histeroscopii: una in 2009 inaintea unu fiv si am primit acest diagnostic,mi-a scos si un polip si mi-a facut biopsie care a iesit bine,cea de-a doua in noiembrie 2011 la recomandarea unui medic ce face fiv si rezultatul a fost acelasi, mi-a spus ca endometrunu nu era propice implantarii. Am luat Duphaston , nu la indicatia lui ci din ce am citit eu. Nu mi-a facut biopsie de data asta( nu stiu de ce, adica nu mi-a trimis tesut la anatomie patologica).
Cu rezultatele astea am fost la PK la Budapesta si nu a facut referire la endometru meu. Parerea mea este ca hiperplazia dauneaza implantarii ,dar in urma histeroscopiei sa fie curatat tesutul"prost" si sa nu se refaca asa de repede. Eu incep fiv-ul acum si chiar vroiam sa-l fac la inceputul lui ianuareie pentru a trece cat mai putin timp de la histeroscopie.
Am citit ca in hiperplazie se da Duphaston(10 zile pe luna) daca vrei sa concepi sau anticonceptionale daca nu vrei sa concepi.Daca ai alte informatii te rog sa le spui.
aadina spune:
Mutumesc Olimpia pt raspuns. Mai multe nu stiu nici eu despre asta. Medicul care mi-a facut histeroscopia mi-a zis ca nu e grav, si sa iau 1 luna duphaston, apoi la Sibiu, (acolo voi face urmatorul fiv ), mi-au zis sa iau duphaston 3 luni. Aceste 3 luni tocmai le-am incheiat. Rezultatul l-am trimis si la Viena,(acolo am facut 2 fivuri), iar exprimarea lor a fost ca bine ca am descoperit o posibila cauza a esecului de la fiv2
ImiMS spune:
Buna dimineata fetelor...o saptamana frumoasa va doresc!
Gretta, Quiao...va tin pumnii sa vedeti si voi cat de curand rezultatul mult asteptat!!!
Saptamana asta imi iasa si mie analizele...sunt foarte curioasa ce si cum...Apoi il sun si eu pe Zadori,sa ma programez la el, in vederea demararii procedurii de FIV!