FIV in Ungaria 150
Raspunsuri - Pagina 18
olimpiadobre spune:
Jaguar,nu m-am razgandit ci oscilez doar(uneori ma gandesc si eu la turci).
M-a bucurat vestea data de corinuka. Eu trebuie sa iau in calcul si varsta (si nu numai).Imi trece repede(hormonii sunt de vina).
ioana3110 spune:
Buna fetelor
tocmai m-am intors si eu din Italia dupa o saptamana grea.
si ma bucur tare pentru corinuk - vezi mai Cori ca iese bine? daca nu te-ai mai stresa atat :-))). La ce doctor mergi in Cluj?
Samira, ma bucur tare ca ai revenit printre noi! Sa stii ca eu consider ca ai o atitudine extrem de fair play fata de PK. Mi se pare ca e foarte corect ce spui. Intr-adevar fiecare om si/sau profesionist are o limita. adevarul ca nici eu nu inteleg ce nu functioneaza la tine pentru ca premisele sunt foarte bune teoretic... Si eu zic ca daca ai informatii chiar si despre turci, posteaza si aici ca sunt sigura ca informatiile vor ajuta si alte fete. asa cum ne-ai ajutat pe noi - caci pentru mine cel putin ai fost de aur!
Eu iti doresc Bafta multa multa!
Lori- ma bucur ca sunt semne bune. Suna-ma cand ai timp de pove ca eu nu vreau sa te deranjez.
Adriana - vesti de la eco?
Cybele- Ma bucur tare tare mult pentru fetita lui Toni. Doamne ajuta sa mearga bine. Asteptam cele 3 kg :-)) Spune-i lui Toni ca o asteptam la terenul de joaca pentru copii cu pitica :-)
Pup fetele! Merg sa ma culc ca sunt terminata
Sper ca totul e ok ca sunt cu emotii maxime saptamanile astea...
mona19 spune:
Buna.
Ma primiti si pe mine in club? Va urmaresc mai demult, mai exact de prin septembrie-octombrie cand am facut primul meu FIV la Budapesta. FIV reusit, dar din pacate cu sarcina oprita prin avort prematur la 5 saptamani si 4 zile. Va multumesc tuturor celor care au postat nenumarate informatii. Nici nu stiti cat de mult ma bucur ca existati!
M-am intristat la fiecare esec, postat de voi. In special la cel al Samirei. Esec care sper, din tot sufletul, sa fi fost ultimul pentru ea.
Felicitari!!!!!!!!!!!!!!!! tuturor celor care ati reusit. Multa, multa, multa bafta celor care sunt in focuri sau pe aproape!!!!
adriana_mari spune:
Buna fetelor
Corinuqa felicitari sa dea Dzeu sa fie bine pana la capat.
Sa speram ca anul asta o sa fie un an bun pt cat mai multe aspirante.
Bine ai venit Mona19!Urmatorul fiv sa fie cu bebe la termen!
Eu am eco joi .
Lore cum mai esti?
fetele si va urez un weekend placut!
_Irene_ spune:
Mona_19: esti binevenita, dar iti uram sa nu stai mult si urmatorul fiv sa se finalizeze cu o sarcina dusa la termen si cu bebe sanatos/i!
_
3 IA si un 1 FIV nereusite in tara
corinuka_g spune:
'neata!
ce mai faceti? in ce stadii mai sunteti?
pe mine m-a durut ieri burtika mai rau, am stat doar in pat, d-aia n-am mai intrat...azi e mai bine..
irene felicitari pentru foliculasi! sa fie buni si sanatosi!
ma bucur ca fetita lui tonniro papa si creste! la multe lunite si kg inainte!
jaguar mic si drag ti-am trimis mail!
sper ca mami-vreau e bine!
qiao, gretta pe cand testarea? tinem pumniii!!!!
ioana vreau sa merg la todea cezarin, cel care m-a operat laparo...am auzit doar lucruri bune despre el si inainte si dupa operatie...mi-a spus in fata ca pe infertilitate nu ma poate ajuta, nu e domeniul lui (un dr sincer!) si ma sfatuieste sa incerc un FIV la "cei care stiu sa faca asta", adica in ungaria, n-a vrut sa-mi recomande nici o clinica din ro...uite c-a avut dreptate..
va pupic, o duminica frumoasa!
aadina spune:
Olimpia,am citit intr-o postare mai veche a ta ca ai avea hiperplazie.Asa e? Ti-a explicat cineva care ar fi cauza ei? se poate prinde vreo sarcina daca ai hiperplazie? Ce tratament ai urmat? Ai refacut biopsia, sau nu dispare niciodata?...etc, in general spune-mi, te rog, ce stii tu
Si eu am fost diagnosticata cu hiperplazie simpla. Tratament: duphason 3 luni, 2 pastile pe zi, cate 10 zile. Nu am refacut biopsia, si as vrea sa ma pregatesc pt un nou fiv.
_Irene_ spune:
Multumesc, fetelor. Intr-adevar, farmacia Deli e deschisa si duminica, de fapt au program non-stop, desi pe usa si pe site au alt program afisat. In schimb farmacia de la clinica nu e deschisa duminica, asa ca e bine de stiut.
Foliculii mei au crescut in doua zile cat altii intr-o saptamana (exagerez un pic, dar poate nu e departe de realitate, in unele cazuri).
Ar fi 9 la numar intre 14 si 20 mm si inca cativa mai mici, pe care i-am mai stimulat azi un pic cu Menopur. Diseara fac Ovitrell-ul si marti dimineata punctia. Endometrul e si el bun, cel putin asa a spus PK, are 11mm.
Deci, premisele ar fi bune. Daca as reusi sa scap si de stres care in loc sa scada creste in acelasi ritm cu foliculii ...
Gretta, Qiao: as mai avea nevoie de niste aripi in plus, asa ca va astept cu vesti bune.
_
adipapazi spune:
Irene,11mm e ok endometrul.bravo,bea vin ca sa reduce stresul. Vrea pk icsi?pupam fata.
Mami vreau e bine, a crescut colul la loc.dar r#259;māne in spital m#259;car pana la 28sapt.
Va pupi
_Irene_ spune:
adipapazi: PK a zis ca in mod normal daca sunt mai multe ovocite jumatate le lasa sa fertilizeze in mod natural si la restul face ICSI, dar ca o sa decidem dupa punctie ce si cum. Ti-am trimis PM.
_