Mona,anul trecut in primavara, cand am facut eu Fet, am facut BHCG-ul in Baia Mare la Euromedica si am primit raspunsul in aceeasi zi! costa vreo 50 ron. Poti sa intrebi jos la laborator daca mai fac. Daca nu , mai este varianta cu Synevo din Satu Mare , care e mai aprope decat Clujul, primesti rezultatul in aceeasi zi pe mail. bafta!
'neata!
mono beta si progesteronul le faci la synevo...costa 38 beta si 37 progesteronul...rezultatul il ai in 3 ore pe mail...bafta multa! sa fie pozitiv!
eu am fost azi si-am repetat beta, astept rezultatul..
va pupic
Corinuca felicitari sarcina usoara si sa stai cumiinte in caldura in frigul asta
Mona bine ai venit. legat de analize si eu am asteptat bhcgul la Budapesta si e gratis ambele analize incluse in protocol. Sa nu te gandesti sa mergi la Budapesta numai pt. asta in vremea asta, eu asi zice sa faci acasa si fuga acasa la caldura. Progesteronul e f. important sa vada dr. pt. c daca e prea mic trebuie sa creasca doza de prog., eu am repetat la 6 sapt. incaodata prog. sa fim siguri ca e deajuns utrog.-ul. Bafta maine
Si bafta si fetelori in asteptari.
Buna fetele
fetele hai ca mai aveti un pic si ne veti da numai vesti minunate cu beta mare...
Va doresc tuturor o saptamana usoara