FIV in Ungaria 150
Raspunsuri - Pagina 19
ioana3110 spune:
corinuka, daca ai dureri ia cate un no spa. In general nu e bine sa stai cu durere. Si inca ceva ca mie mi-a spus Daniela Rotaru care, apropos, e o super doctorita si ti-o recomand- mi-a zis sa iau Magneziu forte cu B6 romanesc - 1 pe zi. Ajuta mult uterul. Si intradevar asa e.
Irene- chiar ai premise foarte bune. Bafta maxima si tinem pumnii!
Gretta, Qiao
Lori, cum esti?
mona19 spune:
Multumesc mult de urari, dar sper sa nu ajung la al 2 lea FIV.
La FIV-ul care l-am facut anul trecut in toamna, am avut si ceva rezerve (6 embrionasi) pe care le-am pus la conservat pe iarna. Trebuia sa incep procedura pentru FET in decembrie. Dar cum au intervenit niste probleme medicale, am inceput aceasta procedura in luna ianuarie. La Budapesta am fost pe 11 ianuarie la un ultrasunet, iar pe 18 ianuarie, pentru transfer. Tin sa anunt ca din cei 6 embrionasi, doar 3 au supravietuit frigului de afara si au fost instalati la purtator. Marti trebuie sa fac si eu testul. Nu stiu daca am mari sperante, pentru ca ma gandesc ca la FET sansele sunt mult mai mici.
Corinuk:Felicitari si sa duci sarcina pana la capat!!!!! Mi se pare ca tu ai facut transfer cu 2 zile inaintea mea? Unde ai facut testul in Cluj? In cat timp ti-au dat rezultatul? Nu de alta dar eu am o patanie foarte, foarte urata despre primul test BHCG de la primul FIV ( de care nici nu mai vreau sa-mi amintesc). As vrea sa stiu daca in Cluj exista vreo clinica care iti da rezultatul in aceeasi zi si cat costa daca cer acest test in regim de urgenta.
Va doresc o zi faina in continuare si mult, mult noroc in continuare tuturor aspirantelor si celor care ati reusit!!!!!!!
mona19 spune:
Irene: Nu te stresa, ca stii bine ca stresul strica la calitatea si frumusetea foliculasilor si a endometrului!
Qiao: Tu cand faci testul? Tin pumnii pentru un Beta mare si frumos!!! P.S. Din ce-am citit eu printre forumuri, am inteles ca suntem
Gretta: Bafta multa!!!!!!!!!!!!!!!!!
Gretta spune:
ioana3110 : eu iau magne B6 dinainte de punctie. Asa mi-a zis Zadori.
Multumesc de incurajari
corinuka:si eu si Qiao trebuie sa ne facem beta in e febr, asa e Qiao?
irene: iti dam aripi caci noi ne simtim bine
Te-as sfatui sa nu te mai stresezi acum caci nu prea ai de ce. Stresul meu cel mare era ca mi-era frica de anestezia generala. Dar sa stii ca in ziua punctiei m-am dus foarte relaxata, bine pe cat posibil. Intr-adevar asa am si fost sfatuita sa merg linistita in sala de operatii. Vei vedea ca totul va fi bine. Sa-ti duci cu tine o sticla de apa si ceva de mancare, e posibil dupa ce te trezesti sa-ti fie foame si sete. eu am avut la mine doar cornuri simple si apa. Sa tii cont de ce iti zice Dr, referitor la ora dupa care nu mai ai voie sa mananci si sa bei apa cu o zi inainte de punctie.
samira33 spune:
hello girls
la Buda nu e nevoie sa te cari cu mancare si apa dupa tine la punctie.
toate femeile primesc la discretie ceai cald de fructe ,biscuiti dulci si covrigei sarati in sala de recupereare, cat stau cele 2 ore pana coboara sa vb cu medicul.
desi sunt covrigei brezel obisnuiti si biscuiti "populari" mereu mi s-au parut cea mai buna mancare din lume
o zi buna tuturor
3 sarcini extrauterine
FVL pozitiv,heterozigot-gena1691A
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
samira33 spune:
mona,dar ti-au inghetat toti embrionii pe o lama???
ca 6 sunt multi si ar fi trebuit congelati cate 3,parerea mea.
Doamne-ajuta sa reusesti.
E adevarat ca sansele de reusita sunt mai reduse putin in cazul Fet-urilor,insa trebuie sa crezi in sansa ta...cine-stie???poate sansa ta e un fulgusor cristalin.
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
QiaoBing spune:
mona iti tin pumnii. sa stii ca eu am un nepotel de 6 luni care a fost un omulet de zapada. Cumnata mea nu a reusit la 3 FIV-uri, abia la FET.
fetelor, mie mi-a fost greata dupa anestezie. am mancat ceva abia cand am ajuns acasa si am dat imediat la boboci.
Gretta februarie
---------------------------------------------
MTHFR A1298C, PAI-1 675 4G, PAI-1 844G Heterozigote, TSH sub limita
sarcini obtinute natural 2000 - extrauterina cu pierdere de trompa, 2007 - chiuretaj terapeutic la recomandarea dr, 2010 - sarcina oprita in evolutie 6-7s, tratament cu Clexane 0,4 1/zi in s6
IA mai 2011 Medlife - nereusita
Copiii vostri nu sunt copiii vostri. Ei sunt fii si fiicele dorului Vietii de ea insasi indragostita. Ei vin prin voi, dar nu din voi. Si, desi sunt cu voi, ei nu sunt ai vostri. Puteti sa le dati dragostea, nu insa si gandurile voastre, Fiindca ei au gandurile lor, Le puteti gazdui trupul dar nu si sufletul, Fiindca sufletele lor locuiesc in casa zilei de maine, pe care voi nici chiar in vis nu o puteti cunoaste. Putei nazui sa fiti ca ei, dar nu cautati sa ii faceti asemenea voua, Pentru ca viata nu merge inapoi, nici nu zaboveste in ziua de ieri" (Kahlil Gibran)
Gretta spune:
QuioaBing: Suntem aproapeeeeeeeeeee
Apropo cand iti faci beta trebuie analiza facuta pe stomacul gol si se merge dimineata?
samira33 spune:
gretta,Bghg se poate face in orice moment al zilei.
si chiar si cu burta plina...ce,daca ai burta plina nu mai iese hormonul de sarcina din sange???
3 sarcini extrauterine
4 FIV-uri nereusite
2 FET-uri nereusite
FIV5 olacak
mona19 spune:
Samira: Sincer nu stiu cum i-a inghetat, pe cate lame, ca nici nu cred ca m-a interesat acest lucru. Programarea la prima consultatie ne-a facut-o un coleg de-al sotului, in ianuarie anul trecut. Sotia acestuia pe atunci era gravida in urma unui FIV 2 cu PK. Astazi sunt posesorii unei fetite superbe de vreo 8-9 luni. Comunicarea cu PK am realizat-o de fiecare data prin mail-ul lor, ei traducandu-mi de fiecare data din/in maghiara. De fiecare data la Budapesta am facut drum dus-intors in aceeasi zi, inclusiv la transfer. Mai mult acest coleg a venit aproape de fiecare data cu noi la Budapesta pe post de traducator si uneori chiar si de sofer. Oricum le multumesc mult de tot!!!
Sa stii ca si eu aveam de multe ori intrebari pentru PK. Insa colegul sotului mi-a zis sa merg pe mana lui PK ca stie el ce face. Si intr-adevar, desi nu m-am asteptat, la varsta mea, am avut un rezultat destul de bun.
Pentru fetele de pe la Cluj: Stiti unde as putea sa-mi fac testul Bhcg si Progesteronul cu rezultat in aceasi zi, mai exact in cateva ore???? Si daca da, cam cat costa in regim de urgenta. Nu de alta dar oscilez intre Cluj si Budapesta. Sa vad de unde ies cheltuieli mai mici. La Budapesta am inteles de la doctor ca sunt gratis si m-ar costa strict numai drumul, iar rezultatul in 1-2 ore.
PA! PA!