Cel putin 10 kg jos (2)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ele spune:

Buna dimineata!
Dulce daca faci cardio la inceput e ok si pt abdomen. Nu trebuie sa faci abdomene. Cardio arde grasimea indiferent de locul unde e localizata. Dar daca vrei sa diverisific cumva..incearca programele care au "abs" in denumirea programului. (Billy aici http://www.youtube.com/watch?v=_bBhg6S4QvQ sunt 4 parti-eu cu asta am inceput sportul si m-am indragostit :D )

Elena & Denisa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Buna dimineata!!

Dulcetica...
imi aduca minte ca am scris candva ca am dat jos 20 de cm!!!..gresit!!!..adica duminica trecuta cand m-am masurat aveam 90 de cm!!!...de la 100!!!..deci prima data nu m-am masurat bine!
Am dat jos doar 10 cm...care se cunosc cand imbrac blugi sau fusta!!...din pacate partea dorsala nu s-a miscat deloc!!!
N-as putea sa-ti recomand ceva anume deoarece eu, inainte eram foarte subtire in talie!!!..dupa ce am pus 15 kg ajunsasem sa arat precum o femeie gravida...in cateva luni!!!...astea 4 kg date jos am fost in primul rand de la burta!
Fiecare organism reactioneaza altfel!!!...presupun ca trebuie sa incepi cu abdomene(uite, eu in acest moment nu pot sa fac mai mult de 30!!!...dar e un inceput) apoi cauta si pe you tube!!!Imposibil sa nu gasesti ceva care sa-ti placa(in primul rind)si chiar daca nu-l executi corect nu te opri in a persevera!!!
Vad ca esti ambitioasa si faci sport!!!! NU RENUNTA!!!
Ieri spuneai despre mine ca am reusit sa dau jos cele 4 kg reducand portiile de mancare!!!
Nu!!!
Eu niciodata nu am mancat mult!
Dar ERAM DEPENDENTA DE DULCIURI!!
Adica...aveam sau nu mancare...dulciurile nu lipseau din casa!!!!
Incearca sa-ti imaginezi ca in Grecia pentru dulciuri folosesc enormmmm de mult zahar!!! La o tava de balcava(penru sirop) folosesc 1 kg de zahar!!!!!...iar eu haleam baclavale!!!
Am mai spus...imi place sa gatesc...in special dulciuri!!!
Astea 15 kg (cat am putut sa-mi bat joc de corpul meu) au fost formate din dulciuri(salivezi numai privind prin geam intr-o cofetarie greceasca)sucuri accidulate(in prezent am 4 l de cola...de care nu m-am mai atins de la Revelion)o bere,un pahar de uzo(iar grecii tot timpul cand beau ceva servesc un meze...adica pe o farfurie mica ceva mancare)combinatii de genul:cartofi prajiti(la greu)cu carne(si aia nu era pe gratar).
Si totul a culminat cu faptul CA NU MA MISCAM DELOC! DAR DELOC!!...doar vara inot!!
...si-atunci...cum sa nu se depuna!!!
hai ca iar m-am intins!!!!!

Sfatul meu este sa continui sa faci sport!!!indiferent cum, cand, cat...dar NU TE OPRI!!
Incearca sa renunti la dulciuri! Eu ma minunez ca de 23 de zile n-am mai gustat ceva dulce!!! Deci, se poate!..si sa nu crezi ca salivez! Nu!...am reusit sa ma disciplinez sau mai bine zis am reusit sa-mi controlez poftele!!!..vreau de sabatorile Pascale sa mananc 1 inghetata!!!

PS: ai dat jos 1 KG!!! Nu te da batuta!!!
O zi buna si spor...la sport!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Iris2002 spune:

Buna fetele,

Esthera nu vorbi de baclavale ca e un magazin turcesc la mine in cartier si au niste baclavale de casa... hmm...cand eram insarcinata mancam cu tonele(ceea ce si s-a vazut).
E foarte simpaticul grecul tau ca te sustine, asa si trebuie, si vede probabil ce bine iti face! Probabil ca in spatele fiecarei femei de succes e un barbat care o sustine...
Rezultatul tau e super, 4 kilograme in 3 saptamini!!!!!

Cu cappuccino al meu e asa: o data il beau cu doua lingurite de miere bio, o data cu zaharina (foarte nesanatoasa, stiu)... nu rezist fara...

Boticelina, nu a fost nimic cu special de anul nou, avem un resto chinezesc in apropiere care e superdelicios si acesti prieteni sunt fani mari... asa ca daca ei vin la noi, luam mancare de acolo.

Cu zumba si cumnatul, multumesc fetelor dragute care sugerat idei, dar renunt la zumba. Invitatia e pentru ora 14.00 (tine cam pana pe la 17-18) iar zumba mea incepe la 13.00 si dupa aceea lumea mai sta la o poveste, o gustare, ceva... decit sa fiu pe jumatate in fiecare loc, mai bine intr-unul si bine. Adina, ai dreptate, olandezii sunt pragmatici, dar familia sotului meu e foarte family first, iar cumnatul e un om, painea lui Dumnezeu, stiu ca pentru el conteaza sa fim cu totii acolo. E in regula, am luat hotarirea si vorba aceea, accepta ce nu poti schimba. Nu ma mai amarasc.

Androix, nu poti sa iti iei o sticla de apa cu tine, sa o porti dupa tine (in geanta, o sticla de juma` de litru, din plastic) si sa o umpli mereu cand e goala? Aici e si mentalitatea ca trebuie sa bei apa, la mine la serviciu fiecare are in permanenta pe birou o sticla cu apa plata de 1,5 litri(eu beau una pe zi).

Gusta, felicitari pentru weekend bun pentru dieta, si munca in casa si putin de mancare!

Dulcetica, esti sigura cu cm din talie? Nu ai inversat tu niste cifre pe acolo? (nu te supara, la inaltimea si kilogramele tale mi se pare doar ca alte cifre s-ar potrivi, dar ce stiu eu, after all, poate ai alta conformatie). Si acum sa te supar de-a binelea: problema e ca nu slabim cati cm vrem de unde vrem... Sper ca nu e cazul la tine, eu am scazut doua marimi la sani, cand am slabit 20 kg... de aceea nu vreau sa mai slabesc drastic, acum am o marime care mi se potriveste dar nu vreau mai putin de atit...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Androix spune:

Ah, ce rau e cu chistocul asta de laptop. Abia astept sa-mi vina scula inapoi!

Pai pana la urma cam asa am facut cu diferenta ca nu umblu pe nicaieri ca stau acasa, eu sunt sofer de copii de gradinita, asta e "serviciul" meu momentan. Dar am "umblat" ieri toata ziua prin casa cu un paharoi dupa mine si am avut mereu doua griji: sa-l golesc si sa-l umplu la loc. Problema e ca treaba asta ma tine asa cateva zile, pe urma iar uit. Si am mers des la baie.

Tocmai am citit azi un articol in care zicea ca pentru a reusi cu sportul e foarte important sa-ti impui obiective realiste pe care apoi sa le cresti dupa nevoi. Adica in loc sa iti propui sa faci 5 zile pe saptamana cate o ora jumate de sport si sa nu faci asta constant mai bine iti propui 30 de minute de mers de trei ori pe saptamana dar nu sari nicio ocazie. Cand te-ai obisnuit sa nu iti gasesti scuze cresti numarul, minutele, intensitatea. Asa am realizat ca nu ma pot urni sa fac sport acasa la fel cum faceam la sala. Asa ca imi micsorez asteptarile dar renunt la scuze. 2 antrenamente pe saptamana, o data walk si o data pump it up. Sa vad daca imi iese saptamana asta si viitoarea si pe urma mai cresc. Oricum sper sa ies cat mai repede din gaura neagra si sa merg iar la sala

www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux

Niste copii si toti copiii!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dulcetica spune:

Of,Iris,tu crezi ca degeaba sint eu la subiectul asta?87 cm sint reali in talie.Am un colac de grasime.Peste fund nu stiu daca am luat ca lumea ca m-am masurat cum face croitoreasa ,adica putin sub fund si in diagonala.Asta e posibil sa fie aiurea!La picior ,am o aripioara in interior si una in exterior.Daca ma imbrac cu blugi cu talia joasa arat groaznic.Per total sint dreapta cu colacei.DE asta ma si concentrez pe sport,pt ca oricit as da renuntind la mincare ,trebuie sa arate tonifiat.Acum sint mai grasa decit dupa ce am nascut.Cind am iesit din spital aveam 63 kg ,din care am mai dat jos pina pe la 57,asta intimplindu-se acum 8 ani.Practic am in plus 16 kg.E normal ca-s puse pe undeva ,nu?
Esthera,despre dulciuri e vorba si la mine.Am renuntat la ele ,dar in continuare maninc prea multe fructe si inca rontai al#537;une si fistic ,iar astea au calorii in prostie.
Aseara am mincat la ora 18 o mineola ,un strugure ,un kiwi ,o banana ,vreo 12 alune si putin fistic si pe la 20.30 am mincat un ou si o portocala.Categoric ar fi fost mai bine o salata si un ou,nu?La asta trebuie sa mai lucrez!De astazi n-am incotro,ca incepe competitia.Deocamdata toata lumea e mai tare ca mine ,de unde si vorba:cei din urma vor fi cei dintii.
Nu fiti triste ,cele de pe locul 2 si 3,pentru ca la cit e de dat sigur aveti si voi o sansa si aici ma refer la pitzinuca,care nu stiu pe unde o fi disparut.
De azi va comand profilul psihologic!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ellinia spune:

Buna!
Am facut un pustiu de bine si m-am cantarit vineri dimineata. Am rasuflat oarecum usurata cand am vazut ca am 64 de kg. Ma asteptam la mai mult. Asa ca, cele 5 kg raman pentru mine, nu vreau mai mult.
Am inceput de ieri sa tin dieta Irinei Reisler. E printre cele care nu impun restrictii de cantitate, pentru ca am ceva probleme cu controlul portiilor, probabil de asta m-am si ingrasat. Acum am inceput cu proteinele ca sa-mi inhibe pofta de dulce, si sper sa aiba ceva rezultate.

Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)

Mergi la inceput

Iris,eu nu prea sint fan *cu sini*,probabil pt ca la capitolul asta am stat intotdeauna binisor.Momentan stau foarte bine la decolteu.As prefera o alura mai atletica.Cind sint slaba ,ceea ce nu e cazul acum,sinii ramin in continuare in limite rezonabile.Adica se mai duce ceva ,dar e loc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Esthera2011 spune:

Dulcetica...NU la banane si struguri!!!!!..cel putin acum!!!(iarna trecuta mancam multe si acum le am depuse pe solduri!...ca rontai fistic...daca nu e prajit e ok!!!..si eu 1 data pe saptamana rontai cativa nuca!!! incearca mai bine kiwi ca are vitc C sau compot (sa fie light) de ananas!
Cu fructele si eu am exagerat saptamanile astea(am in gradina portocali, mandarini si smochini) dar de sapatamana asta incerc sa nu mananc mai mult de3,4 fructe!!!...si alea mancate in prima parte a zilei! Pe mine seara ma ajuta(sa rontai ceva)..morcovi!....pana la vara mi-oi schimba si pigmentul!!
Iris abia zilele aste am citit si cap I!!!..pai, cu mana pe inima tu meriti premiul!!!..iar faptul ca practici miscare pentru intretinere...nu pot decat sa ...in fata ta!!!
Cat despre grecul meu...si el m-a ambitionat cand imi spunea;eu te iubesc asa cum esti, nu am nevoie de alta femeie....dar sa stii ca esti grasa!!!;...iar daca ma gandesc la vorba;barbatul te ridica...sau tot el te coboara;...eheee...lui ii datorez multe!!!
Aseara, pe la orele 23:00 ma intreaba daca vreau sa mananc souflaki(fricarui de porc sau pui)...grecii servesc cina la ora 22:00 sau 23:00!!! Ma uit la el ciudat...if refuz si-l intreb: Daca vreau baclava...te duci???...si mi-a raspuns ca NU!!!
Cat despre consumul de lichide.....cand am fost anul trecut acasa chiar am vazut la tv o discutie cum c-ar trebui scoasa reclama cu consumul de 2 l de apa pe zi...deoarece cercetatorii au aratat ca organismul nu ar avea nevoie pentru hidratare de 2 l!!!!
Asa am auzit....nu dati cu piatra!!!
Eu, dimineata, cu ochii abia deschisi beau 0,5l!!!..pentru ca simt nevoia de apa!!...dupa ce fac sport..mai beau inca 0.5l!!!
Am terminat min de sport(cu 1 l de apa la bord+cafea)..mai putin alergatul pe scari deoarece ploua!!!....mananc 1 iaurt(acelasi).
Pe la 12 o salata de fructe si un cappuccino...iar la pranz (niciodata mai devreme de 14:30) mancare de linte cu souflaki
Eu cu cina nu le prea am ...asa ca rontai cativa morcovi+1 mar(desi nu e corect)si ceai!!!!!

V-am

Mergi la inceput

Constientizez ca nu-i bine !
exercitii pt talie:
http://www.youtube.com/watch?v=Sz1cV5StGU8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitzinuca spune:

buna fetele.

eu raportez - 2 kg de saptamana trecuta. dar nu sariti la aplauze ca eu avand multe, dau repede jos in prima faza.

o sa ma masor si eu dar nu stiu cand.

pana acum iar nu am maincat nimic, si nici nu stiu ce o sa mananc, ca nu am nimic pregatit, decat bors de oase garf, de care nu am de gand sa ma ating. mai am niste peste, dar pe ala il las copiilor...
asa ca tineti-mi pumnii sa nu ma arunc la prostii.
o sa curat niste morcovi.

in alta ordine de idei, cine vrea robot nou de bucatarie, e asta la promotie - DOAR AZI, eu il vreau demult si acum nu am bani : http://www.domo.ro/Electrocasnice_mici/Preparare_alimente/Roboti_de_bucatarie/Moulinex/Robot_de_bucatarie_Moulinex_FP317_Masterchef

si in alta ordine de idei, cica o partida de sex = 8 km de jogging?
n-am vazut pe niciun site din asta de consum de calorii specificat

Mergi la inceput