atac de panica dupa nastere
Raspunsuri - Pagina 4
Giulia_S spune:
Laurenta, multumesc tare mult pentru incurajari!
am sa incerc sa ma programez la psiholog saptamana viitoare, poate ma mai limpezeste la minti. Cred ca am sa revin sa va povestesc cum a fost (daca si reusesc sa ma duc) peste 2 saptamani.
Inca o data: va admir si imi dati curaj ori de cate ori citesc despre voi. Va multumesc!
norina spune:
La fel am patit si eu , dinpacate mi se parea ca viata nu mai are nici un rost si ca n-am sa mai fiu fericita niciodata.DIn pacate eu nu am ajuns la psiholog, insa recomand sa mergeti.Eu nu realizam atunci prin ce trec, tarziu mi-am dat seama, din fericire credinta in Dumnezeu m-a ajutat, si tot El mi-a dat sansa sa-mi revin , cel putin asa cred, desi din cand in cand ma mai confrunt cu sentimenetele acelea din trecut, mi se pare acum ca a fost un adevarat cosmar.Nu neglijati, nu e de joaca,poate lasa urme destul de urate si oricum nu poate intelege nimeni prin cuvinte, decat cele ca voi care ati trait momentele astea. Se pare ca nu toate avem aceasta depresie post partum, eu cred ca firile mai sensibile si cu un iQ emotional ceva mai mare traiesc momentele astea, din nefericire pt noi...Nu e de dorit nimanui, dar asta e...Va doresc tuturor sa va regasiti linistea si pacea sufleteasca, sa fiti binecuvantate cu sanatate si dragoste pt cei dragi voua!Mult suuces!
norina spune:
Am uitat sa mentionez un aspect destul de important, au trecut 6 ani de atunci si imi amintesc (din nefericire) absolut tot!!! O sa treceti si voi peste asta, cu siguranta, copiii nostri ne dau puterea sa mergem mai departe si trebuie sa fim sanatoase si fericite ca sa le putem fi de real ajutor celor ce le-am dat viata.numai bine va doresc!
laurenta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui norina La fel am patit si eu , dinpacate mi se parea ca viata nu mai are nici un rost si ca n-am sa mai fiu fericita niciodata. DIn pacate eu nu am ajuns la psiholog, insa recomand sa mergeti. Eu nu realizam atunci prin ce trec, tarziu mi-am dat seama, din fericire credinta in Dumnezeu m-a ajutat, si tot El mi-a dat sansa sa-mi revin , cel putin asa cred, desi din cand in cand ma mai confrunt cu sentimenetele acelea din trecut, mi se pare acum ca a fost un adevarat cosmar. Nu neglijati, nu e de joaca,poate lasa urme destul de urate si oricum nu poate intelege nimeni prin cuvinte, decat cele ca voi care ati trait momentele astea. Se pare ca nu toate avem aceasta depresie post partum, eu cred ca firile mai sensibile si cu un iQ emotional ceva mai mare traiesc momentele astea, din nefericire pt noi... Nu e de dorit nimanui, dar asta e... Va doresc tuturor sa va regasiti linistea si pacea sufleteasca, sa fiti binecuvantate cu sanatate si dragoste pt cei dragi voua! Mult suuces! |
daca ai reusit sa treci singura peste asta te admir nespus...
intradevar nu toate mamicile trecem prin asta dar ..important sa trecem peste.....da si cu ajutorul lui D_zeu nu numai a medicilor.....
sanatate multa
laurenta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui norina Am uitat sa mentionez un aspect destul de important, au trecut 6 ani de atunci si imi amintesc (din nefericire) absolut tot!!! O sa treceti si voi peste asta, cu siguranta, copiii nostri ne dau puterea sa mergem mai departe si trebuie sa fim sanatoase si fericite ca sa le putem fi de real ajutor celor ce le-am dat viata. numai bine va doresc! da stiu amintirile vor fii, cum am spus mai sus ....de asta nu trebuie sa na temem ......ca vor reveni acele stari sub forma de amintiri......din fff mare pacat amintiri urate...dar cand te uiti la puiut iti da forta sa treci.....desi starile sunt f intense........ aveti grija de voi |
Giulia_S spune:
Multumesc Laurenta & Norina :)
Am fost la psiholog, acum 2 saptamani. Nu am mai intrat sa povestesc ptr ca nu am avut timp, chiar daca mi-am luat intre timp si o bona, 2-3 zile pe saptamana, cate 4-5 ore pe zi (deci un part time care sa-mi permita dsa ma mai misc si eu). D-na doctor pe care v-o recomand cu toata caldura - Dascalu Catalina e o tipa super, poate si datorita faptului ca este ea insasi o proaspata mamica. Intr-o ora mi-a schimbat radical felul de a vedea lucrurile si de a ma vedea pe mine. Acum sunt mai linistita si reusesc sa-mi controlez nervii mai usor. Nu neg ca inca mai am perioade de nervi, dar ii controlez acum. Mi-am facut intre timp si un bloghttp://pernagravide.blogspot.com/
Giulia_S spune:
...continuare: spuneam ca am creat un blog in care am scris concluziile sedintei de psihoterapie - asta m-a ajutat foarte mult pentru ca am constientizat inca o data multe dintre aspectele care ma nemultumeau tot timpul si care imi creau acea stare de insuficienta, neputinta si vesnica nemultumire care nu mi-a mai permis o perioada de timp sa ma bucur cu adevarat de copilul meu si de clipele petrecute alaturi de el. Este extraordinar sa scrii sau sa vorbesti - depinde cum simti ca te eliberezi mai bine!
laurenta spune:
wooow ma bucur ca esti bine.......
continua aceste sedinte sunt fff bune eu mam ma simt f bine terapistul meu mia devenit cel mai bun prieten..........
eu trec o perioada f grea........cu sotul meu dupa accident ........mie f greu.......
si din nou spun ca ma ajuta f mult terapia,si mai ales ca am un copil de crescut .....si trebuie crescut cu multaaaaaa dragoste
Giulia_S spune:
buna Laurentia,
multumim pentru incurajari. Tu ce mai faci, cum te mai simti? cum reusesti sa faci fata situatiei?