Cel putin 10 kg jos (2)
Raspunsuri - Pagina 14
boticelina spune:
Neata doamnelor! hai ca vad ca suntem pe drumul cel bun, me included, azi dimineata aveam 69.1kg!
Incepem challenge-ul cu -5 kg jos? o sa merg in urma sa revad doritoarele si apoi o sa scriu si pe prima pagina.
Esthera vai ce veste buna imi dai cu cei 2 litri de apa zilnic Mi-e absolut imposibil sa trec de 1.5, mai ales ca e si iarna...
Si eu sunt model "fara talie", asa am fost intotdeauna, acum cred ca am 100-80-106 cm. Si nu ma deranjeaza atata vreme cat n-am colacei pe burta. Si-asa imi plac pantalonii cu talie mai joasa dar gasesc dizgratios sa mi se reverse un colacel peste betelie, asa joasa cum e ea
Si am si eu o problema cu fructele si legumele, nu-mi plac deloc, pentru mine e o maxima pedeapsa sa ma pui in fata unui bol cu salata sau sa-mi intinzi generos 2 mere, yuck! M-as califica deci pt diete tip Atkins, dar ce ma fac ca nici carnea n-o prea iubesc Raman la lactatele mele iubite (chiar, nu pot inlocui cei 2 litri de apa cu 2 de lapte ? - aia ar intra fara probleme, chiar cu supliment). Eu cred ca pana la 4 ani am baut apa doar accidental si fi-mea pare ca ma mosteneste, am ajuns sa bem (doar noi doua) 7 litri de lapte pe saptamana
Am urcat la mine in google docs 2 carti ale Mihaelei Bilic, Silueta dincolo de mituri si Traiesc deci ma abtin, daca cineva le doreste spuneti sa bag linkul. Am si cartea lui Montignac si lista Weight Wachers daca vreti (v-am zis io ca la teorie stau bine )
Dulcetica la un moment dat in timpul unei cure in care am dat jos multe kile am facut si masaj zilnic (autoaplicat) cu un lapte anticelulitic de la Gerovital, cel cu iedera, si am fost absolut incantata de pielea mea, chiar a atenuat celulita. Este destul de accesibil ca pret, iar noi atunci, studente fiind, il luam la kilogram din poarta fabricii care era in apropierea caminului si ieseam si mai ieftin
Androix si mie mi-e greu sa ma mobilizez sa fac sport acasa, am sperat ca anul acesta as fi putut pt ca infanta a vrut la balet si era o sala de sport chiar vis-a-vis de a ei, as fi facut regulat si cumva obligata de ora ei, dar am dus-o o data si a doua oara a dat okii peste cap si n-a mai vrut ca era de munca nu de niohaiala ca la gradi Poate se razgandeste la anul. Auzi, da' pe Wii n-ai program de sport?
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Androix spune:
Esthera, tie iti intepeneste degetul pe ! Zici ca te certi cu noi asa exclamezi cate trei semne. Sa nu te superi ca ti-am scris asta.
Eu mananc banane. Daca nu sunt foarte coapte ca oricum altfel nu-mi plac, in plus la mine o banana tine loc de-o masa.
E tare asta cu dulciurile, trebuie neaparat sa incerc si eu sa ma abtin ca si la mine astea sunt marea slabiciune. Ia ca inversez eu lucrurile: o sa pun copiii sa se sacrifice pentru mine. Mai naspa e ca acum daca merg laq graqdinita mananca si acolo gustare si de 2-3 ori pe saptamana e ceva dulce si seara nu prea le mai dau. In weekend atunci.
Pitzinuca, nu mai sari mese ca ce dai jos acum pui la loc in viitor, si un pic in plus. Am trecut si eu prin asta si nu e bine, crede-ma.
www.obiectiverealiste.blogspot.com" target="_blank">Obiective Realiste
Androix Bijoux
Niste copii si toti copiii!
Androix spune:
Boticelina, imi trebe device-ul pentru sport. Un fel de stepper care mai costa si ala. Oricum a fost super scump, am mai luat doua telecomenzi, mai vrem sa luam inca doua ca sa ne jucam in 4 ori noi cu kinderii ori kinderii cu prietenii, ma rog, fiecre rahatis d-asta costa si n-am mai investit si in accesoriul pentru sport. Si la vremea aia eram clienta fidela cu abonament valabil la sala ar fi fost o cheltuiala inutila.
Ma treci si pe mine la concurs, rogu-te, desi saptamana asta am stagnat, ma rog, de vineri si pana acum, sau joi, nu mai tiu cert e ca eu nu m-am catarit marti ci mai tarziu. Si pune si linkul cu cartile si tot ce mai ai. Nu ca n-as fi si eu toba de teorie. ma intreaba sor-mea acum cateva zile de ce nu mergem si noi sa dam 250 de lei la nutritionist. I-am zis ca ii zic io pe gratis ce trebe sa faca numai sa nu iasa din cuvantul meu.
Androix Bijoux
roxanaz spune:
ziua buna
weekend-ul a fost nasol ptr mine, ca de, prea multe sarbatoriri. si azi noapte la 22.30 cine rontaia biscuiti cu piper...... in fine.
deci stagnez, macar atat
sa fiti cuminti!
R
boticelina spune:
Pitzinuca e frumusel rau robotelul, si mai e unul tot Moulinex, la fel de simpatic care doar cioparteste legume in diferite configuratii. Pe mine insa spatiul in bucatarie ma omoara, am ajuns sa fac totul doar cu un mixer de-ala vertical si o razatoare Börner, desi am si alte device-uri...
Androix pe Okazii n-ai cautat accesorii mai ieftine? E multa lume care a trecut de la Wii la Kinect si vinde pe bucati
Cartea lui M Montignac, M. Bilic - Silueta dincolo de mituri si M Bilic - traiesc deci ma abtin. Chiar daca nu vi le afiseaza, exista sus un buton de download.
Monica si Nancy, 04.07.2008
"If you are unware of your choices, then you have none"
Androix spune:
Mi-ai dat o super idee. Ma rog,m daca reusesc sa-mi convins sotul ca el nu prea apreciaza device-urile la mana a doua, prefera sa dea mai multi bani dar macar suntem siguri ca in caz de ceva imi iau banii inapoi. Mai ales dupa patania cu masina de paine de acum o luna. Tot moulinex ca vorbiti a tinut pret de 4 zile si 3 paini. Si a murit. De tot. Asa ca am luat alaska la mai putin de juma de pret si face o paine, nebunieeeee!
Si eu tot cu spatiul in bucatarie stau prost. Robotul, un ditamai animalul, il folosesc ocazional adica o data sau de doua ori pe an ca sa rad mere pentru placinta, sau mai stiu eu ce. In rest ma sdescurc cu un mixer vertical si unul normal de facut maioneza si batut creme. Imi lipseste o razatoare smekera si pot sa arunc animalul pe geam.
Am treaba garla, de-aia scriu in disperare Sa ma scuzati daca nu sunt coerenta, nu prea imi pot corecta raspunsurile pe ecranul asta mic.
Androix Bijoux
gusta spune:
Neatza.
Raport 69kg si de acuma incepe munca grea.
Dulcetica eu cu cm nu vin ca imi e rusine.
Mie imi plac fructele si legumele si niciodata nu am sa zic pas la o salata dar cu carnea in ultima vreme numai sunt prietena.
Am mai mult de 10 zile de cand numai pap o ciocolata pe zi si inca vreao cate prajiturici.V-am zis sportul meu e mersul pe jos si munca in casa acuma .
Marilena si Mara Augusta
anamariame spune:
Salutare, fetelor. Astazi cantarul mi-a bagat un 60.9 kg sub ochi, ceea ce e cu 1 kg mai putin decat saptamana trecuta, insa cu vreo 400 gr mai putin decat inainte de weekend Are rost sa va spun ce am facut?Abia astept sa scada cantarul asta sub 60 odata
pitzinuca spune:
Ah Boticelina, tocmai pe mine nu m-ai inscris, eu care ma duelai cu Dulce saptamana trecuta, care din noi castiga?, deci GA 88 kg.
legat de robotul ala, chiar salveaza spatiu si e bun la diete zic eu. mai am si eu un animal Platinium, il am cam de 8 ani si merge brici, plus are mai multe accesorii - argumentele lu' barbac-miu care e total anti-consumerism.
vad ca nimeni nu zice nimic de sportul halalalt (sexu - care ar insemna cica 8 km alergati/partida). e drept ca nu putem da exemple cu traineri pe youtube