Ciorbe de sezon
Raspunsuri - Pagina 4
silvi_2005 spune:
Sa ma asortez cu subiectu'zic si eu o ciorba de potroace de la mama ei cu carne si maruntaie si zeama de varza dar eu am dat-o pe supe lejere si consistente in acelasi timp e vorba de supele creme ( frantuzesti ) de legume in general, pe care le-am descoperit la scoala de bucatari si de care m-am indragostit. Se servesc adesea cu putin cascaval ras in ele si crutoane de paine, nu va tenteaza ?
andacos spune:
Mina,am intrat si eu la ciorba ta radautzeana,uite e un mod de aface ciorba ce nu-l stiam si vreu sa-l incerc chiar miine,intrebarea este,calesti toate cele 4 cepe si cei 4 morcovi?
Dana
www.dropshots.com/andacos#" target="_blank">handarbeit
mina spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Rufus mina, da vizigotu' nu se plange ca-i iute? Apoi, iaurtul are rol si de acrit? Adica smantana de gatit (aia la cutie) nu merge? Trebuie sa fie acrisoara? Eu carnati de Plescoi d-aia de la Buzau n-am...dar am carnatii mei, afumati, uscatei...o sa folosesc d-aia. Ca de facut, o fac sigur. Rufus, Tora si iadele www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=80cd684043d64e6bf268f6&skin_id=701&utm_source=otm&utm_medium=email br / " target="_blank"> Retrospectiva 2008 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=a1ed73f473ea25944e234a" target="_blank">Retrospectiva 2009 www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=d39f778033dd7597d12ac9&source=category&category_id=all" target="_blank">Retrospectiva 2010 "EXPERIENTA este numele pe care-l dam greselilor noastre" Oscar Wilde |
Nu se vaita, dar e fan mancaruri iuti. Apoi, poti sa folosesti ce carnati va plac, ca asta e si spilul, sa aiba gustu favorit. Iaurtul da, e de acrit-soft. Ca de acrit-acrit avem zeama de prune, dar in cazul asta ar fi prea de tot. Pentru mine, ragatanca din Baragan, chestia cu acritul cu smantana a ramas (inca) de neinteles .
Mik, in momentul asta acresc cu zeama de prune fiindca borsul ne da arsuri la stomac si mie si sotului. Dar asta a aparut din faptul ca de cele mai multe ori acresc doar cu zeama de prune (na, ce coerenta pe mine). Hai sa ma adun: stramutata in Bucuresti cu studentia, si stabilita aici dupa aceea, mi-era destuld e greu sa am tot timpul borsh proaspat. Asa ca zeama de prune facuta de mamici (tzeapa, ca uneori e si din corcoduse) accrrrraaaaa rau de tot, cu marar mult, de nu s-atinge nici mama bacteriilor de ea, a fost de cele mai multe ori, solutia ideala. Cu timpul, ne-am obisnuit asa.
Merci pt laude, nu stiu cum gatesc....gatesc cum imi vine, dupa idei, chef si poftele familiei....
Andaco: da, calesc morcovul + ceapa, toate. Da un gust ceva de vis :).
Pentru maine pusei fafole la inmuiat, lume buna! S-a cerut supa de fafole dulce si rosie, de mancat cu acreala, si fasole batuta . Asa ca maine, daca tot nu se invata carte, avem treaba. Sa vedeti ce curata Vizi la usturoi, ca tot se declara ca l-ar manca si cu ceaiul de dimineata.....
Mina si
Matei-Costin, sensu'lu'viata lu'mami si tati
din:09.09.2004
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=57655" target="_blank">cronicile vizigotului
www.tocanadecuvinte.blogspot.com" target="_blank">TocanaDeCuvinte
Some people dream of success...while others wake up and work hard at it