Aspirante optimiste (750)
Raspunsuri - Pagina 8
MeAlex spune:
Laura, mie mi-au spus 2 medici, ca dupa prima menstruatie normala.
10 saptamani si 5 zile
Gena MTHFR - mutatie C677T heterozigot, Gena PAI - mutatie 675 4G/5G homozigot
2 sarcini oprite in evolutie la 7 s, respectiv la 9 s
Tratament sarcina: Clexane 0,4, Femibion1 1/zi, CETEBE 2 g/zi, MagneB6 1/zi, Acid folic 1/zi,
Vitamina E 1/zi, Omega3, Nospa 3/zi, Tarosin 6/zi, Scobutil 3/zi, Utrogestan 800 mg/zi
pentru sanatos!
mrenescu spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Bob_Pixel
Yes!! Deschis frigiderul, scos vinu', turnat in pahar, pus vinu-napoi, inchis frigiderul, dus in pat, ridicatu' paharului la gura (asta cu serii de cate repetitii sunt necesare sa dau gata paharul) Sunt complet impotriva miscarii fizice a propriului corp! De ce sa alerg, cand pot sta la tv sau pe laptop cu un kinder bueno?!! Wishing for rainbow baby dust ! |
Bob, asta e si rutina mea favorita. Doar ca nu e cu kinder bueno ci cu cioco din cea mai pura. Sau cu fructe. Sau cu ce-o fi. Nu vrei sa ne deschidem o secta, ceva? Ne putem intitula Adunarea iubitoare de sedentarism, sau variatii pe tema
Cat mai curand
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui laurika1982 Buna fetele!! Sunt mamica unui delfinas de august 2010, am fost nitel gravida pana acum 2 zile, cand a trebuit sa trec printr-un chiuretj :((.bebe se oprise in evolutie la 8sapt.acum tre sa astept, ca deh, ne faceusem si noi niste planuri,de cum o sa mai stau eu un an acasa, fiindca bb2 era asteptat tot in august.acum sanatosi sa fim, ce sa mai zic, ma lupt sa trec peste si sa nu-mi mai fac ganduri.acum ca trecu ce zic eu ca a fost mai greu, vin si eu cu o intrebare...ca deh,imi doresc bb2 tare tot.voi cumva stiti cam dupa cat timp se da liber la incercat?eu am tot citit pe net, unii zic 3 luni, altii 9...am citit si de cazuri cand au ramas si dupa o luna de la chiuretaj (doamne ce cuvant urat iar operatiunea e si mai urata).probabil ca tre sa astept rezultatul de la medic...Voi cum stiti? Laura de Cristian Alexandru 10.08.2010 |
Imi pare rau pt ce ti s-a intamplat,dar vroiam sa te intreb:tu nu ai vb cu medicul tau despre planurile tale de a avea al 2-lea bebe cat mai repede dupa pierderea sarcinii???
Eu am o amica care dupa ce a facut un chiuretaj(nu dorit de ea,dar impinsa de ceilalti pt ca copilul avea sa se nasca cu sindromul down) a ramas gravida la 2 sau 3 luni max(si are un baietel minunat si sanatos) cu toate ca medicii i-au spus sa amane pt o perioada buna de timp o viitoare sarcina.
In curand cu un sanatos pana la termen
claudela spune:
Buna seara, fetelor!Va invit la un ceiut...de relaxare...
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!
claudela spune:
Sunt la servici si sunt foarte suparata...De vreo trei zile imi da bataie de cap o masea...am facut si un abces...M-am gandit ca trece fara antibiotic, dar nu e chip...Asa ca am inceput sa iau.
De prestat nu prea am prestat, ca sa imi fac multe probleme acum. Dar nu am ce sa fac, ma doare rau. Cum imi trece, ma si duc sa o scot.
Primavara incepe cu tine!
Un nou inceput!
gina85 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui claudela Sunt la servici si sunt foarte suparata...De vreo trei zile imi da bataie de cap o masea...am facut si un abces...M-am gandit ca trece fara antibiotic, dar nu e chip...Asa ca am inceput sa iau. De prestat nu prea am prestat, ca sa imi fac multe probleme acum. Dar nu am ce sa fac, ma doare rau. Cum imi trece, ma si duc sa o scot. Primavara incepe cu tine! Un nou inceput! |
Cel mai bine e sa o scoti imediat cand poti ca nu care caumva cand ramai insarcinata sa iti dea probleme ca atunci e rau......Sper sa iti treaca repede.
Eu am avut o durere de cap ingrozitoare ieri si tot ma gandeam ca nu pot sa iau pastile sau ceva ca daca am ramas nu e bine dar pana la urma nu am mai rezistat si spre seara am luat o pastila,asta e !!!!1
DenyAnd spune:
Buna seara
Nu am nimic nou sa va spun. Cred ca asa va fi cam 1-2 luni.
La mine fiecare zi trece ca o rutina, job-home-job-home.
Mereu obosita, weekendurile le petrec dormind.
Treb sa invat o limba straina ca sa pot pleca dincolo, nici ca cum nu gasesc un free time, nici macar in timpul zilei in timp ce dorm copiii.
Cam naspa la mine.
Dar mai rezist nitel ca sa termine luna si plec de la acest job.
2 sarcini pierdute la 4+
in curand pana la termen cu un sanatos si vioi
lorena_86 spune:
deny dar am vazut ca stii engleza
si asta e cel mai important ca se vb oriunde
succes!
si eu invat tot la engleza
mya85 spune:
laurika1982 imi pare f rau pt pierderea ta. iti scriu ca sa iti spun ca si eu sunt in aceasi situatie cu tine. si eu sunt mamica de delfinas, chiar scriam uneori la delfinasi si mi-am dorit si eu f mult o diferenta intre copii de 2 ani, sau cat mai apropiat. am ramas insarcinata in noiembrie (ar fi trebuit sa nasc in aug) dar am pierdut sarcina la 4 sapt si 5 zile (cel putin atunci a inceput sangerarea). eu nu am facut chiuretaj, mi s-a spus ca nu e nevoie, desi nu s-a uitat nimeni la mine... mi s-a spus ca va fi nevoie doar daca sangerarea nu inceteaza, dar a incetat dupa aprox 5-6 zile. De incercat mi s-a spus ca pot incerca din luna aceea, sa consider ca si cum ar fi fost o intarziere a menstruatiei. desi am incercat din doua in doua zile ciclul mi-a venit la fix 28 de zile dupa prima zi de sangerare. acum sunt in perioada de ovulatie de dupa primul ciclu si continuam sa incercam. sper sa si reusim si asta iti doresc si tie. acum la tine fiind sarcina mai mare poate totusi ar trebui sa astepti macar prima menstruatie. depinde si de varsta pe care o ai, am citit articole unde spune ca la femeile mai inaintate in varsta nu e oportuna o asteptare de 3-6 luni cum se recomanda, din cauza sanselor de scadere a fertilitatii datorata varstei. din semnatura ta imi dau seama ca ai in jur de 29 de ani, corect? dupa parerea mea ar trebui sa astepti macar o menstruatie, dar e doar parerea mea :)
mami de (25.07.2010) si 4+ [DPN 12.08.2012]